• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dinu Alexandru
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dinu Alexandru

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

Dr. Dinu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie,
cu competente in ecografie obstetricala - ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar si un om sufletist!
De Nicoleta C. pe 21 Noiembrie 2015

Am nascut un baietel in noiembrie 2015 la Sanador prin cezariana cu ajutorul dlui dr. Dinu Alexandru (care mi-a supravegheat sarcina, care mi-a dat incredere ca va fi bine). Totul a decurs minunat datorita profesionalismului si implicarii acestui om deosebit caruia ii multumesc ffff mult si care s-a interesat de starea mea de sanatate si a bebelusului facandu-ne vizite in timpul spitalizarii. Il recomand din suflet viitoarelor mamici.

Un om si un medic de exceptie!
De Ana pe 07 Martie 2014

Am nascut in noiembrie 2012 o fetita prin cezariana sub supravegherea dlui Dr. Dinu Alexandru.
Il recomand din toata inima atat ca medic cat si ca om! Un doctor minunat, dedicat in intru totul meseriei sale. Va multumesc pentru tot domnule doctor!

Un medic si un om deosebit
De Sofia14 pe 05 Martie 2014

Il recomand din toata inima pe dl dr Dinu Alexandru, am fost foarte multumita de colaborarea cu dansul. Excelent ca medic, foarte bun profesionist, minutios, extrem de atent la detalii.

In acelasi timp un om deosebit, calm, politicos, educat, o personalitate placuta.
Am facut toate ecografiile cu dansul si pot spune ca de cele mai multe ori au durat mai mult decat timpul alocat programarii pentru ca dl doctor a preferat sa nu se grabeasca, ci sa se asigure ca absolut totul este in regula cu bebelusul.

De fiecare data cand am avut nelamuriri mi-a raspuns cu rabdare si mi-a demontat relaxat temerile, astfel incat dupa fiecare consultatie plecam linistita si increzatoare. Avand o sarcina fara probleme, m-a sustinut in privinta nasterii naturale, si datorita lui si a increderii pe care mi-a dat-o , nasterea a fost o experienta usoara si frumoasa.

Il recomand din toate punctele de vedere si ii multumesc pentru tot.

De exceptie
De Ana-Maria pe 30 Mai 2013

Am nascut in 2012 cu Dr. Dinu si a fost o experienta extraordinara. Il recomand ori de cate ori am prilejul, pentru ca este mai mult decat un medic de exceptie. In primele 5 luni mergeam in paralel la un medic roman si la un profesor din Viena. Apoi, la recomandarea unei prietene mi-am facut o programare la Dr. Dinu si din acel moment am incetat sa mai merg in alta parte. Este exact ce are nevoie o viitoare mamica. Ii multumesc pentru faptul ca se dedica si isi face treaba intr-un mod atat de profesionist.

Este cel mai bun doctor din cati am cunoscut!
De Alina Andrei pe 13 Martie 2013

Am nascut la Sanador, prin cezariana, o fetita minunata si perfect sanatoasa cu ajutorul d-lui dr. Alexandru Dinu,. Am ajuns la dansul in saptamana 35 de sarcina, la recomandarea unei prietene.

M-a impresionat inca de la inceput deoarece observand ca sunt insarcinata si astept la usa dansului, intre doua programari, a venit sa se intereseze de situatia mea. In timpul consultatiei a studiat cu multa atentie dosarul ce cuprindea istoricul sarcinii mele, m-a incurajat si mi-a raspuns chiar si la intrebari nerostite de mine. Eram foarte stresata. Nu e usor sa schimbi doctorul pe ultima suta de metrii si sa capeti si incredere in cel ce iti va aduce copilul pe lume dupa doar cateva consultatii. Si cu toate astea m-am linistit inca de la prima intalnire si am nadajduit ca totul va fi bine.

Am nascut la cateva zile dupa cel de-al doilea consult, in saptamana 38 de sarcina. La mai putin de o ora dupa ce a fost anuntat ca mi s-au rupt membranele a venit la spital. Operatia a decurs fara probleme, iar pe parcursul celor 3 zile de spitalizare s-a interesat permanent de starea mea de sanatate, venind sa ma vada si de doua ori pe zi. M-am recuperat rapid si fara probleme in urma operatiei.

Vreau sa le multumesc in acelas timp si d-nei dr. anestezist Dana Herghelegiu, o doamna sufletista si blanda ca o mama. si d-nei dr. neonatolog Olga Dumitrescu, care s-a ocupat de fetita mea, foarte draguta si iubitoare de bebelusi.

Astfel ziua de marti 13 martie 2012 a devenit cea mai norocoasa si fericita zi din viata mea si a sotului meu. Nu stim cum i-am putea multumii suficient acestui om minunat, care are suflet si maini de aur si este un profesionist desavarsit. Ii multumim din suflet pentru linistea pe care ne-a adus-o in acele zile si momente dificile. Ii multumim pentru zambetele din fiecare zi ale micutei noastre minuni.

Un medic exceptional
De Simona Ritter pe 22 Februarie 2013

Eu sunt de origina din Germania si am venit cu munca multi ani in urma in Romania unde m-am si maritat si am ramas. Parintii mei, Mama si Tata, sunt ambii medici in Germania si am crescut printre medici si spitale si cabinete mai mult decat la mine in casa, asa ca stiu ce inseamna viata de medic dar si ce este un medic bun sau nu. In Romania, dar nu numai, am avut experienta nu prea positiva. Asa ca eu cand am ramas insarcinata prima data am fost sigura sa nasc acasa, dar pentru ca inca lucram pana in ultima saptamana era clar ca nu pot sa mai plec. Asa ca am cautat sa gasesc un medic bun de la inceput. Si a fost ceva enorm de greu. Am fost foarte speriata ca nu voi gasi cineva competent. Dupa 4 medici care m-au desamagit, toti mari profesori, ani de experienta etc. am intrat la Dl Dinu intamplator. Stiu ca in Romania oamenii sunt cam in dubii cand vad un doctor asa tanar, dar pe mine nu ma deranjat ca stiu ca un tanar e mai proaspet, mai are un drum de facut, mai stie tot ce trebuie si asa. Am ajuns la el in luna 6-ea si el a fost primul care mi-a cerut toate analizele si tot timpul citea dosarul.

Cum v-am spus am crescut in mediul asta si dupa mine un medic bun este unul care isi dedica cu suflet meseria asta, ca nu e una usoara. Apoi inainte sa fie un doctor bun trebuie sa si fie un om bun. Si Dr. Dinu este 100% un om extraordinar si un doctor extrem de competent, detaliat, profesional, calm si de incredere. Eu il recomand cu mare drag. Acum nasc al doilea, evident tot cu el.

Ma mir ca el a ramas in Romania, pentru ca putea sa ajunga departe si bine oriunde cu un trai mai bun si intr-o societate mai buna. Dar ma bucur ca mai sunt medici ca el care stau in Romania.

Dr. Alexandru Dinu
De Alina M. pe 28 Noiembrie 2012

Un medic exceptional. Il cunosc din 2009 de cand am ramas insarcinata prima data. Am mers la domnia sa la recomandarea cumnatei mele. Mi-a ramas in minte prima intalnire cu Dl. Doctor: a fost primul si singurul medic care mi-a intins mana si s-a recomandat inainte de a incepe consultatia. Un doctor foarte constiincios, cu multa rabdare si daruire pentru ce face, calm si foarte atent la detalii. Desi am stat in Mangalia pe parcursul ambelor sarcini, am preferat sa merg lunar la control la Bucuresti la Dl. doctor. Nu mi-am dorit sa nasc cu altcineva si ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc si ca om - exceptional, foarte educat si un partener de discutii placut, foarte informat si foarte receptiv la tot ce este nou. Ii doresc tot binele din lume si il recomand cu toata inima!

Un medic excelent, cu mult har pentru meseria sa!
De Alina pe 21 Noiembrie 2012

Domnul doctor Alexandru Dinu este un medic minunat, cu mult har si daruit pentru meseria sa. Este foarte calm si raspunde la orice intrebare. Toate ecografiile le face dansul, este foarte meticulos si iti explica tot ce se intampla cu bebelusul tau. Ii multumesc din suflet pentru fetita minunata pe care m-a ajutat sa o aduc pe lume!

E un medic foarte bun!
De Otilia pe 25 Iunie 2012

Am nascut cu dl. doctor la Sanador in iulie 2011. Totul a fost super, iar dr. Dinu un profesionist desavarsit.
Mi-a urmarit sarcina incepand cu saptamana 21, cand mi-a facut si ecografia de morfologie fetala. Intr-adevar a durat foarte mult ecografia, dar asta doar pentru ca a vrut sa vada ca absolut totul este in regula, in parametri normali. Il recomand cu caldura. Ba chiar o prietena a si nascut cu el in martie 2012, la recomandarea mea, si a fost foarte multumita.

Dr. Dinu Alexandru
De Madalina pe 16 Februarie 2012

Sunt pacienta lui de 6 ani, cand nu era cunoscut. Nu puteam ramane insarcinata si am ajuns la el din intamplare. Sa stiti ca-si da tot interesul si e foarte bun in ceea ce face. Intre timp am facut 2 copii, iar ambele sarcini au fost monitorizate de el. Intr-adevar e foarte tanar (si eu am fost putin reticenta la inceput - adica acum 6 ani cand l-am cunoscut), dar e chiar profesionist. Eu am avut ceva probleme cu ambele sarcini (la prima am avut o brida amniotica, placenta previa etc, iar la a doua am avut contractii mai toata perioada cu riscul de a se rupe uterul), dar in final totul a fost bine cu ajutorul lui. Este excelent ca medic, dar si ca om. Chiar ai cu cine discuta si iti raspunde la toate intrebarile. Il recomand cu incredere.

Contact Dr. Dinu Alexandru

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.