• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Olaru Gabriel Octavian
85 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Olaru Gabriel Octavian

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Dr. Olaru Gabriel Octavian
De Liliana parvan pe 16 Ianuarie 2012

Ii doresc domnului doctor tot binele din lume si multa multa sanatate! Am avut si eu o sarcina cu probleme si cu domnul doctor Olaru am dus sarcina la bun sfarsit, este un doctor de mare exceptie si intr-adevar nu ia nici macar un leu la nastere cum fac alti doctori sa te jecmaneasca de bani cum am vazut unele cazuri! Va doresc tot binele din lume inca odata!

Un doctor foarte bun
De Ene francisca carmen pe 14 Noiembrie 2011

Este un doctor de exceptie. Sunt foarte fericita ca l-am ales pe dansul ca doctor pentru bebelu meu. Eu sunt in 7 luni! Si as vrea sa va intreb chiar nu ia nici un ban la nastere? Nu pot sa cred asa ceva. Astep un raspuns si sarcina usoara tuturor mamicilor:X

Este un super om si un profesionist in adevaratul sens al cuvantului!
De Florenta necsoi pe 03 Noiembrie 2011

Asa doctor mai rar vezi in zilele noastre!este un super profesionist,un om cald si care te face sa te simti minunat,foarte atent cu pacientele si cu nevoile acestora.am nascut cu dansul in 2009,o fetita minunata si sanatoasa.imi era frica de nasterea naturala,dar dansul m-a incurajat si credeti-ma ca mi-a fost foarte greu cand a venit momentul sa nasc,m-a cuprins o panica totala (mi-a scazut brusc tensiunea,am lesinat,dupa ce am nascut nu m-i se expulza placenta) dar dansul,a actionat ca un profesionist si-i multumesc si azi lui Dumnezeu ca am avut norocul sa fiu pacienta acestui dr. E de milioane, il recomand cu tot sufletul, il gasiti zilnic la maternitatea Bucur!

Raspuns
De Vlad Maria pe 26 Octombrie 2011

Buna Adriana, imi pare rau ca ai o impresie asa de proasta despre dr. Olaru dar as vrea sa-ti zic cum stau lucrurile. DL dr. la sfarsitul lunii iunie a intrat in concediu, urmand a se intoarce in spital la inceputul lui august. Din pacate exact in ziua in care trebuia sa revina la serviciu a avut un accident, mai exact o ruptura de ligamente si a fost operat. De atunci nu a mai fost la spital, si azi suntem in 26.10.2011. Ar trebui sa inceapa sapt viitoare dar totul depinde de cum se recupereaza. Ceea ce vreau eu sa spun este ca si dansul este om si are ca fiecare dintre noi probleme si uneori din nefericire nevoie de ajutorul altor medici. Ar trebui sa intelegem situatia si sa nu mai criticam in necunostinta de cauza. Daca ar fi fost disponibil cu siguranta nu te-ar fi lasat pe mana altcuiva. Mie imi pare rau ca s-a intamplat asa.

Raspuns
De Vlad Maria pe 26 Octombrie 2011

Buna,din cate stiu eu dr.Olaru nu face cezariana la cerere.
Eu sunt pacienta dansului de vreo 7 ani si nu am auzit pe nimeni pana acum sa-i fi cerut cezariana si acesta sa fi acceptat. Si eu sunt ingrozita de ideea de a naste natural,mai am putin ,sunt in 36 de saptamani.Dar ce pot sa zic este ca e un medic bun si trebuie sa ai incredere in dansul ca isi face bine treaba! Nastere usoara si un bebe sanatos!

Cezariana
De Andreea pe 17 Octombrie 2011

Sunt de putin timp pacienta dlui. Olaru, dar va impartasesc opiniile pozitive - mi se pare un om cald, atent si foarte deschis. Pana acum am mers doar la cabinetul particular (acolo am fost chemata). Am o intrebare - in cazul in care optiunea mea ar fi nasterea prin cezariana, din purul motiv ca imi este foarte foarte frica de nasterea nasturala, dl doctor tine cont si de optiunea pacientei? Face cezariana la cerere?

Va multumesc pentru un raspuns,

Un medic extraordinar
De Raluca pe 12 August 2011

Buna, Eu am ajuns prima data la domnul doctor Olaru la inceputul lui 2010 cand aveam 6 luni jumate de sarcina. Aveam un alt medic, dar cu care nu reuseam sa comunic. Desi dr. Olaru avea foarte multe paciente, m-a acceptat cu zambetul pe buze. Din prima clipa am avut incredere in dansul si pe tot parcursul sarcinii mi-a fost de mare ajutor. In ziua cea mare a venit la spital, desi iesise din garda in ziua aceea. Acum sunt la a doua sarcina, in 7 saptamani si vineri voi merge la dansul. Cu siguranta o sa decurga totul bine, avand-ul ca medic. Este, in primul rand, un medic devotat dar si un om deosebit. Nu am mai intalnit un asemenea medic care sa vorbeasca cu atata caldura si sa te faca sa uiti de toate nelinistile. Are si dansul 2 copii. Dumnezeu sa le dea sanatate, lui si familiei.

Un dr. de nota 20
De Cora pe 02 August 2011

Pe Dl Dr.Olaru Gabriel il gasesti la Maternitatea Bucur, Bucuresti. Multa sanatate tuturor.

Recunostinta
De Mariana Cozma pe 04 Iulie 2011

Dragilor, nu exista nota pentru acest Doctor, indiferent ce nota as dori sa-i acord ar fi mult prea putin pentru el. Datorita profesionalismului, bunatatii si nu-mi gasesc cuvintele, nepoata mea si copilul ei sunt astazi in viata. Datorita faptului ca-si supravegheaza pacientele in fiecare minut, sunt in viata nepotica mea si copilul ei. Modest, dragut, sunt putine cuvintele pentru a-l caracteriza. Si, sa te rogi de el sa primeasca bani, asa ceva mai rar in lumea noastra (apropo, nici nu i-am dat inca fiindca nu vrea sa primeasca banii). Sper sa fie si familia de acord sa-i punem baietelului numele de Gabriel, asa cum il cheama si pe ingerul care i-a salvat viata. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Dr. Olaru Gabriel Octavian
De Rogojinaru Mihaela Stefania pe 16 Mai 2011

Este cel mai bun doctor care poate exista, am nascut acum 2 luni cu dansul prin cezariana un baietel minunat. Ii voi fi vesnic recunoscatoare pt ca am un copil sanatos, iar cezariana dupa nici 2 luni deja aproape nu se mai vede. Am primit numai sfaturi bune si il recomand din toata inima. Nota 100.

Contact Dr. Olaru Gabriel Octavian

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.