• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dinu Alexandru
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dinu Alexandru

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Opinii utilizatori

Excelent
De Nicoleta pe 18 Ianuarie 2012

Este un adevarat profesionist, foarte rabdator si atent la detalii, raspunde la toate intrebarile si este foarte pasionat de meseria lui ceea ce nu prea intalnesti in ziua de azi. E de nota 10.

Echipa la nastere
De Adina pe 09 Septembrie 2011

As dori sa stiu cine a mai nascut cu dl dr. Dinu Alexandru la Sanador. Cu ce alt medic face echipa la nasterea prin cezariana? Multumesc.

Dr. Dinu Alexandru
De Cristina pe 24 Mai 2011

Dr. Dinu este acum la Sanador. Este un medic excelent, mi-a monitorizat ambele sarcini si am fost foarte multumita. desi este foarte tanar, este un specialist foarte bun. Nu as putea sa ii reprosez nimic, este foarte implicat in meseria lui. Am inteles ca a fost elevul lui Herghelegiu si este foarte bun ecografist. Puteti merge cu toata increderea la el, este excelent ca medic.

Dr. Dinu Alexandru
De Roxana pe 24 Mai 2011

Am nascut acum un an cu dr. dinu si pot spune ca este cel mai bun medic pe care l-am cunoscut. Este atent, rabdator, iti raspunde la toate intrebarile si este un foarte bun profesionist. Ecografiile au fost foarte profi facute, este un excelent ecografist. Cred ca este cel mai bun, dupa Herghelegiu, dar ca om, este de o mie de ori mai bun decat herghelegiu. Il recomand din tot sufletul, este un medic care ti inspira incredere.

Dr. Dinu Alexandru
De Pinkysor pe 15 Aprilie 2011

Fetelor care ati nascut puteti sa-mi dati mai multe informatii despre domnul doctor? Mi-a lasat o impresie buna cand am fost la ecografie, urmeaza sa merg la un control in curand. Imi se pare tanar si ma intreb daca are destula experienta. Nu stiti cu cine face echipa la nasteri si unde se poate naste cu el?

Dr. Dinu Alexandru
De Roxana pe 04 Martie 2011

Eu am facut la dansu morfologie fetala la 22 de saptamani in luna ianuarie la Centru Medical Matei Basarb a durat aproape doua ore, dar am fost foarte multumita. Nu stiu cum este ca medic dar din punct de vedere al ecografiilor este de nota 10+.

Dr. Dinu Alexandru
De Iulia pe 09 Februarie 2011

Dr. Dinu lucreaza doar la Euroclinic sau pot naste cu el si la alt spital mai putin costisitor?!

Dr. Dinu Alexandru
De Daria05 pe 03 Februarie 2011

Eu nu sunt inca insarcinata, dar imi doresc un bebe si as vrea sa merg la dr. Dinu. Din cate am citit e un dr. tanar. Cam cati ani are? Ma gandesc la experienta lui, are destula experienta pentru a monitoriza sarcina? Multumesc.

Dr. Dinu Alexandru
De Raluca pe 19 Septembrie 2010

Dr. Dinu a monitorizat sarcina mea si in luna mai 2010 am nascut cu dansul prin operatie cezariana. Operatia a decurs perfect, m-am refacut foarte repede si bine iar cicatricea s-a vindecat foarte frumos. Monitorizarea sarcinii - am primit toate informatiile de care am avut nevoie, a fost intotdeauna deschis sa imi raspunda la intrebari, oricat de multe intrebari am avut. Toate ecografiile de monitorizare au fost facute cu grija si atentie. Unele ecografii au durat chiar mai mult de o ora pentru ca doctorul a vrut sa se asigure ca este totul in regula cu sarcina. Daca voi mai avea alte sarcini, nici nu ma gandesc sa merg la un alt doctor. Am incredere deplina in dr. Dinu.

Dr. Dinu Alexandru
De Rodica pe 27 Mai 2010

Este foarte atent si rabdator, explica totul foarte clar. Mie mi-a castigat increderea.

Contact Dr. Dinu Alexandru

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.