• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Parpalici Cristina Daniela
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Parpalici Cristina Daniela

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

Dr. Parpalici Cristina Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie, in cadrul Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Parpalici Cristina Daniela

Opinii utilizatori

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Maria1979 pe 12 Martie 2014

Buna. Eu merg pe mana ei. Este o dr. de incredere si foarte atenta in tot ceea ce face.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Emilia pe 11 Octombrie 2013

Te rog frumos sa imi trimiti macar un "buna" pe adresa de mail. As dori sa te intreb ceva mai personal. Iti explic pe mail. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite un mail. Multumesc anticipat!

Profesionista
De Andreea pe 06 Iunie 2013

Buna fetelor, eu m-am dus la dna dr. Parpalici inainte sa raman insarcinata, apoi i-am spus ca ma gandesc sa fac un copil si mi-a recomandat ca inainte sa imi fac analize si sa incep sa iau acid folic. Dupa ce am ramas insarcinata, a fost foarte meticuloasa si mi-a facut fisa cu tot ce imi iesea la analize, ce recomandari imi dadea sau ce ecografii. Inainte sa nasc la ultima ecografie mi-a spus ca copilul era deja estimat la 3 kg si 500 grame si ca pana nasc o sa mai creasca si nu crede ca voi naste normal ca sunt cam mica la oase (nu stiu daca m-am exprimat corect), in fine am ajuns dupa 41 de saptamani si bebe nu avea niciun gand sa iasa, nici tu dop cazut, nici tu apa, nici contractii chiar daca am luat si calciu vreo saptamana (se zice ca provoaca travaliu). In final, m-a chemat la spital unde dupa o alta doza de perfuzie cu calciu, mi-a recomandat ca ar fi bine sa apelam la cezariana. Am intrat un pic in panica pentru ca eu psihic ma pregatisem pentru o nastere normala, dar nu regret deloc pentru ca am nascut o fetita de 3.900kg si asa de bine m-a cusut ca nu am avut nici macar o durere in sensul asta dupa o saptamana. Iar acum dupa 2 ani de la operatie sunt iar insarcinata in luna 6 cu un baietel si tot dna doctor Parpalici ma monitorizeaza. Vreau sa va spun ca acum la baietel la 4 luni dna mi-a spus ca bebe are un focus intracardiac si mi-a recomandat ca la urmatoarea ecografie sa merg la un specialist in ecografii ca sa fim mai linistiti. Va spun asta in sensul ca nu a tinut sa zica ca ea e cea mai tare si e asa cum a vazut ea. Am fost la dna doctor Petrache Magda si aceasta mi-a spus ca focusul nu mai este, probabil s-a absorbit si ca se mai intampla asa. Vreau sa va spun ca am apreciat foarte mult ca m-a trimis sa mai obtin si alta parere. Tot cu dna doctor Parpalici o sa nasc, dar acum la Malaxa unde face operatile. Din pacate, tot cezariana o sa fac pentru ca deja bebe e maricel si cred ca o sa il intreaca la kg la nastere pe primul. Va pup si urez viitoarelor mamici multa sanatate si enorm de multe momente placute langa puiuti lor.

Un medic foarte bun
De Ellen79 pe 13 Februarie 2013

Un medic extraordinar de bun care stie sa-si faca meseria! Nota 10!

Un medic foarte bun
De Gudei viorica pe 22 Noiembrie 2012

Eu am nascut cu doamna doctor in 2009, mi-a facut cezariana, pentru ca bebe nu vroia sa aiasa nici la 41 de saptamani. Ma bucur ca mi-a facut cezariana si nu m-a lasat sa ma chinui, copilul a fost sanatos si eu m-am simtit foarte bine, atat cat se poate dupa o operatie, imi pare rau ca nu mai este la spitalul judetean, dar eu inca merg la dansa la Hipocrat.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Diana pe 12 Martie 2012

Eu am nascut cu dansa in 2008 dec,si desi o rugam sa imi faca cezariana pt ca ma durea f tare, a facut totusi foarte bine ca m-a lasat sa nasc normal(cu epidurala totusi). Chiar a fost mai chinuitor pt ea avand epidurala pt ca nu mai simteam contractiile si a muncit mai mult ca mine la nasterea lui. Este o profesionista si desi atunci eram furioasa ca nu a venit de la primele dureri(cand aveam dilatatie mica) acum imi dau seama ca nu avea ce sa faca si trebuia sa ma lase sa ajung in stadiul avansat cand se poate face o epidurala, verifica colul,samd. Cusatura perfecta, spitalul titan foarte curat, ea a fost atenta. Singura neplacere care a ramas a fost din cauza anestezistei pt ca am ramas cu dureri de spate de la tubul de epidurala si din cate am inteles cam este pe viata. Sfatul meu pt viitoarele mamici este sa nasca normal fara epi daca se poate, daca nu, cu epidurala, dar sa stea intr-o parte sau in ultima instanta cezariana. Am dat doar 4 stele la comunicare pt ca nu m-a informat despre riscurile epiduralei, iti raspunde la intrebari, dar nu vb generalitati prea mult despre nastere in special.

Foarte buna
De Nicol pe 23 Februarie 2012

Eu am nascut cu d-na dr Parpalici in ianuarie 2010 la judetean Ilfov. A venit la spital imediat, desi venea dupa programul de la Hipocrat. Am nascut la 3 dimineata, m-am internat la ora 22 cu dilatatie 4 si in 5 ore abia am ajuns la dilatatie 8 cand m-a pus sa imping, dar nu aveam forta si putere pentru ca nu am vrut sa-mi fac epidurala si ma simteam epuizata. Si mie mi-a apasat moasa pe burta ca sa-mi scoata mai usor copilul pentru ca singura nu eram in stare. E o senzatie oribila, dar asa este mult mai usor. Din a 2-a incercare am nascut. M-a taiat foarte bine, nici nu am simtit, mi-a facut anestezie locala cand m-a cusut si totul a fost perfect. Copilul sanatos. Dimineta la 7.30 a venit sa ne vada in salon. 3 zile cat am stat in spital a venit in fiecare zi sa ma consulte.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Maria pe 27 Decembrie 2011

Eu am fost monitorizata pe toata perioada sarcinii de d-na doctor si a fost ok. N-am putut sa nasc cu ea pentru ca nu se deschisese sectia de ginecologie la Malaxa, dar mi-a recomandat alt doctor si chiar s-a interesat de mine si bebe daca suntem ok.

Dr.Parpalici Cristina
De Felicia pe 14 Noiembrie 2011

Am fost supravegheata pe toata perioada sarcinii de dna doctor.Dar in perioada preconizata sarcinii a plecat in concediu.Am intrebat-o ce voi face daca voi naste si nu va fi in Bucuresti,nu mi-a dat nici un raspuns.Si bine inteles ca am nascut, ea nefiind langa mine si neinteresand-o de soarta mea. Mentiuonez ca am insistat cu telefoanele in momentul travaliului dar nici macar nu s-a obosit sa-mi raspunda. Concluzia: nu o recomand.

Dr. Parpalici Cristina Daniela
De Cpg pe 11 Noiembrie 2011

Am mers la dansa, la clinica Hipocrat2000. In primul rand, mi-au scos ASCUS la PAP, desi dupa ce am repetat nu am mai avut. In ceea ce priveste ecografia, pe langa faptul ca pretul este enorm, 250 lei, nici nu prea este elementul ei. Am mers apoi la un alt doctor, caruia i-am descris simptomele mele si a stiut ce am fara nicio consultatie. Un polip endocervical, pe care dansa nu l-a descoperit la ecografia de 250 lei. In rest, este o persoana ok, la prima vedere.

Contact Dr. Parpalici Cristina Daniela

Adresa

Bulevardul Chisinau, 16, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. M7, parter
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.