• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Parpalici Cristina Daniela
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Parpalici Cristina Daniela

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela

Opinii utilizatori

Eu cred ca este o doctorita buna
De Gudei viorica pe 12 Octombrie 2011

Buna seara, si eu am pierdut o sarcina in 2007, s-a oprit in evolutie la 5 luni si jumatate. nu cred ca este dansa de vina, asa a fost sa fie. acum am un baietel de 2 ani si 2 luni, pe care l-am nascut tot cu dansa, prin cezariana. cu mine s-a purtat frumos de fiecare data cand am fost la dansa si mi-a dat sa fac toate analizele necesare unei sarcini, la fel am facut si la prima sarcina, dar nu stim ce s-a intamplat. Eu inca merg la cabinetul dansei si o recomand ca fiind un medic bun.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De BIANCA pe 24 Iunie 2011

Buna, am mers pe mana ei si am nascut un copil cu sindrom down. Nu a vazut nimic la nici o ecografie. Asa ca trageti voi concluziile.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Burcea Lavinia pe 07 Mai 2011

Am nascut cu aceasta dr. pe 1 martie 2010 un baietel superb, dar am ramas stupefiata sa vad ca noua luni de sarcina a fost o draguta si in momentul nasterii o acritura. Din pacate mi s-a rupt apa duminica seara si a fost de deranjata de acest lucru, de parca eu aveam vreo putere in acest sens. In fine a ajuns si ea la spital(unde sotul mi-a cumparat absolut totul)cu o fata de ziceai ca a murit cineva (doar era duminica seara)si tot ii spunea sotului si surorii mele care asteptau sa plece acasa ca doar nu au cu ce sa ma ajute. Din pacate pt mine eu am ajuns la spital fara dureri si contractii, iar dr. cand a vazut ca n-am de gand sa nasc i-a transmis moasei sa-mi bage in perfuzie oxitocina ca n-am contractii si ea a mers sa doarma si moasa o trezea dupa doua ore. Peste cele 2 ore a venit la mine si cand a realizat ca eu nu am contractii puternice a mers iar la somn. Ce sa va spun groaznic. Intr-un final moasa imi baga calciu in perfuzie si eu incep sa vars si sa ma dilat. Atunci moasa o trezeste pe dr. si cu dilatatie 8 si ma urca pe masa sa nasc. Moasa ma apasa cu cotul pe burta la indemnele dnei dr. si ma forteaza in asa hal in care imi plesnesc vasele de sange pe fata, nu mai puteam respira si mi-a dat si sangele pe nas! Doar dna dr. se grabea sa ajunga acasa sa se odihneasca. Din pacate dna dr. mi-a fost recomandata de o prietena ca fiind super doar ca prietena asta a mea nascuse prin cezariana! Si ascultati la mine fetelor nu se compara cezariana cu nastere naturala. Asa ca o asemenea "dulceata" de dr. n-as recomanda-o la nimeni.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Ana pe 29 Martie 2011

Din pacate am pierdut sarcina la 7 saptamani. Am facut ecograf la dna dr. la 8 saptamani si mi-a zis ca s-ar putea sa fie gemeni si sa fac un bhcg. Valoare a scazut foarte mult in 2 zile si mi-a spus ca se mai intampla in sarcina. Dupa 2 saptamani am avut o foarte mica sangerare si m-am dus imediat la control. In urma ecografiei mi-a spus ca sarcina e oprita din evolutie de 3 saptamani, deci era oprita si la 8 saptamani cand mi-a facut primul ecograf, dar nu si-a dat seama. Mi-a spus sa vin a doua zi la pranz sa imi faca chiuretaj. Dimineata am fost la alt medic care mi-a confirmat ca sarcina e oprita in evolutie de 3 saptamani si mi-a sugerat sa iau pastile pt ca e mai sigur fiind prima sarcina iar toate analizele au fost bune. Am urmat tratamentul 5 zile, dureri suportabile, am fost la control si totul e ok. Dna dr. e calma si iti raspunde la intrebari, dar se pare ca nu e atat de bine pregatita sau nu acorda suficienta atentie fiecarei paciente. Eu il recomand pe dr. Toma Adrian de la Cantacuzino.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Carla pe 01 Februarie 2011

Doamna dr. s-a mutat de la spitalul Ilfov la Caritas. Stiati? Daca spitalul Caritas se desfiinteaza, unde vor naste pacientele d-nei dr. La spitalul Malaxa?

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Bianca pe 31 Ianuarie 2011

Din pacate am mers pe mana ei si ne-a schimbat viata, sa fiu mai precisa datorita |"profesionalismului ei " am dat nastere la un copil cu sindrom down. Dupa foarte multe ecografii si consultatii si teste, aceasta femeie nu si-a dat seama de nimic, tot timpul a a zis ca este foarte bine copilul. Si in plus, in afara faptului ca nu si-a dat seama ca, copilul are SD am nascut si prematur (la ora 12:00 am fost la ea la consultatie si a zis ca este totul bine si la ora 20:00 s-a rupt apa la 35 de saptamani). Asa ca fetelor feriti-va de ea!

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Milly pe 08 Decembrie 2010

Si eu am nascut cu doamna doctor, din pacate. Pentru ca se grabea sa ajunga la clinica mi-a fortat nasterea, desi vedea ca eu nu simt nevoia sa imping nu mi-a facut cezariana, si cel mai rau e ca bebe a avut de suferit si inca sufera din cauza asta, dar noi ne rugam la Dumnezeu si speram ca intr-o zi o sa fie si el ca ceilalti copii. Din pacate nu mai pot da timpul inapoi, dar ea ca medic are lipsuri foarte mare si nu e de incredere asa cum pare, am fost foarte dezamagita!

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Nahirnescu Carmen pe 11 Noiembrie 2010

Sunt pacientta doamnei doctor atat eu cat si inca 10 prietene d-ale mele de peste 6 ani, una din ele a si nascut si este mai mult decat multumita de doamna doctor. Si eu ma pregatesc de un bebe si pot spune ca am stat de vorba si am discutat si ma sfatuit foarte bine.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Alessia87 pe 31 Octombrie 2010

Eu am nascut cu dr. Parpalici anul trecut in decembrie pe 10 mai exact dupa mai bine de 24 de ore de travaliu(cu oxitocinul shi epidurala in geanta fiindca mi se spunea ca iti punem mai tarziu ) timp in care am stat singura intr-un salon nici macar in sala de tavaliu. Doamna dr. a venit in dimineata zilei de 9 sa ma vada si a zis ca revine pe seara. N-a mai venit pana pe la ora 12:00 noaptea si atunci pentru o alta pacienta de-a dansei, iar asistenta a zis sa ma vada si pe mine. Aveam deja dilatatia aproape 5 cm si nimeni nu m-a bagat in seama pana atunci! Profesional mi-a supravegheat atent sarcina, insa pe ultima suta de metri m-a dezamagit in cateva privinte, dar nu zic mai mult nu mai are rost. Chiar imi pare rau pentru ca am avut mare incredre in ea!

Super ok
De Lore pe 29 Octombrie 2010

Si eu am o parere extraordinara despre dansa.Am nascut acum 3 luni cu dansa si cred ca nu as fi putut alege mai bine.

Contact Dr. Parpalici Cristina Daniela

Adresa

Bulevardul Chisinau, 16, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. M7, parter
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.