• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Pana Stelian
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pana Stelian

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie.

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Dr. Pana Stelian
De Elena draghici pe 20 Octombrie 2010

Este un tip foarte de treaba. Il cunosc de 12 ani, am nascut cu el si mi-a ramas in continuare medic la care merg de 2 ori pe an.

Dr. Pana Stelian
De Manuela motran pe 17 Octombrie 2010

Este un doctor foarte bun, dar inainte de a fi doctor este un om minunat, il cunosc de 10 ani de zile de pe vremea cand eram eleva. Este un om deosebit am nascut cu dansul si am fost foarte multumita. Tot prin cezariana am nascut si eu si toate persoanele pe care le-am dus la dumnealui au fost multumite. Un doctor de milioane care merita tot respectul si toata stima din lume. Sa ne traiti domnule doctor si numai bine.

Dr. Pana Stelian
De Gaby2009 pe 27 August 2010

Este un doctor foarte bun, competent, profesionist.

Dr. Pana Stelian
De Mirela pe 27 August 2010

Cel mai bun doctor.

Dr. Pana Stelian
De Danna pe 24 August 2010

Un profesionist desavarsit si un om minunat.

Dr. Pana Stelian
De SUZANA SERBAN pe 13 Mai 2010

Aveti incredere totala in domnul doctor si nu va va dezamagi!Ii multumesc pe aceasta cale ca m-a ajutata sa aduc pe lume minunea mea, Radu-Andrei!

Dr. Pana Stelian
De Gheorghe Mariana pe 28 Aprilie 2010

Un doctor foarte bun. M-a ajutat sa aduc pe lume un baietel prin cezariana acum 2 ani. Sunt foarte multumita de domnul doctor deoarece mi-am revenit foarte repede dupa operatie, nu am avut parte de complicati, iar cezariana mea aproape ca nu se mai vede. Va multumesc pentru ajutorul acordat.

Contact Dr. Pana Stelian

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.