• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pana Stelian
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pana Stelian

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie.

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Dr Pana Stelian
De Despina pe 19 Iunie 2019

Un doctor foarte bun si dedicat meseriei.

.
De Vizitator Copilul.ro pe 21 Ianuarie 2019

Superficial, neserios si nepoliticos. Este interesat doar de aspectul financiar. Asta a fost experienta mea cu acest doctor. Sanatate!

Depinde de pacientă și așteptări
De Andreea pe 08 Octombrie 2016

Am născut în 2012 Noiembrie, cezariană.Omul ăsta a fost exact ce-am avut nevoie!Da și mie mi-a spus că m-am ingrășat prea mult, nu m-a luat in brațe după fiecare vizită și nu imi dădea detalii decât despre ce intrebam.Și?Eu m-am dus la el să nasc nu să ne facem Revelionul impreună!
Cât despre șpagă... nu i-am dus NICIODATĂ nimic!Omul ăsta este cel mai decent doctor cu care am avut de-a face!Nu m-aș duce la altcineva.Întotdeuna sunt și întâmplări nefericite din păcate.Sunt și ei oameni.Depinde de fiecare pacientă in parte, de așteptările fiecăreia dintre noi...
Dacă ar fi să-l descriu pentru o recomandare ar suna cam așa:
" nu o să te imbrățișeze, spună vorbe bune gratuit sau să facă conversație pe lângă motivul vizitei.Însă îți va răspunde la orice întrebare îi vei pune și va fi acolo exact când trebuie și contează"
Sper să vă fie de folos;)

Mesaj
De Sirbu pe 28 Septembrie 2016

Am folosit serviciile Dr Pana Stelian , am nascut amandoua fetele , am efectuat si controale periodice , am facut si biopsie si conizatie de col si eu pot spune ca am fost si sunt foarte multumita de dansul si nu concep sa schimb medicul ginecolog . Un medic bun si foarte cautat nu o sa aiba timp niciodata sa stea prea mult de vb cu pacientii , asa nu ar mai avea prea mult timp sa consulte .

Dr. Pana Stelian
De Ana pe 19 August 2015

Acest medic mi-a salvat viata. Mi-a urmarit sarcina pana la capat, mi-a dat de facut toate analizele, m-a indrumat catre clinici particulare foarte bune pentru eco 4D si Doppler si pentru Dry Test. Am nascut prin cezariana si dupa operatie am avut atonie uterina. Dr. Pana iesise din tura si medicul de garda nu mai stia ce sa-mi faca sa opreasca sangerarea. Asa ca l-au chemat pe Dr. Pana de acasa. A venit si mi-a oprit sangerarea si am scapat fara sa-mi scoata uterul, asa cum a patit o alta pacienta a unui coleg din acelasi spital. Abia atunci, la scoaterea firelor, m-a pupat si mi-a spus sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am scapat intreaga. Insa, ii multumesc si dumnealui pentru profesionalism. Ii multumesc pentru ca mi-a salvat viata! Nu este cel mai lipicios medic, dar nu cred ca asta conteaza. Imi pare rau daca ati avut probleme cu dansul. Este medicul mamei mele de 20 de ani si acum si al meu si nu avem ce sa-i reprosam. Sanatate!

Dr. Pana Stelian
De Amira pe 13 August 2014

Eu sunt pacienta doctorului Stelian Pana si sa stiti ca pana acum a fost totul ok, mi-a dat sa fac toate analizele posibile cand am avut probleme si a fost chemat la spital a venit imediat si sa ocupat de mn. Mie mi se pare un om de nota 10, iar la bani nu mai zic cand am vrut sa ii dau mia zis clar ca nu are nevoie de ei si sa ii tin ca o sa am mai mare nevoie de ei pentru bebe. Nu stiu ce sa zic, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat.

Dr. Pana Stelian
De Teodora radu pe 16 Aprilie 2014

Imi pare sincer rau pentru tine si bebelusul tau, eu din fericire mi-am schimbat medicul la timp (16 saptamani).

Si am adus pe lume un baietel sanatos si frumos cu ajutorul dr. Pechi Laurentiu, iar acum sunt insarcinata si cu fetita.

Din ce am observat dr. Pana este foarte implicat pentru cazuri de chirurgie, cazuri mai grave pentru ca mie mi-a fost recomandat de soacra mea care a fost foarte multumita, dar la ea a fost un caz de operatie complicata, asta nu il scuza, in nici un caz.

Doamne ajuta ca doar El ne indeamna la cele mai bune alegeri!

Dr. Pana Stelian
De Mihaela pe 16 Ianuarie 2014

Buna!

Din pacate, pe Dr. Pana, l-am considerat "doctorul sufletului meu", era medicul meu ginecolog de 6 ani si nu aveam de ce sa ma plang, se purta frumos, era atent, ma asculta si nu statea cu mana intinsa!

In 2010, am fost inssarcinta, normal ca daca era medicul meu, la dansul am fost sa imi urmareasca sarcina, si de aici poveste:

1. nu mi-a dat sa fac niciun set de ananlize
2. ecografia de 12 saptamani, am facut-o eu unde am considerat pentru ca dansul plecase in concediu si nu ma trimesese nicaieri sa fac acea ecografie si dublu test
3. la ecografia de 12 saptamani, s-a constatat ca am incontinenta cervico-istmica, adica colul meu uterin era de 2, 5 cm si deschis, drept pentru care trebuia sa mi se faca cerclaj
4. dansul nu a fost de acord cu acest cerclaj, pentru ca nu aveam "un istoric de sarcini pierdute"
5. la o luna de zile, pierdusem dopul gelatinos si a hotarat sa imi faca cerclaj, cerclaj, care a fost facut asa....sa fie
6. dupa o luna de stat numai in pat, mi s-au rupt membranele si uite asa din cauza ca nu am avut istoric in sarcini pierdute acum incepeam sa am, am pierdut un bebelus de 5 luni jumatate!

Multa bafta fetelor care il aveti ca medic!

Dr. Pana Stelian
De Un sotz. pe 19 Noiembrie 2012

In 2005, sotia vine acasa si spune ca a fost la ginecolog si are un fibrom uterin. Ajungem la Filantropia prin trimiterea medicului de familie. La registratura merg eu si o intreb pe tipa de acolo care medic e mai bun pentru ginecologie. Tipa imi zice ca e Dr.Pana. Facem internarea si dupa o ora iese sotia in pijama si imi zice ca a consultat-o si trebuie scos uterul, bineinteles cu trompe si ovare. Ii zic ca nu sunt de acord ca are 35 de ani si ramane mutilata, mai ales ca nu avem copii. Il gasesc pe dr. Pana dupa 2 ore si ii spun ca nu sunt de acord. Omul zice ca atunci va scoate fibromul cu riscurile de rigoare. A doua zi o opereaza timp de 2,5 ore. La sfarsit cel care la asistat a spus ca nu a vazut asa spurcaciune de fibrom in viata lui la o femeie de 35 de ani. Dr. Pana nu a vrut sa ia nicio atentie de la mine. Ii multumesc si pe aceasta cale. Sora mea a fost nascuta cu tatal lui in 55, care a fost ginecolog tot acolo la Filantropia.

Situatii si situatii
De Virginia pe 18 Noiembrie 2012

Bine v-am gasit! Regret sa aflu despre situatii atat de neplacute sau riscante pe care le-ati trait. In ceea ce ma priveste, domnul doctor s-a purtat cel putin ireprosabil, in sensul ca, desi ma vazuse o singura data in timpul sarcinii, s-a ocupat de nasterea mea prematura ca si cum m-ar fi urmarit in toate cele 7 luni. Nu l-a interesat aspectul financiar, a operat repede si sigur, iar post-cezariana s-a interesat cu maxima grija de mine si de fetita. Din cate am putut observa, domnul doctor Pana comunica foarte bine si cu doamnele neonatolog de la "Filantropia" - si domniile lor, cu siguranta, profesioniste. Revenind la subiect, ii datorez domnului doctor foarte mult: a fost o nastere dificila, dupa o sarcina fara evenimente sau tensiuni, dar copilul si eu suntem bine acum, cu o prima suta de metri grea, pe care am depasit-o datorita si domniei sale.

Contact Dr. Pana Stelian

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.