• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Costeschi Nicoleta
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Costeschi Nicoleta

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical individual Costeschi Nicoleta

Opinii utilizatori

Dr. Costeschi Nicoleta
De Viorica pe 21 Decembrie 2010

Am nascut cu doamna doctor Nicoleta Costeschi in noiembrie 2010 si am fost foarte multumita de modul in care dansa m-a tratat pe toata perioada sarcinii, de sfaturile primite si de atentia cu care mi-a monitorizat nasterea.

Raspuns
De Andreea pe 18 August 2010

Suna la numarul afisat si o sa dai de secretara dansei. In perioada cand ai postat anuntul dansa era in concediu si probabil de aceea nu ai dat de nimeni.

Dr. Costeschi Nicoleta
De AnaMaria pe 13 August 2010

Buna tuturor, am auzit si eu pareri bune despre doamna dr. si as dori sa-i devin si eu pacienta, insa nu gasesc nicaieri un numar de contact pentru cabinetul dansei din policlinica Titan. Ma poate ajuta cineva?

Dr. Costeschi Nicoleta
De Carmen tudor pe 03 August 2010

Am nascut cu doamna dr. Costeschi in urma cu 4 ani (iunie 2006). A venit sa ma vada de acasa dupa operatia mea de cezariana. Desi am avut toxoplasmoza pe perioada sarcinii, mi-a promis ca-mi voi tine pruncul in brate si cu ajutorul tratamentului asa a fost. Am un baietel sanatos si frumos multumita acestui om.

Am avut aceeasi parere
De Rebeca popescu pe 31 Mai 2010

Am avut aceeasi parere, dar din pacate m-a dezamagit pentru ca in 2008 cand am nascut eu, i-a provocat micutului meu paralizie de plex brahial. Platita fiind nu a vrut sa imi faca cezariana, desi stia ca bebe avea greutatea mare. Asa ca eu m-as gandi de doua ori inainte sa o recomand la cineva sa nu patimeasca ce patimesc eu chiar si la doi ani de la nastere. Indignant.

Dr Costeschi Nicoleta
De Chelariu Mihaela pe 14 Mai 2010

Sunt intru totul de acord cu tine Angela! Si eu am nascut cu dansa acum 7 luni prin cezariana! Desi nu era de garda a venit si chiar intr-un timp foarte scurt! Si in timpul operatiei s-a purtat excelent!La urmatorul copil voi apela tot la dansa! v-o recomand si eu din toata inima!

Dr. Costeschi Nicoleta
De Angela David pe 19 Februarie 2010

Pentru mine este extraordinara, am nascut doi copii cu dansa si a fost minunata si am nascut un copul dimineata la 6 si altul sambata la 16 si a fost prezenta la ambele nasteri.Cum cei de la spital au anuntat-o a venit imediat.Este super doctora.V-o recomand cu draga inima.

Contact Dr. Costeschi Nicoleta

Adresa

Bulevardul Nicolae Grigorescu, 41, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Et. 2, Ap. 215
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.