• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Pacu Irina
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pacu Irina

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

Dr. Pacu Irina, medic specialist obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie si histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Dr. Pacu Irina - numar de telefon
De Roxana pe 13 August 2013

Care e nr. ei de telefon?

Medic exceptional
De Popa mihaela pe 09 Iulie 2013

Dna dr. Pacu este atat medicul meu, cat si al mai multor prietene (care mi-au si recomandat-o). Pentru mine a fost de mare ajutor, atat ca medic, cat si ca om. Am doar cuvinte de lauda la adresa dumneaei. Multumesc mult pentru tot, dna dr. Pacu.

Un doctor foarte bun
De Teodorescu maria pe 06 Noiembrie 2012

Intr-adevar este un medic de nota 10 cum rar intalnesti. O recomand cu incredere, e prietenoasa, cat timp am fost in spital m-a vizitat zilnic si ma chema la consultatii si ecografii.

Dr. Pacu Irina
De Diana popiuc pe 10 Septembrie 2012

Dr. Pacu m-a ajutat, desi nu eram pacienta dansei; Era de garda si medicul meu nu a fost disponibil. Era vorba despre un avort in curs cu care aptimeam de cateva zile. Dansa m-a ajutat fara niciun interes personal sa scap mai repede si apreciez si in prezent faptul ca si-a facut datoria exemplar, desi putea sa nu ii pese de mine. O sa ii multumesc mereu, mai ales ca dupa aceea a fost alaturi de mine si cand am nascut o fetita santoasa.

Un medic exceptional
De Melinte Laura pe 16 August 2012

Ma rog in fiecare zi pentru sanatatea dansei, m-a ajutat sa am un copilas, dupa ani de eforturi si preumblari pe la "somitati medicale", care nu m-au ajutat cu nimic. Ii datorez zambetul copilului meu si ii voi fi mereu recunoscatoare.

Medicul meu
De Dana35 pe 29 Mai 2012

Dr Pacu este medicul meu de ani de zile. M-a salvat de la o problema foarte grea si ii port mereu recunostinta. Cred ca va puteti adresa dumneaei cu orice problema ginecologica si umana cu mare incredere. Vreau sa o salut si pe aceasta cale inca o data.

Medic foarte bun
De Deliana79 pe 20 Martie 2012

Am avut cu dna dr. Pacu doar experiente placute. Ma inteleg bine cu ea si o gasesc ca fiind un medic foarte bun si accesibil din toate punctele de vedere.

Medic ginecolog bun
De Dorina leu pe 08 Martie 2012

Si mesajul meu este tot de apreciere. Dr. Pacu este un medic foarte bun din toate punctele de vedere. Am avut probleme ginecologice mari si eu si mama mea, am fost amandoua operate de dna dr. Pacu si nu a fost nicio complicatie. As vrea sa ii multumesc pentru profesionalism si omenie.

Medic bun
De Elenadima pe 20 Februarie 2012

Si eu o recomand pe dna dr. oricui, nu numai pentru urmarirea sarcinii si nastere. A operat-o pe mama mea de fibrom uterin, un fibrom foarte mare si a fost perfect, fara nicio complicatie. In cursul spitalizarii am mai vazut si alte paciente si ce spuneau asistentele. Este un medic foarte bun.

Medic bun
De Mabriana pe 02 Februarie 2012

Dr. Pacu este un medic de incredere pentru oricine. Eu ii multumesc si pe aceasta cale pentru ca mi-a salvat viata in situatie de superurgenta (placenta praevia cu sangerare mare).

Contact Dr. Pacu Irina

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.