• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dima Anne Marie
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dima Anne Marie

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

medic primar obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Dr. Dima Anne Marie
De Moraru gabriela pe 27 Ianuarie 2011

Sunt pacienta doamnei dr. Dima Anne Marie de mai bine de 4 ani. Este un doctor minunat ma ajutat foarte mult la cele doua nasteri ( fata si baiat). Mai rari medici ca dansa mereu cand ma duc la biserica ii aprind o luminare si ei.

Dr. Dima Anne Marie
De Roxana pe 03 Ianuarie 2011

Buna, ma poate ajuta cineva cu nr. dansei de telefon? Va rog mult.

Dr. Dima Anne Marie
De Crina pe 17 Decembrie 2010

O doctora super profesionista!

Dr. Dima Anne Marie
De Marcela pe 06 Decembrie 2010

Am nascut cu doamna doctor in iulie anul acesta un baietel minunat. Datorita dansei, nasterea a fost pentru mine o experienta placuta si ii multumesc inca o data pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Dr. Dima Anne Marie
De Roxana pe 15 Noiembrie 2010

Stiu ca face echo la clinica Generis, dar si eu sunt interesata daca lucreaza si in principiu daca ofera consultatii la un cabinet particular?

Dr. Dima Anne Marie
De Raluca pe 27 Octombrie 2010

Este minunata. Am nascut cu dansa un superb baietel in luna octombrie a acestui an. Nota 10. Imi doresc peste 2 - 3 ani sa mai fac din nou un bebe. Cu siguranta doctorul meu va fi doamna doctor Dima!

Dr. Dima Anne Marie
De Mihaela Maftei pe 20 Octombrie 2010

Si eu am nascut cu doamna dr. Dima, in martie anul acesta. Este un om si un doctor exceptional, merita toata increderea si respectul.

Dr. Dima Anne Marie
De Adela pe 20 August 2010

Aveti idee daca doamna doctor are cabinet particular sau daca este colaborator al vreunei clinici particulare? Multumesc.

Dr. Dima Anne Marie
De Daniela pe 06 August 2010

Sunt pacienta doamnei dr. Dima de mai bine de patru ani. Am fost diagnosticata cu endometrioza si operata de doamna doctor. Acum sunt bine si astept in luna martie primul meu bebelus. Vreau sa spun ca aceasta sarcina este in proportie de 95% meritul dansei deoarece am avut parte de un diagnostic pus corect si tratat corect cea ce este foarte inportant.

Dr. Dima Anne Marie
De Alina pe 05 August 2010

Este un medic exceptional, aveti incredere!

Contact Dr. Dima Anne Marie

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.