• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hamid Ayatollahi

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

Opinii utilizatori

Parere negativa
De Lorena pe 22 Septembrie 2016

Am fost la o singura consultatie la dl dr Hamid (eco trim 3 de sarcina) si nu o sa mai revin niciodata. In timpul ecografiei, vazand ca nu mi se adreseaza deloc, dupa aprox 5 minute de la inceputul acesteia, am indraznit sa intreb daca pana in momentul respectiv este ok; dl Doctor a parut foarte deranjat de intrebare si mi-a raspuns ca la sfarsitul consultatiei 'mi se va comunica o fraza cu rezultatul ecografiei'. Evident nu am mai zis nimic pana la final, cand dl Doctor a zis 'ecografic este mai mic cu 6 zile decat varsta sarcinii. O seara frumoasa'. Asistenta ne-a scos imediat din cabinet si a zis sa asteptam rezultatul. A iesit dupa 2 min cu rezultatul si ..la revedere. Am insistat sa mi se comunice de catre dl Doctor daca in afara de mi s-a comunicat,bebele este in regula. M-a invitat din nou in cabinet,la fel de iritat, dl Doctor mi-a spus 'in rest nu va pot spune daca e ok; va pot spune ca PARE ok'. Nu mi s-a parut deloc normala atitudinea.

Un doctor tacut dar corect in ceea ce face
De Daniel pe 06 August 2016

Intrucat rar am gasit informatii actualizate despre domnul doctor, m-am gandit ca ar fi bine sa scriu cateva cuvinte. Desi la inceput nu a fost foarte comunicativ, urmand protocolul de rigoare, spre sfarsitul perioadei de sarcina a discutat cu noi, ne-a ascultat toate dorintele, noi doream sa avem o nastere naturala, desi nu a fost sa fie, recomand cu incredere serviciile domnului doctor si puteti discuta de la inceput toate neclaritatile.

Dr. Ayatollahi Hamid Reza
De Violeta Lazar pe 23 Iulie 2013

Am nascut acum 1 an si 4 luni cu dl dr. si trebuie sa spun cu mana pe inima ca a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea! In curand, sper sa raman din nou insarcinata si tot dumnealui imi va urmari sarcina! Este un om si un medic minunat!

Dr. Hamid Ayatollahi
De Iustina Vasiliu pe 13 Iulie 2013

Draga Daniela, nu inteleg de ce ai decis sa nasti cu domnul doctor, daca pe tot parcursul sarcinii nu ai fost multumita de comunicarea cu dumnealui. De ce nu ai apelat la un alt medic in momentul in care au aparut primele nemultumiri?

Dr. Hamid Ayatollahi
De Daniela pe 30 Iunie 2013

Am luat decizia de a naste cu dl dr. in urma opiniilor pro nenumarate. Era descris ca un Mecca. Nicio intalnire cu dlui nu mi-a placut cu adevarat, pentru ca era iritat din cauza intrebarilor. Nu e normal sa nu raspunzi la intrebarile pacientului, nu trebuie sa fie un bloc intre tine si el, doar-doar sa scapi de cateva intrebari daca pacientul mai si stie ce intreaba. Eu am avut o infectie si peste tot citisem ca daca mama are acea infectie, nasterea nu trebuie sa fie pe cale vaginala. Am avut noroc, mi-a ajutat Dumnezeu si am o fetita sanatoasa, insa nu pot spune ca dl dr. este un medic exceptional, nici macar ca se intereseaza si citeste atunci cand un pacient are ceva probleme, pentru a sti ce sa raspunda. Ii multumesc ca a venit dimineata spre ora 6 ca sa nasc. Cred ca daca ma ajuta mai mult in timpul nasterii, ma refaceam pana acum (am deja 8 luni de cand am nascut).
Eu sfatuiesc mamicile sa nu mai creada povesti de genul "E arab si arabii-s dr. f buni."
"El nu vorbeste cu oricine." "E medic, trebuie sa fie dedicat pacientului. "E mai tacut, dar e exceptional. E tacut pentru ca de multe ori nu stie ce sa spuna si atunci tacerea si cazul lui pare pentru unii de aur.

Mai consultati si alt dr., daca mergeti la dumnealui.
Sanatate!

Parere negativa
De Mihaela pe 12 Noiembrie 2012

Draga Andreea, din pacate opinia nu mi-o va schimba nimeni. Poate doar daca as auzi ca acest medic exceptional a reusit sa monitorizeze, trateze, depisteze o sarcina cu probleme, pentru ca o sarcina obisnuita o poate asista orice medic. Daca 6 degete nu sunt vizibile la ecograf, daca un retard de crestere intrauterin poate fi ignorat, atunci hai sa ne facem medici cu totii. In schimb, a stiut sa ma panicheze maxim cu un chist de plex coroid, despre care un medic exceptional nici nu i-ar pomeni mamei, dat fiind faptul ca aproape in toate cazurile dispare pana la nastere fara a avea urmari. Sincer, eu nu imi doresc sa isi schimbe nimeni parerea despre acest medic in urma feedback-ului meu. Doar ca am simtit ca trebuie sa imi povestesc pe scurt intamplarea, ca un semnal de alarma.

Dr. Hamid Ayatollahi
De Andreea Tanasescu pe 17 Septembrie 2012

Mihaela, sincer imi pare rau pentru ce se intampla cu ingerasul tau si sper din suflet sa fie ok, insa trebuie sa stii ca sunt anumite probleme car epot aparea la copii si nu ies la nicio analiza si nici nu sunt vizibile sau sigure la ecograf. Eu sunt convinsa ca este un medic exceptional si sper sa iti schimbi parerea despre el. Sanatate multa!

Dr. Hamid Ayatollahi
De Mihaela pe 03 Septembrie 2012

Am stat in cumpana pana acum daca sa imi spun sau nu parerea. Am fost pacienta dlui dr. si ceea ce pot spune este ca nu e un medic exceptional nici pe departe. Mie mi-a monitorizat sarcina pana la 32 saptamani, insa a ignorat niste probleme, iar eu ca o proasta am avut incredere in el pana atunci, cand l-am vazut ridicand din umeri in fata ecografului si spunand ca nu stie ce are copilul, dar nu e bine. Rezultatul? Am nascut un bebe cu mai multe problemute. Eu sper si ma rog sa nu fie nimic grav-bebe are abia 6 saptamani si ii tot facem investigatii, sunt mai multe diagnostice posibile - nu ii port pica dlui dr, insa cred ca este important sa stie si alte viitoare mamici cine e acest medic. Eu in urma feedback-urilor de pe forumuri am luat decizia de a naste cu dumnealui, de aceea tin sa imi impartasesc experienta. Va rog, daca aveti cea mai mica incertitudine, mergeti si la alti medici si cereti-le opinia, nu va incredeti in opinia drului Hamid. Multa sanatate.

Un doctor de exceptie
De Angi pe 21 Iulie 2012

Despre acest doctor, numai cuvinte de lauda. Am nascut de curand - natural, iar el a facut tot posibilul ca aceasta nastere sa fie una foarte usoara.

Un om cu suflet mare
De Narcisacune pe 09 Ianuarie 2012

Este acel medic care desi crezi ca nu reprezinti pentru el mai mult decat un simlu pacient totusi te suna si te intreaba daca ai facut ceea ce ti-a recomandat si care desi are probabil destul de multe paciente totusi se gandeste si la problema ta. Am tot respectul pentru acest doctor si daca aveti nevoie de cineva care sa va urmareasca sarcina mergeti cu incredere la dumnealui si veti vedea ce usor este "sa ai o nastere naturala" plina de voie buna.

Contact Dr. Hamid Ayatollahi

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.