• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mandoiu Dumitru
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Mandoiu Dumitru

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Mandoiu Dumitru;

Opinii utilizatori

Doctor bun
De Mihha pe 29 Octombrie 2017

Bunaa .. as dorii si ei nr de telefon al domnului doctor Mandoiu as dori sa fac la dansul o programare ...

Recomand
De Gabriela pe 06 Octombrie 2017

Un doctor de milioane îl recomand cu încredere

Un medic care merita doar cuvinte de laudă
De Neagu Tina Elena pe 08 August 2017

Sunt aproape 4 ani de când am fost operata de către dl de Mandoiu. Un bun profesionist, un OM de mare valoare. Îi datorez viața și îi voi rămâne veșnic recunoscătoare pt tot ceea ce a făcut pt mine.Nu am ce să-i reproșez, îl voi păstra în inima mea toată viața. Respect profund, dle doctor Mandoiu!

Recomand
De Matei Diana Mihaela pe 30 Iunie 2017

Este foarte bun are rabdarea de a asculta de ce senu plange pacienta si te indruma sa faci cei mai binebuni pentru tine si medicamentul ce iti este in folos sau depindela de cela ai si ce trebuie sati faca pentru a fi bineeu.multumesc domnule doctor meritati mai mult de 5 stele si la nastere vreau ca d.ra sa asistati si doresc cezariana,multumesc

cel mai bun doctor!
De Nicoleta pe 12 Mai 2016

Domnul doctor manoliu este cel mai bun doctor din lume am nascut acum 2saptamani cu dansul prin cezariana un baietel perfect sanatos si ma simt perfect nu am dureri nu ma doare operația si mia supravegheat sarcina încă de la 5 saptamani .vreau sa spun ca erea sa pierd sarcina de 3 ori insa dansul ma ajutat sa duc sarcina la bun sfarsit este un medic extraordinar il recomand.

urmez cu dansul
De Ana Maria pe 25 Aprilie 2016

da eu urmez cu dansul....sunt însărcinată in 34 săptămâni.este un medic extraordinar si îl recomand orcui........

cel mai mare las
De Nu conteaza pe 12 Februarie 2016

nu va tratati la acest medic vrea doar bani in rest atentie000000

Dr. Mandoiu Dumitru
De Mariana Asan pe 06 Noiembrie 2014

Este un medic ginecolog foarte bun si nu este lacom la bani! Eu am nascut prin cezariana acum un an si doua luni si ma simt foarte bine! Sa-i dea D-zeu sanatate si putere de munca! Ii multumesc. Am o fetita frumoasa si sanatoasa! Sunt foarte multumita de dansul!

Dr. Mandoiu Dumitru
De Marinela Martac pe 08 Iulie 2014

Este un doctor foarte bun, acum un an si jumatate am nascut cu dansul prin cezariana, este un medic foarte bun, recuperarea dupa operatie a fost foarte rapida si la al doilea bebe tot la dansul o sa ma duc!

Un om si dr. de nota 10 ++++++++++++++
De CONDILA MARIANA FERDINICA pe 12 Iulie 2012

Am fost luata in evidenta si asistata la nastere de catre dl.dr. la cei 2 copii superbi pe care ii am, o fetita de 9 ani si un baietel de 2 ani si 6 luni. Pe toata perioada in care am urmat cu dansul am primit toate informatiile cerute, incurajare si sfaturi care a facuta sa am o sarcina,nastere si recuperare foarte usoara. Acest medic face tot ce se poate face omeneste posibil pentru a creea o stare de bine si liniste sufleteasca a viitoarei mame si aducerea pe lume a unui copil sanatos. In final, am numai cuvinte de lauda atat pentru d-ul doctor si nu in ultimul rand pentru d-a Mandoiu. Mergeti cu incredere la el. Va multumesc.
Multa sanatate si putere de munca!

Contact Dr. Mandoiu Dumitru

Adresa

Cuza Voda, Teleorman, Alexandria

Reper Bl.711, Ap.16;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.