• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Mandoiu Dumitru
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Mandoiu Dumitru

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

Dr. Mandoiu Dumitru, medic obstetrica-ginecologie, vicepresedinte al Colegiului Medical Judetean Teleorman.

obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Mandoiu Dumitru;

Opinii utilizatori

Este un medic exceptional, are un suflet de milioane.
De Adelina petrica pe 19 Septembrie 2011

Am ramas insarcinata cu ajutorul dumnealui, si tot cu dumnealui am si nascut. Este un medic exceptional nu am cuvinte de lauda, isi face datoria de medic cu adevarat, in zilele de duminica cand alti medici nici nu se prezinta sa vada sterea pacientelor dumnealui nu lipseste. Este un medic foarte bun care ma ajutat sa aduc pe lume un copil perfect sanatos. Va multumesc din suflet - Pertica Adelina.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Ela pe 02 Mai 2011

L-am prins de garda cand am nascut si a refuzat sa vina in sala pana mi-a sosit medicul, mentionez ca aveam cerclaj si era nevoie de medic urgent. Trageti voi concluziile, daca are sau nu suflet. In afara de aceasta intamplare, in cele 4 zile de spitalizare am avut o pacienta in salon care a ajuns cu elicopterul la Bucuresti din cauza unei cezariene facuta de acest medic.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Angela pe 07 Martie 2011

De apreciat.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Daniela din alexandria pe 03 Ianuarie 2011

Cel mai bun din Alexandria, sunt foarte multumita de dansul. Nu este adevarat ca cere bani multi, isi face meseria cu credinta. Cu respect, Daniela.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Kata_kata_76 pe 01 Ianuarie 2011

Eu am rams insarcinata cu alta doctora, dar cum dansa a plecat din orasul meu am fost la dr. Mandoiu si mi-a urmarit toata sarcina, ceea ce a spus asa a fost, cat despre bani nu mi se pare exagerat. Tot cezariana am facut si eu caci copilul era destul de mare, dar a fost ok si s-a purtat super cu mine, deci e extraordinar.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Nedelcu elena pe 11 Decembrie 2010

Am o parere foarte buna despre dumnealui. Sunt insarcinata si tot la dansul ma duc. Cu ani in urma mi-a facut o micro cezariana si am fost multumita.

Dr. Mandoiu Dumitru
De Irina pe 05 Decembrie 2010

Fetelor feriti-va de acest las nu vrea decAt bani. Am nascut cu el, i-am dat 350 RON la nastere si nu mi-a acordat nici o atentie. Vrea doar bani i-am mai dat apoi 200 RON si degeaba ce am patit dupa nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Cautati-va alt doctor ginecolog.

Dr. Mandoiu Dumitru
De DORINA pe 25 Mai 2010

Eu am nascut cu dumnealui acum 4 ani si 3 luni cat are baietelul meu si este un medic foarte bun care isi da interesul si nu este las, iar la bani nu are pretentie. Cine il desconsidera sa se mai intereseze ce fel de medic este. Daca mai fac si al doilea copil tot la dansul ma voi duce.

Pentru Diana
De Mirela pe 24 Mai 2010

Diana, cat timp ai facut tratament la dansul pentru a obtine sarcina si ce tratament ti-a recomandat?

Dr. Mandoiu Dumitru
De Elena pe 17 Mai 2010

Am urmat pe tot timpul sarcini cu el. Nu pot sa zic ca nu mi-a spus de bine la ecograf, dar in maxim 5 minute urma alta pacienta. Cand am nascut norocul meu a fost ca l-am gasit de garda in spital, dar mai bine nu il mai gaseam. A venit in sala de nastere in ultimul moment cand sa nasc doar ca sa ia banii. M-a taiat si m-a cusut in ultiumul hal. Am stat in spital dupa nasere 4 zile. La nastere mi-a spus ca am 9 fire, la externare mi-a scos 3. L-am intrebat daca mai e nevoie sa vin la cabinet mi-a spus ca dupa 6 saptamani ajunsa acasa dupa 2-3 zile nu puteam sa merg. De ce?Pentru ca celelalte fire ramase ma dureau ingrozitor.Am mers la medicul din orasul unde locuiesc si mi-a scos celelalte fire. Mi-a lasat o portiune necusuta si acum dupa 1 luna am dureri si usturimi. Va sfatuiesc sa nu urmati nici un tratament cu acest doctor "este un las".

Contact Dr. Mandoiu Dumitru

Adresa

Cuza Voda, Teleorman, Alexandria

Reper Bl.711, Ap.16;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.