• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Olaru Gabriel Octavian
85 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Olaru Gabriel Octavian

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

Dr. Olaru Gabriel Octavian medic specialist obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie, planificare familiala, colposcopie, ecografie obstretica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Un om extraordinar
De Aurelia Vasile pe 19 Noiembrie 2012

Un profesionist si un om extraordinar, din pacate la noi se gasesc foarte greu astfel de medici. Toate cele bune.

Dr.Olaru Gabriel
De Valentina Stefan pe 13 Noiembrie 2012

Un medic cum rar mai intalnesti. Pentru viitorele mamici care vor un medic cu suflet si profesionist, vi-l recomand! Eu am fost urmarita de dansul pe tot parcursul sarcinii si am un baietel foarte sanatos (cezariana), suntem bine amandoi datorita dansului si n-o sa uit asta niciodata!

Dr. Olaru Gabriel
De Gabiadi pe 27 Octombrie 2012

Buna mamicilor. Cine poate sa imi dea nr. de telefon al dr. Olaru Gabriel de la maternitatea Bucur? Multumesc.

Dr. Olaru Gabriel Octavian
De Daniela pe 18 Septembrie 2012

Buna fetele, si eu am nascut acum 6 ani cu dansul o fetita si acum la a doua sarcina tot la dansul merg, este un om deosebit, un medic cum rar intalnesti asa ca va recomand cu drag acest om. Ii doresc tot binele din lume!

Dr. Olaru Gabriel Octavian
De Ana maria paduraru pe 05 Septembrie 2012

Desi au trecut 2 ani si jumatate, niciodata nu voi uita ca viata mea si a copilului meu au fost salvate de acest om!! Miiiiiii si miiiii de multumiri si toata admiratia din lume pentru dansul!

Medic extraordinar
De ALINA pe 20 August 2012

Un om si un medic deosebit. Mai rar la noi in tara asa ceva. Il recomand din tot sufletul tuturor viitoarelor mamici. Multa sanatate dl. doctor!

Un profesionist, dar si un om deosebit
De Florentina Safciuc pe 17 August 2012

Fix acum opt luni am nascut prin cezariana un baietel minunat la Maternitatea Bucur. Domnul Dr. Olaru Octavian mi-a urmarit sarcina de la 12 saptamani si pot spune ca este un om deosebit din toate punctele de vedere (profesionalism, comunicare, disponibilitate). Initial am fost la o clinica privata de renume, dar foarte rapid m-am reorientat si nu regret absolut deloc alegerea facuta. Este un medic care nu-ti recomanda analize de dragul analizelor, ci doar ce trebuie si cand trebuie. Am avut o sarcina cu mici probleme, dar domnul doctor mi-a dat incredere si totul a decurs foarte bine. Pe langa profesionalism, dansul este si un om deosebit, ceea ce rar mai intalnesti in randul medicilor, de ceea il recomand cu mare incredere tuturor viitoarelor mamici.

Un doctor erou
De Florentina pe 06 Mai 2012

Este un om deosebit cum rar intalnesti.Pot spune ca acum sapte ani mi-a salvat viata. Multumesc Dr. Olaru Gabriel Octavian ca existati !

Mesaj de multumire la adresa doctorului Olaru
De LILIANA ILIE pe 21 Aprilie 2012

Pentru mine este un medic foarte bun. Fara ajutorul dumnealui poate nu as fi reusit sa am un copil.Ii multumesc din tot sufletul pentru tot ce a facut pentru mine. Acum fetita mea are 13 ani. Ii doresc multa sanatate si putere de munca. Cu deosebita stima si respect, Liliana Ilie din Alexandria.

Dr. Olaru Gabriel Octavian
De Danutaa pe 21 Aprilie 2012

Buna mamici si viitoarelor mamici. Eu am fost la D-l doctor pe 19 aprilie, si vreau sa spun ca am ramas foarte incantata la prima vedere. Consultatia plus ecograful m-au costat 120 RON, in plus am discutat cu dumnealui 45 minute privind problemele mele. Mi-a dat niste analize de facut, deoarece in ianuarie anul acesta am pierdut o sarcina oprita in evolutie la 2 luni pentru a depista cauzele, ca cei de la Calarasi nu au descoperit nimic. Este un super doctor, de exceptie. Eu l-am descoperit cu ajutorul vostru, datorita comentariilor care iti ajung la suflet. Va multumesc si tinem legatura.

Contact Dr. Olaru Gabriel Octavian

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.