• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hamid Ayatollahi

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

Dr. Hamid Ayatollahi este medic primar specialist in obstetrica - ginecologie in cadrul Medicover Pipera.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medicover Pipera

orar consultatii:
luni - vineri: 08:00 - 20:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

orar recoltari:
luni - vineri: 08:00 - 13:30;
sambata: 08:00 - 12:00;

orar recoltari analize ginecologice (in afara consultatiei):
luni: 08:00 - 12:30

Opinii utilizatori

Super doctor
De Ana.Almasan547 pe 04 Iunie 2020

Am nascut cu dl doctor Hamid la spitalul Medicover Baneasa in februarie 2019. Nu stiu exact ce se asteapta gravidutele cand intra la o ecografie sau un consult.... sa stea doctorul la palavre in loc sa fie atent la ceea ce face? Intradevar de cand intrii pana cand isi termina treaba dl doctor nu vorbeste, fiind atent la ceea ce face, probabil ca de aceea pare “deranjat” de intrebari, dar dupa ce isi termina consultatia cu pacienta nu este o problema daca este bombardat de intrebari! Chiar daca pare rece sau distant, cu timpul mi a dovedit contrariul, iar la nastere a fost un om si un doctor de nota 10, care m a calmat si m a facut sa ma simt in siguranta!

Dezamăgire
De Roxanais pe 17 Aprilie 2020

Am făcut la Dr Hamid morfologia pt trimestrul 2, in plina pandemie de Covid 19, când eviți contactul cu medicii și în general mergi la medic pt urgențe. Fac aceasta precizare pentru că mă așteptam la mai multa deschidere din partea lui măcar în perioada asta, când intri in cabinet fara partener, după o perioadă destul de lunga in care nu știi ce a făcut puiul tau in burtica, cu toate emoțiile și sensibilitatea din lume la pachet specifica gravidelor. M-am simțit luată la mișto. Nu știam sexul copilului, am auzit la un moment dat că i-a spus asistentei "feminin" și a fost singurul moment în care am tresărit... Și am îndrăznit să întreb "e fetița?"... Am primit cel mai lipsit de empatie răspuns "asta înseamnă feminin". Și am tăcut până la final. Ii place mult cuvântul "aparent"... Caci așa s-a încheiat vizita cu "aparent e bine". Eu nu va sfătuiesc să alegeți că prima opțiune Hamid, doar în caz de forță majoră. Nu contest pregătirea și capacitatea dl doctor, dar lipsa de comunicare e o problemă majoră mai ales în cazul femeilor însărcinate. Nu as mai merge niciodată la el și nici nu l-aș recomanda apropiaților.

Slab
De Ramonaiv pe 11 Octombrie 2019

este unul dintre cei mai ne implicați ginecologi pe care i-am intalnit. Inițial, in urma review-urilor de pe internet, am decis ca acest medic sa imi urmărească sarcina. Insa, cu fiecare vizita, dezamăgirea a fost mai mare. Pur simplu nu vorbește, nu iti oferă nici o informație, nici măcar info referitoare la analizele recomandate in sarcina. A trebuit sa ii scot cuvintele cu cleștele si sa ma documentez de pe internet pana in sapt 16. Pare foarte dezinteresat și fără chef, ca si cum ar fi forțat sa te primească. Am decis sa renunț in sapt 13, dupa prima morfologie (când nici atunci nu mi-a explicat mai nimic legat de dezvoltarea copilului) după ce a refuzat sa îmi dea nr de telefon (asta în condițiile in care stabilisem, de comun acord, sa imi urmărească sarcina si sa nasc cu el). Sincer, nu inteleg ce cauta la medicover, efectiv nu are niciun chef sa te consulte sau sa iti vorbeasca. In concluzie, o dezamăgire totala!

Toata admiratia pt dl.dr. Hamid
De Ana pe 07 Octombrie 2017

Am nascut recent cu dl, doctor la Regina Maria si daca ar fi sa mai am un copil tot cu dansul as merge chiar si la un spital de stat :-).

Parere pozitiva
De Delia pe 22 Septembrie 2017

Sunt pacienta dlui. doctor de mai multi ani. Am avut multe probleme si complicatii, dar cu ajutorul dumnealui acum sunt ok. Ii multumesc si il recomand.

Nastere Dr. HAMID REZA
De Elena G. pe 17 Iulie 2017

Buna ziua,
Domnul doctor Hamid nu mai colaboreaza decat cu clinicile private: Regina Maria, Sanador, Medicover....deci nu il mai veti gasi la Filantropia.

Intrebare
De Viorica Banu pe 05 Iulie 2017

Stie cineva daca domnul doctor mai asista nasteri la spitalul Filantropia?

Un medic foarte bun!
De Raluca pe 05 Iunie 2017

Domnul doctor mi-a urmarit sarcina din luna a doua. Da nu este cel mai prietenos om din lume si nu sta la povesti inutile cu pacientele, insa stie sa te incurajeze cand trebuie, nu exagereaza cu analizele si ecografiile, trateaza sarcina ca pe o stare normala si nu ca pe o boala, accepta participrea sotului la ecografii, iar pe masura ce sarcina avanseaza evident ca devine mult mai implicat si deschis. Pana la urma medicul obstetrician nu este psihologul sau partenerul de care ai nevoie in timpul sarcinii. Am nascut cu dansul la maternitatea Regina Maria la sfarsitul lunii mai. Ii multumesc pentru seriozitate, grija, sustinere si o cicatrice care deja devine greu de observat! Il recomand cu mare drag!

Intrebare
De Iolanda78 pe 13 Octombrie 2016

As dori sa va intreb daca domnul doctor Hamid Ayatollahi mai asista nasteri la spitalul Filantropia.

pacienta
De Iona pe 13 Octombrie 2016

Subscriu parerii anterioare de la Lorena. Am fost acum 2 zile la domnul doctor la eco trim 3 de sarcina si domnul doctor in afara faptului ca nu te face sa te simti deloc confortabila in timpul ecografiei, cand este intrebat este foarte deranjat si expeditiv. Inainte de a pleca (d'abia asteptam sa se termine vizita) imi pregatise hartie de sters gelul de pe burtica si nu observasem, am folosit alta hartie. S-a deranjat pana si pentru acest lucru si a trebuit sa cer scuze ca nu am folosit hartia pregatita de el:))). Platim anumite servicii si este normal sa avem pretentii de la ele. Domnul doctor nu are decat sarcina de a face un raport din care nu intelegi mare lucru ca pacient, trebuie sa-ti comunice si sa te linisteasca. Daca e deja plictisit de jobul lui, chiar il rog sa se reorienteze pentru ca mie chiar mi-a lasat impresia ca este plictisit de job si de femei in general:)

Contact Dr. Hamid Ayatollahi

Adresa

Bulevardul Dimitrie Pompei, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicover.com/roro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.