• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marian Stefan
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marian Stefan

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Marian Stefan medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

Opinii utilizatori

Un medic MONUMENTAL !!!!
De Coman Daniela pe 23 Aprilie 2018

Extraordinar e prea putin ! Este MONUMENTAL !!!! Nu voi uita niciodata ce a facut pentru mama mea in septembrie 2013 . Astazi , mama mea este langa mine , datorita acestui medic si a doamnei doctor radioterapeut Aldea Alina - de la Spitalul Coltea. Acesti medici sunt permanent in rugaciunile mele .

Am fost operată de acest medic
De Alina Bugneriu pe 15 Decembrie 2017

Si mi a salvat viața...nu.l voi putea uita niciodata pentru miracolul facut pentru mine...un medic adevarat!!!

un medic dedicat
De Ispas andreea pe 17 Noiembrie 2017

O operatie grea, dar care in mainile miraculoase ale acestui medic a parut o bagatela. Va multumesc pentru respect, profesionalism si glume!

Un Dr. de exceptie,un om minunat,un caracter vesel
De Dobre Geta pe 12 Noiembrie 2017

Cel mai bun medic ginecolog !Multumesc,dl Doctor! Sa nu va schimbati!

DR. MARIAN ȘTEFAN - PROFESIONIST
De DRAGHICI CORNELIA pe 03 Octombrie 2017

AM FOST OPERATĂ DE DOMNUL DOCTOR ÎN AUGUST 2016 DE FIBROM ( O OPERAȚIE FOARTE GREA CAZUL MEU ).DOMNUL DOCTOR MARIAN STEFAN MI - A SALVAT VIAȚA ȘI VREAU SA-I MULȚUMESC DIN SUFLET. A FOST ÎNGERUL MEU SALVATOR ! ASTĂZI 3.10.2017 MĂ SIMT FOARTE BINE. NEPOȚICA MEA DIANA A FOST ADUSĂ PE LUME DE DOMNUL DOCTOR MARIAN ȘTEFAN. MULȚUMESC!

Exceptional
De Catalina pe 16 Mai 2017

Am nascut acum aproape 2 ani cu dansul, un medic extraordinar. Acum 6 ani m-a operat de nodul la san, singurul din multii medici la care am fost, care mi-a spus ca nu este cancer si mi-a redat increderea in mine.

Dr perfect
De Nechita pe 13 Februarie 2017

Daca intr.un singur cuvant se descrie perfectiunea acesta ar fi dr stefan.medic de exceptie.om minunat.este perfect din toate punctele de vedere si daca ar fi sa.mi pun viata in mainile dumnealui as face asta fara ezitare.va multumesc ptr tot

dr.MARIAN STEFAN
De Victoria pe 09 Noiembrie 2016

Doresc sa-i multumesc d-lui dr . MARIAN STEFAN pentru ca mi-a salvat viata. ! Este un medic ginecolog foarte bun , mereu glumet si desi am numai doua luni de la operatie ma simt foarte bine.

dr. Stefan Marian
De Stancu pe 25 Octombrie 2016

Stiti unde face nasterile?

Dr. Stefan Marian
De Rxa pe 25 Octombrie 2016

Un om si un medic extraordinar, care iti smulge un zambet in cele mai grele momente prin felul dansului de a fi. Cel mai bun medic ginecolog!

Contact Dr. Marian Stefan

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.