• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pacu Irina
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pacu Irina

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Doctorul meu bun
De Elena pe 22 August 2016

Parerea mea despre dna dr Pacu este foarte buna pt ca a fost mereu aproape de mine nu numai din punct de vedere medical dar si uman. Datorita dansei problema mea de infertilitate a fost solutionata si acum acum un baiat minunat. Nu a fost usor dar a facut exact ceea ce trebuie pentru mine

Un medic de exceptie
De Parnici anca pe 04 Iulie 2016

Doamna doctor,un medic de excepție.va mulțumesc pentru tot.nu știu ce făceam dacă nu va cunosteam.inca o data mii de multumiri.

Dana76ciontu@gmail.com
De Dana pe 28 Ianuarie 2016

Si eu am fost de mai multe ori la dr Pacu si mereu am obtinut cele mai bune sfaturi. Mi s-a parut si foarte apropiata de pacient, incercand sa gaseasca cele mai simple solutii din toate punctele de vedere. O recomand cu caldura

O iubesc pe doamna Dr. Pacu
De Adriana T. pe 09 Noiembrie 2015

Nu am cuvinte sa o descriu pe doamna dr., este un medic de excepție ! Am nascut anul trecut cu dumneaei printr-o operație de cezariana ft frumoasa care nici nu se mai vede, m-am recuperat extrem de repede datorită sfaturilor primite de la doamna Dr. Este cel mai competent medic pe care l-am întâlnit si despre care am auzit !

Cel mai bun medic!!!!
De Tatiana pe 06 Noiembrie 2015

Datorită dânsei am acum o fetiță perfect sănătoasă după ani de chin tratamente sarcină pierdută s.a.m.d! O recomand din suflet un bun excelent chiar profesionist un om ff capabil ff omenos și o atitudine impecabilă!!!+ tot respectul meu pt dansa!!!!

Un medi exceptional
De Nicoleta Batinas pe 10 Februarie 2015

Am nascut cu d-na. Pacu la spitalul Sf. Pantelimon in 20 august 2013. Pe toata durata sarcinii m-a incurajat, asa incat am avut incredere totala in doamna doctor. Nu am regretat nicio clipa acest lucru. Acum am doua fetite sanatoase de 1 an si 6 luni.

Ok
De Diana pe 24 Ianuarie 2015

Este un medic foarte bun si atent. O recomand cu tot sufletul. Multumesc doamna doctor ca mi-ati fost alaturi cand eram necajita! Diana

Medic bun
De Doinita calistat pe 20 Decembrie 2014

Si eu sunt de mult pacienta doamnei doctor si am doar cuvinte de lauda. Este un medic foarte competent. Am apreciat mereu ca este foarte precisa in diagnostic si nu isi sperie pacientele inutil. In ceea ce ma priveste m-a scos dintr-o situatie medicala despre care uterior am aflat cat de grava a fost si nu a accentuat acest lucru niciodata fata de mine. Multumeesc mult, doamna doctor.

Un profesionist
De Gabriela pe 03 Noiembrie 2014

Buna,

Dna dr Pacu imi urmareste sarcina - acum 37 saptamani. Urmeaza sa nasc cu dumneaei la spitalul Pantelimon.

Pana acum s-a dovedit foarte deschisa oricarei intrebari puse de mine, iar comunicarea s-a realizat inclusiv pe email si telefon. Parerea ei este intotdeauna argumentata si justificata profesionist, iar la ecografie a reusit sa stabileasca sexul copilului de la 12 saptamani.

Sper sa am o experienta buna si in continuare cu dumneaei, tinand cont ca va fi o cezariana intr-un spital de stat in care nu am fost niciodata.

Este un medic extraordinar, o persoana de incredere!
De Simonne pe 28 Septembrie 2013

Eu o cunosc pe doamna doctor de 8 ani. Este foarte competenta profesional, pe ecografie stie exact cum sa interpreteze, ceea ce multi medici ginecologi nu stiu! Eu m-am lasat pe mana ei (si bine am facut) dupa ce am obtinut foarte greu o sarcina si aveam o varsta destul de inaintata. A urmarit cu mare atentie si mi-a dat cele mai bune indicatii, a stiut exact cand a intervenit o problema si efectiv datorita ei totul a decurs cum trebuie. Este foarte eficienta, nu vorbeste aiurea, iti spune clar si raspicat diagnosticul si stie exact ce trebuie facut. O recomand tuturor, e un medic foarte bun. Am vazut ca unii spun ca e rece, e rezervata uneori e adevarat, dar pune suflet si se implica atunci cand trebuie. De fapt vreti un medic bun si eficient sau o prietena care sa va tina de mana si mai putin pregatita profesional? Eu, personal, am comunicat foarte bine cu ea.

Contact Dr. Pacu Irina

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.