• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dima Anne Marie
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dima Anne Marie

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Dima Anne Marie medic primar obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

medic primar obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Medic de exceptie
De Ioana Duduc pe 24 Aprilie 2018

Om si medic de exceptie. Am nascut prematur cu conplicatii de la 30 saptamani ( internare pana la 35 cd am nascut ) fara dumneaei nu stiu ce m-as fi facut.

Dr Dima Anne Marie
De Stroinea florentina pe 31 Ianuarie 2017

Buna seara asi dori si eu nr de telefon al dr Dima Anne Marie.Multumesc

Un medic foarte bun!
De Un medic foarte bun ! pe 09 Ianuarie 2015

Eu am nascut de doua ori cu d-na doctor si sunt foarte multumita de dansa!

Excelenta, un medic desavarsit, dar si un om deosebit
De Nicoleta Dobrescu pe 10 Iulie 2014

Sunt din Buzau si am avut sansa s-o inlalnesc pe d-na doctor, care m-a ajutat sa aduc pe lume doua minunatii de copii (sarcina gemelara). Am simtit-o pe doamna doctor, in primul rand ca un OM care se dedica trup si suflet meseriei pe care o face. O iubim cu toata fiinta noastra si va spun ca sunt foarte rar medicii care imbina meseria de medic cu cea de OM. Cinste ei!

Dr. Dima Anne Marie
De Maia pe 14 Februarie 2014

Mie mi-a facut o impresie buna la inceput, dar cand am sunat-o (desi, stia ca sunt insarcinata in 7 luni) nu a mai raspuns la telefon. Astfel, am fost nevoita sa imi caut alt medic pe ultima suta de metri.

Dr.Dima - cum o gasesc?
De Andriana G. pe 18 Iunie 2013

Sunt la prima sarcina, prima luna si cineva mi-a recomandat sa merg la doamna doctor Dima. Nu stiu insa cum as putea sa ajung la dumneai, cum sa o abordez ca sa nu ma trimita la plimbare. Am inteles ca e destul de aglomerata. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?

Cel mai bun medic
De Mihaela Oprea pe 03 Iunie 2013

Pentru cei care scriu lucruri de genul: nu s-a ocupat de mine ca era obosita, hmmmm, ma indoiesc, este un medic minunat si de neegalat. Cand am nascut a venit de acasa noaptea la ora 2, sunt pacienta dansei de aproape 7 ani, si in tot acest timp s-a compotat extraordinar, daca toti medicii ar fi macar pe jumatatea dnei doctor Dima, sistemul sanitar ar functiona mult mai bine. Felicitari doamna doctor Dima, cu stima Mihaela Oprea.

Dr. Dima Anne Marie
De Ani M pe 29 Martie 2013

Am nascut a doua oara, cu ajutorul doamnei doctor, prin cezariana acum cateva luni. Daca la prima nastere am fost stresata, acum totul a decurs lejer, fara probleme si asta datorita dansei. Monitorizarea sarcinii a fost foarte buna. Acum nu am dureri la operatie, ma simt bine, merg la controale regulat si cine stie, poate peste 2-3 ani, tot doamna doctor Dima il scoate si pe al treilea bebe din burtica.

PS: Nu stiu cum se poarta cu cele care nasc natural, dar la cezariene are mana buna.

Informatii
De Dana pe 13 Noiembrie 2012

Unde o pot gasi pe dr. Dima Anne Marie?

Un om minunat, pe care orice femeie si l-ar dori aproape, mai ales intr-o sarcina!
De Ego81 pe 14 Septembrie 2012

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa acestui om minunat. Daca ar fi sa detaliez, nu mi-ar ajunge superlativele. Va stau la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari aveti legate de ea.

Contact Dr. Dima Anne Marie

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.