• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lambrache Camelia
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lambrache Camelia

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

ostetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Judetean Dambovita

Opinii utilizatori

Dedicata meseriei
De Simona pe 09 Februarie 2012

Vreau sa va spun ca o cunosc pe d-na dr. de 3 ani. Este un doctor cu un real profesionalism pentru ca mi-a depistat o malformatie la inima copilului meu inca de la 7 luni in viata intrauterina si am stiut ce ma va astepta. Numai cuvinte de lauda la adresa dumneaiei.

Cel mai bun medic
De Dorobantu anisoara pe 09 Noiembrie 2011

Am cunoscut-a pe dna doctor acum 6 ani si mi-a fost aproape de cate ori am avut nevoie, datorita dumneaiei sunt astazi in viata si tin sa-i multumesc din tot sufletul si sa-i dea Dumnezeu tot binele din lume si multa sanatate sa trateze cat mai multe paciente. Va multumesc dna doctor ca existati.

Inselaciune
De Mihai pe 27 Septembrie 2011

Femeia asta chiar scoate bani de pe urma celor care se duc la ea, dupa ce ca nu se respecta ora de programare mai ia si o gramada de bani. Te tine 5 min si gata milionul. Asta da fabrica de bani, nu cabinet de binefacere.

Dr. Lambrache Camelia
De Isabela pe 20 Mai 2011

Doresc sa public si eu umila mea parere in ceea ce o priveste pe doamna doctor.Eu merg la dansa de 8 ani si mereu am fost primita cu caldura, intelegere si incredere. M-a ajutat in momentele cele mei grele iar acum planuiesc un bebe si merge tot la dansa. Cat despre tarife fiecare dintre noi avem optiunea de a alege, privat sau stat! O recomand din tot sufletul!

Dr. Lambrache Camelia
De Anisoara pe 02 Martie 2011

Mi-a parut foarte bine ca v-am cunoscut.

Dr. Lambrache Camelia
De Arieta pe 18 Februarie 2011

Poate ca macar la cabinetul particular ar trebui sa acorde timp pacientei de a-si expune problema. Femeia care ajunge la ginecolog se afla deja sub tensiune emotionala si acolo este supusa in plus la o presiune mai mare. In oarecare masura, mai ales pt fapul ca este consultatie platita, recomand sa aiba mai multa rabdare in a asculta pacienta. Inteleg ca respectul trebuie sa fie reciproc, nu?! Cere ca sa vorbesti in timp ce te pregatesti de consultatie, totul repede, astfel incat atunci cand cobori de pe masa esti si cu reteta in mana. Timpul inseamna bani si pt dumneaei.

Dr. Lambrache Camelia
De Iuliana pe 18 Noiembrie 2010

Am nascut pe 26 iunie 2009 o fetita cu doamna dr. si pot sa spun ca nu am avut nici o problema, am fost si in continuare la consultatii si pot sa spun ca isi face cum trebuie meseria pe care alti doctori nu o respecta.

Dr. Lambrache Camelia
De Andreea pe 21 Iunie 2010

Si aceasta doctorita mai e si sefa de sectie, stati linistite, din fericire sunt si alti medici in Targoviste care sa trateze si sa nu jupoaie oamenii. Nu merita efortul.

Dr. Lambrache Camelia
De Valentina pe 30 Martie 2010

In ianuarie 2009 am fost la dansa la cabinet in a doua luna de sarcina si asa m-am tot dus pana in luna a 9, ba chiar in ultimele 2 luni am fost chemata de 2 ori pe luna. In ultimele 2 luni am vorbit cu dansa si i-am spus ca vreau sa nasc cu ea si i-am cerut numarul de telefon pe care mi l-a dat cu mare drag. La ultima consultatie am stabilit cu dansa sa vin in ziua in care dumneaei este de garda sa imi dea o pastila care sa imi declanseze travaliul. Vrau sa spun ca in ziua in care m-a chemat nici macar nu era de garda, mi-a dat pastila la ora 8 de dimineata si apoi nu am mai auzit de ea. In fine travaliul s-a declansat la pe la 9 jumatate seara si pe la 12 am hotarat sa o sun sa vina sa ma ajute sa nasc asa cum imi promisese de atatea ori si stiti ce raspuns am primit cand am pus-o pe una din moase sa o sune " draga nu pot veni ca sunt foarte obosita" si mi-a inchis pe loc. Am nascut in cele din urma cu 2 moase care m-au chinuit la chiretaj de am zis ca ma omoara, mai ceva ca la nastere, si apoi dupa o saptamana a trebuit sa ma internez din nou ca am avut bucati de placenta ramase, eram chiar la un pas de moarte. Credeti-ma faceti cea mai mare greseala daca va duceti la ea si ce am uitat important sa va spun e ca va stoarce si de bani.

Doctor bun, dar nerezonabil de scump
De UN BUNIC pe 15 Martie 2010

Credeti ca 1500 RON este o suma rezonabila pentru o cezariana?
Calitatile profesionale ale d-nei dr. nu justifica lacomia instaurata in aceasta sectie. Pacienta este intrebata: esti pregatita? Daca nu, naste cu altcineva. Este de neadmis.

Contact Dr. Lambrache Camelia

Adresa

Tudor Vladimirescu, 78, Dambovita, Targoviste

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.