• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Parpalici Cristina Daniela
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Parpalici Cristina Daniela

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela

Opinii utilizatori

dr parpalici
De Mihaela pe 11 Noiembrie 2017

Buna ziua,va rog o caut pe dna dr parpalici cristina care a lucrat la Hipocrat.Stie cineva un nr de tel sau unde lucreaza ?

Un MEDIC în adevăratul sens al cuvântului
De Florena Gheorghe pe 07 August 2017

Un medic implicat, devotat si capabil! Totul este la superlativ.

este lipsita de profesionalism
De Simona pe 12 Decembrie 2016

Buna seara,
Noi femeile suntem create sa ne putem naste pruncii, atunci cand lucrurile se complica avem nevoie de medic. Din pacate acest om nu este medic, atunci cand lucrurile se complica isi arata incompetenta crasa de care sufera. Din pacate vad ca sunt a doua mamica care din cauza acestui "om" a trecut si ea si puiul ei de om prin chinuri de neimaginat. Este doar un om care astepta nastura sa isi urmeze cursul daca natura deviaza copilul tau ramane fara oxigen si un creier neoxigenat la un nou nascut este o condamnare pe viata. Nu va intrebati: cum de nu are nasteri atunci cand are programari la clinica? Va urez sanatate si daca totusi alegeti acest medic fie ca natura sa fie darnica cu voi eu am avut travaliu de aproape 30 ore , dar spre rusinea mea declansat duminica, un copil cu dubla circulara de cordon si de 4 kg. Mentionez ca ultima ecografie a fost facuta de dna "doctor" cu trei zile inainte de nastere si a vazut copil de 3 kg si cordonul liber. Cezariana atunci cand am cerut - ma rog atunci cand a venit dna doctor- adica luni - la 20 ore de la declansarea travaliului - dna mi-a comunicat ca ea nu face cezariana asa ca ma doare pe mine si ca ea nu a venit mai devreme pentru ca eu ma dilat foarte greu si ea ce trebuia sa faca? Acum intreb si eu: OARE CINE STIE CE TREBUIA EA SA FACA? pentru ca in nici un caz ea .
Imi pare rau ca nu am fost capabila sa las un mesaj mai putin agresiv dar din pacate am retrait in timp ce il scriam clipele acelea cu puiul meu fara reflexe si cu medici ca imi spuneau " de acum esti obligata sa lupti" si nimeni nu imi raspundea la " de ce?...." pentru ca nimeni nu acuza un coleg, iar pe urma cand ai raspunsurile clare nu mai ai forta sa te lupti cu dna doctor pentru dreptatea puiului tau pentru ca trebuie sa lupti pentru sanatatea puiului tau - cumplita alegere

Cum pot da de dansa?
De Andreea pe 01 Noiembrie 2016

AM sunat la hipocrat pentru o programare la dansa si din pacate numai este acolo,cum pot da de ea,unde o gasesc?

Dr parpalici cristina
De Alexandra pe 20 Octombrie 2016

Este o doctora foarte buna am nascut cu ea un barbatel si totul a decurs super sora mea la fel si multe femei cunosc care sunt foarte multumite de ea puteti sa va duceti la ea cu incredere este foarte buna.

Un Om cu har
De Bilan Genoveva pe 28 Iulie 2016

Un Doctor devotat si conștiincios
Multumim .

Foarte competenta
De Iuliana pe 07 Iulie 2016

Am nascut cu doamna doctor la Malaxa in octombrie 2015 Am optat pentru cezariana si dansa a fost de acord Operatia a decurs fara probleme, vindecarea la fel A monitorizat cu atentie si profesionalism sarcina Nu este genul de doctor de care sa te apropii si cu care sa ai o relatie calda dar isi face bine si meticulos treaba si pana la urma asta conteaza Nu am ce sa-i reprosez O recomand

Doamna Doctor Parpalici Cristina
De Tanase Liliana pe 07 Iunie 2016

Eu am fost monitorizata de doamna doctor in 2012. Este o persoana deosebita,profesionista si implicata in ceea ce face.Mi-a fost recomandata de o colega si la randul meu o recomand cu placere.

Monstrul bebelusilor
De Eu pe 25 Iunie 2015

Sub atitudinea profesionista,zambetul arogant si plin de siguranta se afla o incompetenta rece,insensibila,rea.in cazul asta a lasat un copil paralizat si o mama traumatizata.nu s a descurcat la nastere si ajutoare a cerut dupa 18ore de travaliu,prea tarziu...nu are experienta de spital...total nerecomandata pt situatii neprevazute,nu face fata situatiilor limita,iar la nastere oricnd poate aparea ceva unde trebuie s iei deciziile cele mai bune pt copil si mama

Doamna doctor Parpalici Cristina
De Cici pe 28 Noiembrie 2014

Buna! Eu am aflat acum 4 zile ca sunt insarcinata si voi merge la control la d-na doctor Cristina Parpalici pentru ca o vad foarte profesionista, blanda, si meticuloasa in ceea ce priveste sanatatea pacientei ei. V-o recomand cu caldura asa cum mi-a fost si mie recomandata! Inca un lucru foarte important, iti da incredere in tine si in dansa prin felul in care iti vorbeste.

Contact Dr. Parpalici Cristina Daniela

Adresa

Bulevardul Chisinau, 16, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. M7, parter
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.