• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marian Stefan
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marian Stefan

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

Dr. Marian Stefan
De Anonim pe 09 Ianuarie 2011

Este un om foarte bun, dar si foarte vulgar.

Dr. Marian Stefan
De Kiss pe 07 Ianuarie 2011

Cel mai bun medic din cati am intilnit. Asa nebunatic cum pare.

Dr. Marian Stefan
De Evanescence pe 02 Decembrie 2010

Direct? glumet? profesionist? Doamnelor, daca asa ceva se poate numi profesionist, imi pare rau, rau de tot pentru dvs. Vulgar pana la libidinosenie, superficial, egomaniac, conditii de consultatie mai mult decat mizerabile, nici dusmanilor nu l-as recomanda pe acest asa-numit medic!

Dr. Marian Stefan
De Umiran pe 28 Noiembrie 2010

Dl doctor Marian Stefan este un profesionist de exceptie si un om deosebit.

Dr. Marian Stefan
De Alexandra82 pe 22 Septembrie 2010

Chiar daca poate parea prea glumet sau direct, dl. dr. este un om si deosebit si un adevar profesionist. Ii doresc multa sanatate. Il recomand cu incredere.

Dr. Marian Stefan
De Denisse pe 02 Iulie 2010

Il iubesc pe dl. doctor pentru ca mi-a spus ca sunt sanatoasa, si in mod special pentru ca este un om deosebit. Jos palaria in fata dumneavoastra.

Dr. Marian Stefan
De Anonim pe 02 Iulie 2010

Imi pare rau,trebuie sa rectific ce am afirmat anterior pentru ca i-am inteles motivele domnului doctor si ma simt datoare sa-mi prezint scuzele public, vis-a-vis de opinia afisata. Am fost putin egoista, recunosc, cand erau atatea persoane care aveau mai multa nevoie de dl.doctor decat mine. Multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor sa dau mai multa dovada de solidaritate!

Dr. Marian Stefan
De Anonim pe 29 Iunie 2010

Desi sunt pacienta domnului doctor de opt ani, zilele acestea am fost dezamagita de lipsa de rabdare manifestata, evident, si limbajul putin cam deplasat, avand in vedere situatia! Poate ca ar trebui sa citeasca si dansul parerile noastre si astfel sa-si revizuiasca atitudinea! Ii recunosc meritele profesionale, stiu ca este un medic foarte bun, doar ca ma gandesc serios daca ar trebui sa-mi schimb medicul! Cu regret!

Dr. Marian Stefan
De Andra pe 30 Mai 2010

Domnul dr. Stefan e un medic foarte bun si trebuie sa aveti toata increderea in el. E un medic glumet si te face sa spui tot e super din toate punctele de vedere.

Dr. Marian Stefan
De Oana pe 28 Mai 2010

E un doctor foarte bun.

Contact Dr. Marian Stefan

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.