• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rahimian Hadi
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rahimian Hadi

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Opinii utilizatori

O experienta minunata
De Simona Giuca pe 11 Septembrie 2014

Il recomand din tot sufletul pe Dl. Dr. Rahimian Hadi. Am nascut pe cale naturala, cand nu mai speram ca pot naste astfel, o fetita sanatoasa si vioaie. Este poate cel mai bun medic ginecolog din Romania.

Unde mai poate fi gasit dnul doctor Rahimian
De Alina acikalin pe 04 Martie 2014

Buna seara! Imi puteti spune, va rog, in afara de clinica Regina Maria, unde mai poate fi gasit dnul dr. Rahimian? In clinica nu reusesc sa ajung deloc la dansul si as dori sa nasc cu dansul. Va multumesc!

Dr. Rahimian Hadi
De Bianca milos pe 30 Ianuarie 2014

Hadi Rahimian este un medic dedicat cu suflet. Merg la dansul de cand era la Cantacuzino de 9 ani si intotdeauna a facut totul pentru sanatatea mea. Nu am ce sa-i reprosez, s-a purtat impecabil.

Super
De Georgiana pe 29 Ianuarie 2014

Este un super profesionist si un super OM. Rar gasesti un asa medic. Cezariana facuta de dansul nici nu o simt, parca nu sunt operata, desi am avut nenumarate probleme, atat viata mea cat si a bebelusului meu au fost in pericol, insa dumnealui ne-a salvat. Felicitari si mii de multumiri.

Dr. Rahimian Hadi
De Laura pe 30 Mai 2013

Buna Ioana, imi pare bine si mi-ar face mare placere sa discut cu tine despre aceasta problema care din pacate s-adeverit a fii si la mine, eu iti pot lasa mail-ul meu garbov_laura@yahoo.com, si eventual sa imi lasi nr tau de tel. Mi-ar fii de mare ajutor informatiile tale in aceasta situatie dificila! Multumesc!

Hidrotorax
De Ioana.angiletta pe 18 Decembrie 2012

Buna Ioana, As dori daca se poate sa vb cu tine in legatura cu problema pe care a avut-o baietelul tau, si fetita mea a fost operata de dl dr. Rahimian si din fericire se simte bine, dar as dori sa stiu cum a evoluat si la voi dupa nastere. Iti multumesc.

Salvatorul meu
De Marinela culea pe 17 Decembrie 2012

In luna aprilie a acestui an, docorul Hadi Rahimian mi-a salvat viata. Il cunosc de 15 ani, am nascut 2 baieti sanatosi cu ajutorul dansului. Va multumesc pentru tot!

Ii datoram viata
De Ioana.angiletta pe 11 Decembrie 2012

Dl. Dr. Rahimian Hadi este cel mai deosebit doctor pe care l-am intalnit pana acum. Datorita lui acum ma bucur de statutul de mamica fericita, fara el fetita mea Larissa nu ar fi trait. Este o persoana cu un suflet deosebit, un om extraordinar, care iti insufla din primul moment in care iei contact cu el multa incredere, liniste sufleteasca si datorita profesionalismului de care da dovada indiferent de problema care o ai, iti ofera o putere de a merge mai departe care depaseste orice limita. Fetita mea, a fost al doilea copilas din Romania care a facut interventii intrauterine ( 4 ), stiu ca inaintea noastra a mai fost un baietel in aceasi situatie ca a nostra care si el a facut o interventie de acest tip. Pot sa va spun ca puteti apela cu cea mai mare incredere la domnul doctor si nu veti regreta niciodata. Si acum la aproape 6 luni de la nastere Dl doctor se intereseaza de evolutia lui Larissa si imi ofera sfaturi. Ii vor ramane mereu recunoscatori si niciodata nu vom putea sa il rasplatim pentru bucuria, fericirea si implinirea pe care a adus-o in viata noastra. (Ioana - Timisoara)

Multumim din suflet
De IOANA RALUCA pe 14 Mai 2012

Dl. dr. Rahimian a realizat pentru mine si baietelul meu Vladut ceea ce nimeni nu a mai incercat in Romania - interventia intrauterina de hidrotorax. Este un om extraordinar interesandu-se de soarta bebelusului chiar si dupa 4 luni de la nastere. Increderea pe care ti-o transmite si sinceritatea de care da dovada au dus la rezultate deosebite in cazul meu. Multumim pentru tot si pentru faptul ca exista si astfel de medici de valoare ce pentru mine au realizat minuni.(Raluca - Targoviste).

Dr. Rahimian Hadi
De Georgescu Andreea pe 27 Septembrie 2011

Eu am nascut cu dansul acum 6 ani la Sp. Cantacuzino si sincer este un om extraordinar si cu adevarat unul dintre cei mai buni ecografisti din Romania! Atent la detalii, un adevarat profesionist.

Contact Dr. Rahimian Hadi

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.