• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Lambrache Camelia
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Lambrache Camelia

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

Dr. Lambrache Camelia sef sectie Ostetrica - Ginecologie la Spitalul Judetean Dambovita.

ostetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Judetean Dambovita

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0245.631.582 / 0245.210.509

Opinii utilizatori

Experienta mea cu dr Lambrache
De Gabriela pe 12 Aprilie 2018

Buna tuturor,vreau sa va spun ca am nascut prin cezariana pe 19martie 2018 la maternitatea Targoviste,operata fiind de dna dr Lambrache,care de altfel mi-a urmarit sarcina in toate cele 9luni.Tin sa precizez ca contrar zvonurilor pe mine dna dr nu "m-a facut de bani" asa cum multa lume spunea.vreau sa spun ca eu veneam din Ploiesti la dansa ptr a-mi monitoriza sarcina iar de fiecare data am fost bine primita si controalele,ecografiile se desfasurau cu zambetul pe buze fapt care ma facea sa vin de placere de fiecare data.app am fost chemata la controale si la 5-6 saptamani neavand probleme nici eu nici bebelusul deci pica din start zvonurile conform carora dna dr chiama des la control ptr a ne lua banii.bun,sa va spun despre cezariana eu i-am dat 800ron,ptr ca atat am vrut,nu mi-a cerut nimeni o suma fixa.banii i-am dat miercuri(operata de luni) dar nu am fost deloc neglijata ba chiar a venit zilnic la vizita purtandu-se la fel de frumos.

Ajutor
De Verzea pe 20 Decembrie 2017

Ași dori o întrerupere de sarcină pe cale de medicamente ajutatima va rog

Dr. Lambrache Camelia 10++
De Ella pe 27 Noiembrie 2016

Pe 16 noiembrie 2016 am fost la dr. Baros Viorel pt o ecografie, aveam dureri groaznice de burta si sangerari.I-am spus ca mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.. DL.Baros mi-a spus ca am o infectie "B.I.P" ( Boala inflamatorie pelvină) nimic grav.. si ca el nu vede nici-o sarcina, mi-a prescris niste antibioice si mi-a spus sa revin peste o saptamana ! A doua zi am facut lipotimie(lesin) am fost dusa de urgenta la spital ! dna dr.Lambrache a fost de garda, mi-a facut o ecografie,mi-a aratat uterul,aveam hemoragie interna de cateva zile,uterul era plin de sange. Aveam sarcina extrauterina stanga! Am fost operata de urgenta ! S-a mirat si dna.Lambrache cum de nu a observat medicul meu ce am.. Mi-a vorbit foarte frumos,foarte amabila :) din ziua aceea mi-am propus ca ea sa-mi fie medic ginecolog! Tot respectul .

Multumiri
De Liliana cojocaru pe 11 Noiembrie 2014

Mii de multumiri d-nei doctor, intr-adevar un medic excelent si un om deosebit!

Mii de multumiri doamnei doctor
De Amuzan Elena Catalina pe 06 Aprilie 2014

Eu am nascut pe 23.10.2013 cu doamna doctor prin cezariana si o recomand cu mare drag. Este foarte priceputa in meserie si pe deasupra si stie sa vb cu omu.

Nu am cuvinte pentru a multumi
De Manasturean anisoara pe 14 Martie 2014

Mii de multumiri doamnei doctor am nascut in 2005 o sarcina cu probleme; un fibrom de 8cm. si fatul de 2cm. Cu ajutorul doamnei doctor am dus sarcina la termen, iar acum am un baietel care a implinit 8 ani. Cuvintele sunt prea putine pentru a-i multumi doamnei doctor si stiu ca baietelul meu este si al dumneaei. Sa aveti in suflet numai primavara.

Dr. Lambrache Camelia - numar de telefon
De Mihaela pe 11 Septembrie 2013

Imi puteti da si mie nr. dansei de telefon de la cabinet?

Dr. Lambrache Camelia
De Chiutu georgiana pe 09 Februarie 2013

Dr. Lambrache Camelia este foarte buna. Se poarta foarte frumos si recomand cu placere.

Dr. Lambrache Camelia
De Katey pe 07 Septembrie 2012

Eu am mers la dna. doctor de cand am decis sa am un bebe si am fost foarte multumimta de dansa. Am nascut in iunie 2012, prematur, prin cezariana de urgenta, iar dna. doctor s-a purtat super, m-a incurajat to timpul, mi-a dat incredere, a vorbit cu familia si inainte si dupa operatie. Cum am spus, am fost tare multumita si o recomand cu caldura.

Dr. Lambrache Camelia
De Riva pe 04 August 2012

Sunt foarte multumita de doamna doctor Lambrache. Am 2 cezariene cu doamna doctor, una in 2006 si alta in 2010. Nu am avut probleme cu operatia chiar deloc si nu este asa cum se vehiculeaza cu banii de cezariana. Daca esti pacienta dumneaei la operatie dai cat poti nu cat se aude. Erau fete in spital care se chinuiau de cateva zile sa nasca si nu le facea nimeni nimic - erau mai amarate - iar cand era doamna de garda le opera dumneaei. In legatura cu banii la cabinet fiecare se duce unde vrea. Daca vrei un pic de intimitate si bun simt si curatenie exemplara te duci la cabinet, daca nu du-te la spital si o sa dai de indiferenta, plictiseala si mai presus de toate birocratie.

Contact Dr. Lambrache Camelia

Adresa

Tudor Vladimirescu, 78, Dambovita, Targoviste

Telefon 0245.631.582 / 0245.210.509
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.