• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hamid Ayatollahi

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

Opinii utilizatori

Nastere
De Narcisa cune pe 09 Ianuarie 2012

Am nascut cu dr. Hamid in iunie 2011 si pot sa spun ca am avut o nastere frumoasa, desi am nascut normal. Datorita d-lui dr. nasterea fetitei mele a fost un moment de buna dispozitie si relaxare si a reusit sa imi induca aceasta stare prin felul lui de a fi. Datorita dansului pot sa spun tare si cu convingere ca nasterea naturala este cea mai usoara cale de a aduce pe lume un puiut. Ii multumesc pentru tot!

Un doctor minunat!
De Andreea pe 05 Octombrie 2011

Parerea mea despre domnul doctor Hamid este cea mai buna. Inainte sa merg la dumnealui am fost la mai multi medici de la Medicover si nu pot sa zic ca am ramas impresionata de ei. Cert este ca intr-un final am ajuns la dumnealui si acum imi urmareste sarcina pe care am obtinut-o in urma tratamentului prescris chiar de domnul doctor Hamid. Nici nu concep sa ma asiste altcineva la nastere - este un medic deosebit, un foarte bun profesionist si un om de calitate.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Mihaela pe 10 Martie 2011

Il cunosc pe d-l dr.Hamid din 2005, cand am nascut primul copil si il felicit pentru profesionalismul sau voi avea al doilea copil in foarte scurt timp si bineanteles ca, tot dumnealui m-a vazut intreaga perioada a sarcinii si nasterea va fi tot cu dansul.
Il recomand tuturor viitoarelor mamici. Felicitari pentru priceperea si dedicatia dumneavoastra profesionala. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca v-am cunoscut.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Catalina12 pe 07 Decembrie 2010

Aveti toata increderea in acest medic si totul va fi bine. Este un medic de nota 20! Tot respectul!

Dr. Hamid Ayatollahi
De Mirela Lupascu pe 10 Noiembrie 2010

Am numai cuvinte de lauda pentru dr. Hamid. Am avut o nastere cu risc pentru bebe, iar dansul a facut ca totul sa fie bine, nasterea sa aiba loc repede si usor. M-a tratat cu maximum de profesionalism si, desi era solicitat din mai multe parti, nu m-a lasat pana nu a avut certitudinea ca sunt in afara oricarui pericol. L-as alege fara ezitare tot pe dansul pentru o a doua nastere! Multumesc, domnule doctor.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Elena pe 01 Noiembrie 2010

Este un medic extraordinar, dar ar putea sa fie mai comunicativ si mai aproape de paciente. Un foarte bun profesionist. Felicitari!

Dr. Hamid Ayatollahi
De Veronica Tomescu (Potoroaca) pe 28 Octombrie 2010

Am tot respectul pentru domnul dr. Hamid! Cu ajutorul sau, am adus pe lume acum 1 an si 4 luni un baietel frumos si sanatos, pe Matei. Este un adevarat profesionist si un om cum rar intalnesti. Repet: tot respectul pentru domnul dr. Hamid! Va multumim, fam. Potoroaca.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Andreea Pesamosca pe 03 Iunie 2010

Cele 9 luni de sarcina au fost o poveste frumoasa pentru mine - am fost supravegheata de dr. Hamid si a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Am nascut cu dl. dr. pe 17 mai, noaptea, si iarasi am trait cea mai frumoasa experienta. Dr. Hamid nu este doar un profesionist ci si un om in adevaratul sens al cuvantului. A facut ca nasterea pentru mine sa fie un miracol, o minune, si ma bucur din suflet ca dansul a fost langa mine, bebe Bianca si a avut grija de noi. Nota 100 pentru domnul doctor Hamid.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Clarina pe 19 Mai 2010

Intr-adevar este un medic de nota 10. Povestea mea si a Biancai (fetita mea de 7 luni) este una de basm si ma bucur ca am trait-o alaturi de dl. doctor. Nu stiu cati medici din Romania se poarta frumos cu pacientii, au respect pt. ei, ii incurajaza in momentele grele, vin la ora 2 noaptea si au chef de glume cu femeia care este gata sa nasca, iar a doua zi fiind duminica vin sa vada cum se simte, se intereseaza de copil, da sfaturi. Da, dl. doctor merita tot respectul meu si-i multumim ca ne-a fost alaturi si daca Bianca va mai avea un fratior cu siguranta vo alege sa fim supravegheati tot de dl. doctor. Cu respect, Lucia si Bianca Cojocaru.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Irina Alexandru pe 18 Mai 2010

Si pentru mine cele 9 luni de sarcina si nasterea a fost o frumoasa poveste. Nota 10 d-lui Hamid pentru ca este un om cu un suflet deosebit (rar intalnesti asta la un doctor) si un profesionist de exceptie. Felicitari si personalului din Filantropia. Multumim pentru tot, Irina si Bianca (11 luni).

Contact Dr. Hamid Ayatollahi

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.