• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Olaru Gabriel Octavian
85 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Olaru Gabriel Octavian

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Un Mare Om
De Iulia pe 04 Martie 2018

Nu stiti cum as putea da de dansul pe vro adresa de sociallizare as vrea s ii arat minunea care acum un an jumate o considera cel mai frumos copil din Maternitatea Bucur ...Fara dm dr nu stiu cum aduceam nasterea la bun sfarsit...

un medic foarte foarte bun
De AVRAMESCU FLORENTINA pe 26 Ianuarie 2018

Il recomand cu toata increderea este un medic prea bun cum rar mai intalnim in ziua de azi in sistemu asta bolnav.RESPECT

Un medic nu prea bun
De Mari pe 13 Decembrie 2016

Intr-adevăr este un doctor calm,răbdător,însă nu este de ajuns.Este foarte ocupat și nu prea are timp de tine,ba chiar se face ca nu te vede în spital (asta poate pentru ca îl depășea situația mea);m-a pus sa fac o gramada de analize care nu aveau rostul,eu am 3 sarcini pierdute iar el nu facea nimic sa mă ajute,doar analize inutile. Nu recomand

Nr 1👍🏻👍🏻👍🏻
De Violeta pe 28 Octombrie 2016

Am nascut in 2011cu domnul dr. Olaru si acum sunt insarcinata in 8 luni si tot cu dansul voi naste,il recomand la toata lumea, nu ai cum sa zici ceva rau de acest om , numai cuvinte de lauda... intradevar e foarte aglomerat dar asta pt ca e un super profesionist!!! E foarte iubit de oameni pt bunatatea, calmitatea, respectul lui catre paciente❤️❤️

Super om si medic
De Roxana pe 16 August 2016

Dl doctor este super din toate punctele de vedere. E foarte implicat, e atent cu fiecare pacienta, te trateaza ca om nu ca un numar. E foarte aglomerat la el la cabinet ( str. Trestiata), dar asta e pt ca e fff ok. Profeseaza in maternitatea Bucur si acolo asista nasterile. Daca nu e la munca vine de unde e, fie ca e chiar in concediu (daca e in localitate).Nu accepta bani si isi face meseria cu pasiune.

Recomand cu drag
De Alexandra pe 17 Iunie 2016

Un om mai presus de meseria de medic, domnul doctor Gabriel Olaru este omul caruia ii voi fi recunoscatoare pana la sfarsitul zilelor mele pentru existenta celor doi copii ai mei. Ne este tare drag si ne-am dori ca fiecare viitoare mamica sa aiba parte de asemenea profesionalism, implicare, atentie, caldura... Va multumim din suflet!

Respect
De Enache aura pe 14 Iunie 2016

Am nascut in 2012 cu dl dr. Olaru,seriozitate,profesio alism,experienta,f mult bun simt,atentie,un om cald si atent recomand fara indoiala tuturor doamnelor acest medic,sa ii dea Dumnezeu sanatate si numai bine.

Multumesc domnului doctor Olaru Gabriel Octavian
De Bokor Mariana pe 16 Mai 2016

Am avut o sarcina care a debutat cu probleme si cu sanse f mici. Dupa consultat n medici de la n spitale si clinici private , am avut sansa si norocul sa ajung la domnul doctor Olaru, care mi- a spus ca este o provocare de a aduce copilul acesta, dar pentru ca bebe a luptat sa vina ...dansul imi promite ca o sa vina sanatoasa. Asa a si fost. Cu mult calm, atentie, implicare, dansul mi-a aduz minunea pe aceasta lume sanatoasa , energica. Este f ocupat dar, il recomand din tot sufletul. Chiar daca trebuie sa dormiti la usa dansului!MERITA! Va iubim, va stimam si va multumim ca existati!

Dr. De milioane
De Raducu pe 16 Mai 2016

Am nascut cu dansul in 2010 si desi era in concediu a venit la nastere si in fiecare zi cat am stat in spital m- a consultat.super doctor!

Respect
De Andrei Cristina pe 28 Ianuarie 2016

Un medic foarte bun,calm si multa experienta. Am nascut cu el si bineinteles ca nu am fost singura din familie,cumnata mea si matusa mea au mers tot la dansul. Este un medic foarte bun.

Contact Dr. Olaru Gabriel Octavian

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.