• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pacu Irina
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pacu Irina

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Dr. Pacu Irina
De Steliana pe 29 Ianuarie 2012

Dna dr. este un medic foarte bun din toate punctele de vedere. Ceea ce mi s-a parut cel mai bun lucru este ca nu te duce cu vorba, sa te "gadile" si sa te tot plimbe ca sa mai treci pe la ea. Este foarte eficienta si, desi este foarte directa, are un suflet mare. II multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si fetita mea.

Doctor bun
De Ileana dinica pe 16 Ianuarie 2012

Eu sunt pacienta dnei dr. si am mai multe cunostinte care ii sunt pacienta. Toate am fost foarte multumite din toate punctele de vedere si profesional si uman. Eu o recomand cu incredere.

Ce s-a intamplat?
De Elena doinita popescu pe 02 Decembrie 2011

Ce s-a intimplat de fapt? Si eu sunt pacienta dnei dr. si va urma sa nasc cu dansa asa ca sunt cam nelinistita citind ce ai scris tu. Nu mi s-a parut o problema cu banii pentru ca eu chiar nu am fost mereu cu ceva la ea si m-a consultat cu atentie si mi-a facut ecografie mereu. Tu ce ia patit? De ce era sa mori din cauza ei?

Medic foarte bun
De Dorina Cazacu pe 17 Noiembrie 2011

Am fost ani de zile pacienta dnei dr. (acum am plecat din tara). Experientele mele cu dansa au fost foarte bune si la fel ale tuturor prietenelor mele. Nu m-am simtit neglijata si cel mai important, nu am simtit ca pune banii innaintea medicinei. Mi-a spus mereu totul corect, fara sa ma amageasca. Datorita dinsei am un copil frumos ( prin FIV realizat in afara tarii) pentru ca nu m-a dus cu vorba ca sa mai "prinda" un pacient.

Dr. Pacu Irina
De Iulia Popa pe 06 Septembrie 2011

Si eu sunt pacienta doamnei doctor de 1 an, merg in fiecare luna la control la dansa si sunt foarte multumita de dansa. Nu numai ca nu este foarte scumpa dar este foarte intelegatoare. Am avut multe experiente neplacute cu medici si in mod deosebit cu ginecologi, de-a lungul timpului. D-na. Dr. Pacu este cu adevarat un medic exceptional si un om foarte bun.

Medic bun
De Delia ion pe 16 August 2011

Sunt pacienta dnei dr. Pacu si sunt foarte multumita de dinsa din toate punctele de vedere. Am citit mesajul de mai sus si nu m-am putut abtine sa nu scriu ca poate dansa este mai rapida si nu sta la multe discutii, dar este extrem de eficienta. Depinde probabil ce astepti de la un medic. Impresii subiective ca era sa mor, dar totusi sunt bine si eu si copilul, mi se par cam exagerate. Fiecare are dreptul la parerea lui, dar experienta mea si a cunostintelor mele cu dna dr. au fost foarte placute. O pot recomanda cu toata placerea.

Dr. Pacu Irina
De Gabriela pe 19 Ianuarie 2011

Eu am nascut cu doamna dr. Pacu acum 5 ani, am avut o sarcina cu probleme si datorita ei am acum o fetita superba. Pot sa spun ca nu este genul de medic care sa te tapeze de bani, este un medic care daca trebuie te cheama si din 2 in 2 saptamani la control si ecografii. O recomand din tot sufletul!

Dr. Pacu Irina
De Ana-maria pe 18 August 2010

Este un medic foarte bun, am nascut cu dansa, am fost la mai multe controale si totul a decurs super. Am avut si am incredere in ea. Ii multumesc din tot sufletul ca am un baiat super. Pupici. P.S. Mergeti cu incredere la dansa. Bafta tuturor!

Dr. Pacu Irina
De Vera pe 20 Iulie 2010

Adevarat ca este o profesionista, in ciuda varstei, dar este foarte rece cu pacientele. Mie era sa-mi omoare copilul ca nu mi-a facut ecografie inainte de a naste si avea cordonul in jurul gatului, dar bine ca s-a terminat cu bine. Vroiam sa raman la dansa in continuare, dar mai bine nu.

Dr. Pacu Irina
De Deliam pe 24 Mai 2010

Dr. Pacu este un medic foarte bun si eficient, este si foarte omenoasa, ceea ce mi s-a parut important pentru un medic mai ales in zilele noastre. Puteti sa va duceti la dansa cu mare incredere.

Contact Dr. Pacu Irina

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.