• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marian Stefan
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marian Stefan

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

o persoana admirabila
De Mona pe 09 Mai 2016

m/a operat de 3 ori ,in 2004-2008 si 2012.toate operatiile au fost reusite fara sechele fizice vizibile,ma simt f. bine ,dumnezeu sa/l rasplateasca pt tot binele facut bolnavelor.

Dr.STEFAN MARIAN
De FERDINAND MARIANA pe 31 Mai 2015

Ma numesc FERDINAND MARIAN si vreau sa-i MULTUMESC din SUFLETUL meu de mama.. dr.lt.col.STEFAN MARIAN de la Sp.Militar Bucuresti,un MEDIC PROFESIONIST si un OM CU SUFLET MARE ca mi-a adus pe lume 2 copii ,un baiat pe nume STEFAN in 1997 si o fetita pe nume MARIA in anul 2001,
MULTUMESC din suflet d.le doctor ca M-ATI SALVAT VIATA si in anul 2008 cand am venit de urgenta la d.voastra la spital cu HEMORAGIE INTERNA, m-ati OPERAT si MA SIMT BINE si in prezent.
MULTUMESC din suflet ca ati avut grija de copii mei cand i-am nascut ..ati avut grija si de mine dupa nastere.
Am 50 de ani si de 25 de ani merg la control periodic la dr. STEFAN MARIAN si ma simnt extraordinar de bine ..
D.le DOCTOR STEFAN MARIAN AI SALVAT FOARTE MULTE VIETI (FEMEI) ..AI ADUS PE LUME MII DE COPII SANATOSI....ai BUCURAT MII DE MAME CARE AU PLECAT ACASA CU (BEBELUSI)COPII IN BRATE SI FAMILILOR LOR LE_AI ADUS IMPLINIRI AVAND COPII.
D.le docror BUNUL DUMNEZEU TE VA AJUTA SA TRECI SI PESTE ACEASTA INCERCARE CA MEDIC SI CA OM.
OAMENI BUNI il cunosc pe acest MEDIC si acest OM de peste 25 de ani de cand era mediuc stagiar cand opera cu dr. BERBECARU GHE.( care este un alt medic profesionist si un om deosebit.)va dau cuvantul meu de om de mama ca dr. STEFAN M.este un OM DEOSEBIT ,UN OM CU SUFLET MARE ,UN MEDIC PROFESIONIST, care a operat sute de femei de cancer si traiesc si acum si ii multumesc ca le-a redat sanatatea.
TOT RESPRCTU SI TOATA STIMA MEA SI A FAMILIEI(sot si cei 2 copii) MELE PENTRU ACEST MEDIC SI ACEST OM MINUNAT SI DEOSEBIT CU UN SUFLET MARE SI BUN.

EXCEPTIONAL
De Steluta pe 21 Mai 2015

Daca nu era dumnealui eu nu mai aveam cele 2 comori. Nu puteam sa fac copii, intai mi-a operat fibromul care impiedica colpilul sa se dezvolte, apoi, cu multa rabdare am reusit sa nasc nu unul ci doi baieti superbi. Mereu le povestec copiilor cum i-a scos din burtica d-lul doctor Stefan. Practic, m-a operat de 3 ori. Mergeti cu incredere.

Excelenţă
De Barbu Gabriel Gheorghe pe 30 Aprilie 2015

Un medic foarte bun. Mi-a operat soţia în urmă cu 10 ani şi a fost o operaţie reuşită, fără sechele până în ziua de azi.

Dr.Marian Stefan nota 10
De Calen florica pe 29 Aprilie 2015

Un adevarat profesionist ,un doctor care pune mult suflet in ceia ce face.M-a operat in anul 2012 si sunt foarte bine .Multumesc domnule doctor Stefan Marian .

Stefan Marian,cel mai bun DR.POSIBIL.
De Dobre Geta pe 16 Februarie 2015

Chiar este cel mai bun Dr pe l-am care l-am intalnit. Eu nu-l numesc vulgar ci poate prea glumet..dar asa poti trece mai usor peste probleme. E un Dr de nota 100..Il iubesc! Multumesc d-l Dr Stefan Marian.

Dr. Marian Stefan
De M pe 04 Iulie 2013

Dragelor!<br>Cunosc acest domn doctor de mai bine de 20 de ani. Este un medic de exceptie. Poate ca este vulgar, poate este grabit si chiar daca pare ca nu trateaza cu seriozitate ceea ce noua ni se pare foarte serios, noi suntem cei care nu stim ca de fapt el stie ce face si trateaza foarte serios fiecare pacient in parte. Din nefericire, nu poate aborda fiecare caz in parte la fel, dar la el vin si persoane fara speranta care pleca sanatoase si fericite.<br><br>Fiecare trece prin experiente placute sau mai putin placute, dar intre un doctor scortos si care te trateaza frumos, dar pe care nu il intereseaza daca pleci de la el sanatos si unul care este vulgar, dar te trateaza din pasiune pentru ceea ce face, credeti-ma varianta este dr. Stefan.<br><br>Sunt onorata ca il cunosc, ca i-am fost si ii sunt pacienta si ii multumesc pentru ca m-a ajutat sa ma nasc a doua oara!

Dr. Marian Stefan
De Spataru Andreea pe 28 Decembrie 2011

Am fost la el sa ma tratez de un chist, m-a tratat cu superficialitate. Nefiind ceva grav, mi-a prescris anticonceptionale fara sa-mi fac analize la sange in prealabil, iar acum trag de o tromboza venoasa profunda. Am fost la un pas de moarte din cauza neseriozitatii de care a dat dovada. Daca tot este un medic bun dupa cum are impresia, atunci ar trebui sa stie ca si cea mai mica afectiune poate fi mortala. La control m-a intrebat daca am efecte adverse, dar nu mi le-a enumerat! Macar exemplificat, cm puteam sti eu, un copil, care sunt complicatiile? M-am dus la un medic bun si am ajuns la urgente!

Un adevarat medic profesionist!
De Anca formi pe 22 Decembrie 2011

In primul rand,un om de exceptie!
Un om remarcabil cu un caracetr puternic si deosebit!
Sarbatori fericite din partea mea,a familiei mele si a "ma grande mère",care azi,traieste datorita d-lui doctor Stefan Marian!
Jos palaria!

Un medic desavarsit!
De Anca formi pe 22 Decembrie 2011

Un om extraordinar,cu un suflet mare!Am avut o nastere devastatoare,dar in ciuda complicatiilor ce au survenit,d-l doctor a actioant cu mult tact si cu un profesionalism teribil,scapand teafara atat eu cat si baietelul meu.
Dupa 1 an,a operat-o pe bunica mea de adenocarcinom in stadiul I spre II.Traieste si azi,are un chef de viata debordant,la aproape 3 ani de la operatie.
Este un medic desavarsit!
Multa sanatate!Mai avem atatea nevoie de dumneavoastra,d-le doctor!

Contact Dr. Marian Stefan

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.