• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pana Stelian
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pana Stelian

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Pana Stelian medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie.

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Dr Pana - incompetent
De Sorina pe 10 Noiembrie 2012

Acum sa continuam odiseea despre dr. Pana- si nu am scris din greseala sau nestiinta cu litere mici. La aprox 2 luni de la nastere am facut o infectie foarte urata la cezariana - din interior, cu puroi care efectiv curgea la fiecare pas. Mentionez ca cezariana dansul a facut-o. Durerea aferenta puroiului era de nesuportat, ajunsesem sa nu pot nici macar sa mai calc. Ma duc la dr. Pana pentru control si ii dau si spaga de rigoare, pentru ca intai se uita la mana sa vada daca ai ceva - si el imi spune cu seninatate dupa ce se uita si vede cum sparsese puroiul si curgea din mine, ca nu am nimic. Il intreb cum sa ingrijesc plaga si dansul imi spune cu aceeasi seninatate - "doar cu apa si sapun doamna". Nefiind o inculta, asa cum spera dansul sa aiba paciente si nefiind o femeie care nu trece prin filtrul ratiunii informatiile si realitatea m-am dus la alt dr,, in alta maternitate, in aceeasi zi. Rezultatul - 4 zile de ingrijire si dezinfectare a plagii in spital, tratament cu antibiotic si antiinflamatoare 7 zile + deschiderea operatiei la unul din capete pentru a se putea eradica infectia. Acum sunt bine, dar nu vreau sa mai aud de acest dr., despre cat de bun este. Este bun daca nu ai nici o problema sau daca ai pur si simplu o nastere usoara. In caz contrar incompetenta lui se vede cu usurinta. Da, probabil ca infectia trecea insa nu suntem animale sa suferim si el nu este decat un dr. care ar trebui sa isi faca meseria. Sincer va spun daca as avea timp l-as da in judecata pentru malpraxis. Dar nu se merita sa imi iau din timpul petrecut alaturi de copilul meu pentru a sta in tribunal cu asa un nimeni, dar cine poate sa faca asta il incurajez din tot sufletul. Va scriu prezentul mesaj nu ca un bad advertising, ci pur si simplu ca un semnal de alarma pentru cele care vor sa fie pacientele lui. Sa se gandesca de 2 ori inainte. Sanatate!

Dr. Pana Stelian
De Alina pe 26 Octombrie 2012

Foarte bun. Un om deosebit. Dupa ce am nascut prin cezariana, m-am trezit greu din anestezie. Sotul meu vazuse iesind copilul din sala dar eu nu ieseam. S=a speriat si atunci Dr Pana care trecea pe acolo s=a oferit sa intre si sa vada ce fac. Mentionez ca am nascut cu alt medic, de asemenea un om deosebit-D Damian Dorina.A iesit dupa un timp spunandu-i ca sunt bine. Un om bun care a trecut prin multe. Faptul ca nu va ia in brate si nu va pupa nu inseamna ca nu ii pasa. Exista si doctori zambitori care nu stiu cum sa se mai gudure pt spaga. El este integru si are bun simt.

Sanatate tututror si numai bine!

Dr. Pana
De Sorina pe 01 Septembrie 2012

Am terminat si noi si am venit pe lume. Ce pot sa zic, nu cred ca se mai poate pune problema ca cine se respecta naste cu el. Din punctul meu de vedere cine se respecta nu se mai duce a doua oara la el. Am vazut cum s-au comportat si alti medici cu pacientii lor si am vazut si cum s-a comportat el. Daca ar fi dupa mine nu as mai naste a doua oara cu el. Cred ca nasterea bebelusului meu a fost si o chestie de noroc si o chestie de abordare directa a interesului lui personal de catre mine. Cred ca ati inteles ce vreau sa zic. Pe scurt un medic pe care nu il intereseaza foarte mult pacientii, nu comunica prea mult, nu se intereseaza post-op de pacienti, dar nici ante -op, slab profesionist si stiu ce zic si prea multe fumuri pentru nimic. Parere personala. In rest va doresc numai bine si sanatate.

Foarte bun
De Andrea pe 16 Iulie 2012

Eu am doua cezariene facute cu acest medic si nu am motive sa ma plang. Tot el mi-a operat si mama de fibrom. Copii au fost foarte bine supravegheati pe tot parcursul sarcinii si apoi de catre pediatrul din spital. Nu am avut nicio problema cu ei pana acum. Operatiile au fost bine facute, fara complicatii. Am stat putin in spital. Recomand acest medic pentru orice pacienta care se respecta!

Dr. Pana Stelian
De Sorina pe 12 Iulie 2012

Buna. Nici nu stiu ce sa zic. Citesc si ma minunez asta in conditiile in care mai am si eu un pic si trebuie sa nasc, tot cu el. Sper sa nu fie cazul sa fac scandal pe acolo.
Imi pare sincer rau de experienta ta si imi pare si mai rau de bebe ca a trebuit sa treaca prin asa ceva. Nu stiu ce sa mai zic, sunt fara cuvinte. Dar el, dr. Pana, nu a intervenit in nici un fel pentru a usura situatia pentru bebe? Nu a facut nimic? Nu a asistat la nastere nici la tine? Daca poti sa imi spui mai multe pentru ca deja sunt speriata rau de tot. Pot spune ca nici mie pana acum nu mi-a lasat o impresie de apropiere de pacient, dar am pus-o pe seama faptului ca asa este el. Dar nu m-am gandit ca ar fi dereglat si nu are grija de gravidele aflate sub urmarire la dansul. Daca poti si vrei sa ma ajuti spunandu-mi mai multe poate imi dai adresa ta de mail. Sper sa auzim de bine si multa sanatate!

Dr. Pana Stelian
De Sorina pe 04 Februarie 2012

Buna. Imi pare rau sa aud asa ceva. Si eu m-am inscris la el in speranta ca totul va fi bine. Am auzit ca era foarte bine privit de altii, cu recomandari excelente. Sper ca tu si puiul sunteti bine.Nu inteleg cum de s-a intamplat asta. Nu ti-a dat numarul lui de telefon? Nu l-ai sunat? Cei de la spital nu l-au anuntat? Nu ti-a spus dinainte sa il anunti? Ai vb cu el anticipat despre probabilitatea nasterii cu el?
Nu pot sa cred ca este un astfel de om. Si eu sunt bugetar si nu sunt bancher. Deja ce ai relatat tu m-a inspaimantat. Sper sa fiti bine. Poate putem vb. mai multe in particular, pe mail, asta asa ca masura de precautie sa stiu la ce sa ma astept. Sanatate si numai bine.

Dr. Pana Stelian
De Mariana pe 19 Ianuarie 2012

Ma bucur sa vad ca acest om, daca il pot numi asa stie sa faca si bine. Prin ce-am trecut eu doar Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria pot sa-i multumesc. Si-a batut joc de mine in cel mai crunt mod posibil si era cat pe ce sa-mi pierd copilul. Nu vreau sa-mi reamintesc intreaga poveste, cert este ca acest medic nu m-a asistat la nastere, chiar daca mi-a urmarit sarcina de la 6 saptamani, iar in momentul cand am ajuns la spital sa nasc, am stat 15 ore cu memebranele rupte si m-am chinut aproximativ singura sa nasc in salonul de nasteri nr. 2. Mai venea cate o moasa din cand in cand, in rest nici urma de medic.Si am inteles un singur lucru medicul asta te asista doar daca ii dai spaga inainte de nastere si nu se incurca cu orice, ma rog, trebuie poate sa-i mentionez de la inceput ca sunt doar o simpla invatatoare, nu bancher. Nu l-as recomanda nimanui si sper sa nu mai treaca nimeni prin ce-am trecut eu, iar medicul asta trebuie sa stie ca daca aici nu plateste pentru faptele pe care le face, dincolo cu siguranta le va plati inmiit!

Este un doctor super bun
De Dana pe 20 Decembrie 2011

Dupa parerea mea este cel mai bun dr. Il recomand.

Dr. Pana Stelian
De Costache nicoleta pe 09 Iunie 2011

Este un om super ok si un medic deosebit! Am un baietel de aproape 2 ani si consider ca daca nu exista domnul pana nu exista nici puiul meu! Am avut probleme cu sarcina si el m-a ajutat foarte mult. Dar aveti mare grija la comportamentul vostru daca vreti sa fiti respectate intai respectati-va voi pe voi! Ascultati-l cand va trimite sa faceti anumite analize la diferite clinici care intr-adevar sunt foarte cumpe ca stie ce zice, eu nu l-am ascultat si era sa fac avort din cauza unor analize prost facute si inconstienta unor oameni.Iar problema cu greutatea este foarte grava pentru copil in primul rand si in al doilea rand la recuperarea voastra care este mult mai grea si cu mai multe riscuri.si chestia cu intinsul mainii cred ca este foarte exagerata, din toate prietenele mele care nu sunt putine nu sa plans nici una si apropo nu am bani sa nu credeti ca a fost ok cu mine pentru bani. Dar daca sunt probleme el se implica 100% fara dar si poate. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista.

Dr. Pana Stelian
De Danna pe 27 Mai 2011

Un doctor de exceptie caruia ii multumesc ca nu a plecat din tara desi ar fi meritat sa lucreze intr-un sistem medical civilizat si mai bun. Si totusi nu a facut-o oferindu-ne sansa sa beneficiem de profesionalismul sau. Multumesc doctore.

Contact Dr. Pana Stelian

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.