• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Mandoiu Dumitru
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Mandoiu Dumitru

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Mandoiu Dumitru;

Opinii utilizatori

Dr. Mandoiu Dumitru
De Cristina pe 17 Mai 2010

Este un medic incompetent. La cabinet nu te consulta mai mult de 5 min si iti ia bani. Eu am nascut cu el i-am dat 3 milioane si nu mi-a acordat nici o atentie. Feriti-va de el fetelor!

Dr. Mandoiu Dumitru
De Soare diana pe 14 Aprilie 2010

Da si eu am fost la domnul doctor cand am vrut sa raman gravida. De cand am ramas, am urmat tot la dansul cu consultatii in fiecare luna pana in ultima luna. Cand am nascut, am fost asistata de dansul. Un asemenea doctor mai rar o intilnesti si sotia sa, e tot o persoana de nota 1000. Ii doresc tot binele din lume si multa sanatate.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Mih pe 10 Aprilie 2010

Eu am nascut cu acest medic, cine are posibilitate sa ajunga la dumnealui sa o faca este un medic de nota 10 plus, mai rar sa intalnesti un asemenea octor din toate punctele de vedere. Daca nu era dansul si eu si bebe nu stiu daca mai eram zi in viata.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Kaarla08 pe 06 Aprilie 2010

Super ok.

Contact Dr. Mandoiu Dumitru

Adresa

Cuza Voda, Teleorman, Alexandria

Reper Bl.711, Ap.16;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.