• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Lambrache Camelia
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lambrache Camelia

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

ostetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Judetean Dambovita

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0245.631.582 / 0245.210.509

Opinii utilizatori

Dr. Lambrache Camelia
De Maria b pe 11 Martie 2010

Urmez la doamna dr. de 3 ani si 6 luni, dupa ce am nascut un baietel, am avut probleme destul de mari in urma nasterii. Am avut parte de o atentie deosebita si tratament ca atare. Tot doamna dr. mi-a pus un sterilet si ma simt foarte bine. Eu o recomand cu multa caldura si incredere. Merita sa fie medic.

Cel mai bun medic
De Nae mihaela pe 18 Ianuarie 2010

Cea mai buna dr. atat in profesie cat si ca om. Aceasta este parerea mea despre aceasta doamna prin intermediul careia in urma cu 7 luni am nascut prin cezariana o fetita. E un medic facut pentru medicina si pentru a ajuta oameni. Face totul cu suflet si ii reuseste. Multumesc mult!

Contact Dr. Lambrache Camelia

Adresa

Tudor Vladimirescu, 78, Dambovita, Targoviste

Telefon 0245.631.582 / 0245.210.509
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.