• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dima Anne Marie
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dima Anne Marie

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

medic primar obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Dr. Dima Anne Marie
De Florina pe 04 Iulie 2012

Diagnosticul pus de d-na doctor a fost contrazis (cu uimire as putea spune) de alti doi medici la care am fost ulterior.

Doctor
De Ana pe 13 Martie 2012

Da, a fost o doamna extraordinara care s-a implicat foarte mult pana in momentul cand a trebuit sa nasc si nu a mai fost prezenta ca era foarte obosita. Si multe alte persoane s-au plans de acelasi lucru, deci mai ganditi-va inainte de a o alege ca va spun eu nu o sa faceti alegerea cea mai buna.

Dr. Dima Anne Marie
De Roman Mariana pe 21 Februarie 2012

De ce? Ai argumente? Nu ca imi poti schimba parerea vreodata, dar ma gandeam ca nu e ok sa faci afirmatii nefondate, cel putin asa consider eu. O zi buna!

Dr. Dima - Excelent
De Roman Mariana pe 21 Februarie 2012

Excelenta! Acesta este cuvantul! Sunt pacienta doamnei doctor de 3 ani si datorita dansei ma bucur acum de privilegiul suprem,acela de a fi mama! Ii multumesc in fiecare zi pentru minunea pe care o tin in brate! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume! Tot respectul si recunostinta pentru dvs!

Dr. Dima Anne Marie
De Andreea pe 06 Ianuarie 2012

Subscriu doamnelor de mai sus, o stimez enorm pe doamna doctor Dima, e o persoana foarte sufletista si se implica foarte mult in ceea ce face. Numai laude!

Un medic excelent
De Liliana pe 15 Noiembrie 2011

Sunt pacienta dansei de ceva ani si afirm cu tarie: este un medic excelent. Numai cuvinte de lauda la adresa dumneaei. Toata viata o sa-i fiu recunoscatoare.

Liliana

Dr. Dima Anne Marie
De Ap pe 24 Martie 2011

De ce? Care-ti sunt adevaratele motive?

Dr. Dima Anne Marie
De Andreea pe 17 Martie 2011

Sunt pacienta doamnei dr. Dima Anne Marie si am numai cuvinte de lauda pt dansa. Este un medic foarte bun, iar ca persoana este de nota 30. O recomand cu mare placere!

Dr. Dima Anne Marie
De Steliana pe 02 Martie 2011

Nici ca doctor si nici ca om nu o recomand nimanui. Mai ganditi-va, dragi mamici.

Dr. Dima Anne Marie
De Simion aura pe 02 Februarie 2011

Si eu sunt pacienta doamnei dr. Dima Anne-Marie de 6 ani. Am nascut fetita acum 5 ani cu dumneaei si a fost o experienta chiar placuta. Astept acum al doilea copil, un baietel si sper din suflet sa fie la fel de bine ca si la cealalta sarcina. Este un medic care chiar isi da interesul pentru pacientele sale si un om deosebit. O recomand cu mult drag tuturor.

Contact Dr. Dima Anne Marie

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.