• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dinu Alexandru
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dinu Alexandru

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Opinii utilizatori

Doctor bun si amabil doar pentru atunci cand mergi pt sarcina la el😝
De Irenne pe 26 Ianuarie 2019

Nu contest ca nu ar fi un dr bun, doar ca in ultimii ani se axeaza doar pe sarcini, daca ai orice alt fel de problema nu il gasesti nici la telefon nici la o consultatie, deci pt orice fel de alta problema trebuie sa apelezi la alt doctor.

Doctor bun si amabil doar pentru atunci cand mergi pt sarcina la el😝
De Irenne pe 26 Ianuarie 2019

Nu contest ca nu ar fi un dr bun, doar ca in ultimii ani se axeaza doar pe sarcini, daca ai orice alt fel de problema nu il gasesti nici la telefon nici la o consultatie, deci pt orice fel de alta problema trebuie sa apelezi la alt doctor.

Medic minunat
De Elena.Preda907 pe 18 August 2018

De Alexandru Dinu este un medic absolut minunat. Un profesionist desăvârsit, un om calm si foarte empatic. Am nascut in noiembrie prin cezariana un băiețel perfect, operația a decurs foarte bine, recuperarea a fost foarte usoara.Domnul dr este o persoana deschisă, foarte comunicativa, foarte meticuloasă, intr- un cuvant un medic minunat !

Medic dedicat
De Daniela pe 10 Februarie 2018

Sunt fericita ca am reusit financiar ca sarcina mea sa fie supravegheata de catre Dl Dr. Dinu Alexandru. Unul dintre putini medici, din pacate, care stiu sa citeasca o ecografie, unde ecografia nu dureaza doar 10 min ca la alti medici. Nici pe departe un medic rece sau mai putin empatic cum l-a descris o doamna mai jos, este un medic care m-a facut sa simt ca sarcina nu este o boala si ca nu este necesar sa ma plang de orice stare de greata sau de alte stari normale cauzate de o sarcina, trebuie doar tratate cu mai putin interes, nu de alta dar numai asa poti sa nu le agravezi psihic :D si poti sa te bucuri de sarcina atat fizic cat si mental. :)

Un doctor extraordinar
De Silvia pe 02 Mai 2017

Un profesionist desavarsit,cine stie cunoaste ceea ce spun!

Foarte Bun
De Alexa pe 14 Aprilie 2017

Sunt fff incantata ca am luat decizia de a schimba medicul in luna a treia si ca l-am ales pe domnul doctor Dinu! Nici ca as fi putut alege mai bine! Este profesionist, rabdator, "tipicar" (ceea ce eu imi doream!!!) in sensul bun, cald si bun. Ne simtim in siguranta pe mainile dumnealui, atat eu, cat si burtica mea! Il recomand din toata inima!

ok, nimic deosebit
De Roxana pe 11 Aprilie 2017

Un doctor decent, insa nu mi-a ramas in minte pentru ceva deosebit. Am mers de cateva ori la el in sacina. Prima impresie a fost buna, a doua opusa. Impresia mea a fost ca este medicul poza; un zambet ca la carte si cam atat, fara sa comunice prea mult. Mi s-a parut expeditiv si prea putin empatic. Ce m-a facut sa aleg un alt medic a fost tocmai bariera in comunicare si lipsa empatiei. Pentru prima sarcina le-am considerat importante.

dr dinu alexandru
De Ioana pe 27 Februarie 2017

Este un medic destul de ok.. Ca mulți alții, însă, este expeditiv, nu prea comunicativ și în nici un caz nu face exces de amabilitate.

Dr Alex Dinu
De Alexandra pe 30 Decembrie 2016

Nu exista calificativ care sa se apropie de descrierea acestui om frumos si minunat! Il iubesc efectiv ❤
Mergeti cu el cu toata increderea inainte fara ezitare!

Un medic cu adevarat implicat
De Monica pe 10 Decembrie 2015

Nu obisnuiesc sa scriu recenzii, dar in cazul d-lui dr. Alexandru Dinu nu pot sa nu fac acest lucru. Simt nevoia sa-mi exprim public sentimentele de multumire si admiratie fata de aceasta persoana. Este o fire complexa, un profesionist, un om minutios, foarte atent la detalii, intr-adevar dedicat meseriei sale. Tin sa mentionez faptul ca-n timpul ecografiilor iti comunica si-ti explica ce vede, ceea ce este extraordinar, iti induce o stare de siguranta si increderea ca va fi bine. Am nascut cu dumnealui in urma cu o saptamana un baietel minunat, prin cezariana si recuperarea a fost foarte rapida. Pe perioada spitalizarii am primit sub indrumarea dumnealui tratament pentru a suporta cat mai usor durerile si a ma reface cat mai repede pentru a face fata efortului care urmeaza acasa. Va recomand din tot sufletul sa-l alegeti ca medic!

Contact Dr. Dinu Alexandru

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.