• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Costeschi Nicoleta
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Costeschi Nicoleta

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical individual Costeschi Nicoleta

Opinii utilizatori

d-na doctor costeschi ? un om cat 10 , super femeie , super doctor.
De Gaby cristea pe 02 Octombrie 2017

Da, am fost la d-na doctor Costeschi, un profesionist desavarsit, un om deosebit, nimeni nu pleaca de la dansa fara rezolvare , dar mai intai de toate stie sa vorbeasca cu orice pacienta care -i intra in cabinet pe intelesul fiecareia, mare lucru in ziua de astazi un doctor sa vorbeasca asa de explicit cu pacientele, deci ,intr-un cuvant un om cat zece, Multumesc d-na doctor pt. sfaturi si pt moral , dupa o histerectomie , o trauma dumneaiei a stiut cum sa ma ridice , respect din toata inima d-nei doctor.

Medic praf !
De Eus pe 18 Martie 2016

Am fost la dansa de la 7 sapt si pana la 32. Am nceput sa am contractii de la 20 de sapt . Ea o tinea pe a ei a e bine, Eu ma simteam din ce in ce mai rau. Stai cu orele la coada desi ai programare.Cere bani la orice ecografie nu te trimite sa beneficiezi de cele gratuite. Cand mi,a fost rau am stat 4 ore sa ma vada si am iesit plangand ca imi facea copilul ca e mic ca e handicapat etc. Am intrebat daca vine in prejma sarbatorile d aca mi se face rau ... a spus ca NU ea e plecata imi iau dosarul si ma duc la Giulesti. Pai am venit la tine ca sa ma trimiti la Giulesti ... ??? Si atunci am intrat in panica pt ca aveam 32 sapt probleme si fara medic. Am ajuns prin cineva la sefa ei de sectie DR DRAGU ROXANA care este painea lui Dzeu si stie bine ce hram poarta Costeschi. NU VA RECOMNAD ASA MEDIC !!! In schimb la dr DRAGU ROXANA MERGETI CU INCREDERE !!!

Dr. Costeschi Nicoleta
De MARI pe 26 Ianuarie 2015

Cat te-a costat nasterea per total? Imi poti spune in privat detaliat, cat ai dat la doctor, anestezist, moasa etc.

Dr. Costeschi Nicoleta
De Argesanu Georgeta pe 24 Ianuarie 2015

Am nascut cu doamna doctor Costeschi in 2008 o fetita de 3,940kg si 55 cm. Am mers la dansa cand eram in luna a- 7-a. Durerile nasterii m-au luat la 1 noaptea. Am ajuns la spital la ora 3,30 dimineata si i-am rugat pe cei care erau de garda sa o sune ca sa ma asiste la nastere. Doamna doctor a cerut detalii legate de starea in care eram si le-a spus ca intr-o ora este la spital. A ajuns la 4,50. A venit la mine iar la ora 5,45. Am nascut normal dupa 3 urcusuri pe masa de nasteri. Daca nici a 3-a oara nu nasteam imi facea cezariana. Deci, cand crede dansa ca e nevoie de cezariana o aplica. Am fost foarte multumita de serviciile dansei si echipei din spital. Sunt insarcinata din nou si tot la dansa ma gandesc sa apelez.

Minunata
De Mariana - Slobozia pe 14 Octombrie 2013

Adevarat, este un om, medic, prieten nemaipomenit. Jos palaria pentru aceasta doamna doctor Nicoleta Costeschi.

Un astfel de dr face cinste juramantului depus si medicinei in general
De Moisiev claudia pe 30 Iulie 2013

Am nascut o fetita cu doamna dr in 2009. Ii multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat, rabdarea de care a dat dovada si profesionalismul cu care trateaza fiecare pacient in parte. In 4 ani de cand am nascut n-am auzit nicio colega, vecina sau prietena care sa mi vorbeasca cu atata respect pentru un dr. ginecolog cum o fac eu. Din partea mea are 10 cu felicitari! Multumesc dna dr. Costeschi Nicoleta!

Dr. Costeschi Nicoleta
De Cristina pe 23 Mai 2013

Foarte multumita. Am fost la domna doctor. Este un medic foarte bun si stie sa rezolve orice problema!

Un medic ginecolog profesionist
De Irina pe 23 Aprilie 2013

Buna ziua,

Nu doresc sa va impartasesc opinia mea pentru a va influenta decizia de a merge la doana dr. Costeschi, dar cred ca mai ales atunci cand este necesar un sprijin profesionist, orice persoana are nevoie de un medic bun, care sa aiba siguranta de a pune un diagnostic si de a prescrie un tratament corecte, de a monitoriza adecvat o sarcina sau o afectiune din zona obstetrica-ginecologie.

Din 2005 incepand dumneai este medicul meu ginecolog, nu mi-as pune niciodata problema sa merg la altcineva. Ca orice medic serios are pretentia respectarii datelor pe care le prescrie, cred ca numai in felul acesta un medic isi poate asuma pe deplin actul medical. Atata vreme cat pacientului i se explica foarte clar situatia in care se afla, rolul medicatiei pe care o ia, atata vreme cat medicul sta atat cat este necesar la un consult si are delicatetea de a trata cu respect femeia, ca pe o persoana aflata intr-o stare speciala, atata vreme cat pacientului i se creeaza o stare de securitate, nu vad cum s-ar putea ca acest medic sa nu fie recunoscut drept un profesionist extraordinar.

Am constatat ca doamnna doctor este atenta nu doar la afectiunea pe care o trateaza, ci si la psihicul pacientului pe care il implica in tratament, responsabilizandu-l, fara a-l panica. in plus, doamna doctor Costeschi stie foarte bine ca nasterea unui copil nu este doar un proces anatomic ori medical si ca dumneaei are in responsabilitate viata a doua fiinte si eu am am vazut putini medici care respecta bebelusul, mama, indiferent de conditia sociala a acesteia. Consider ca este un om cu niste principii si cu niste valori clare, ferme, care nu permite ca lucrurile esentiale sa fie compromise, ceea ce este foarte important.

Eu o apreciez si o respect foarte mult, ii sunt permanent recunoscatoare pentru felul in care m-a ingrijit si monitorizat de-a lungul acestor ani. Despre chestiunea banilor nici nu pomenesc pentru ca as ofensa-o. Nu cred sa fi asteptat nici in gand asa ceva, iar ceea ce decide fiecare mai departe, nu cred ca o implica in vreun fel, acest lucru trebuie sa fie clar.

Ma bucur sa intalnesc atata opinii favorabile pe care le consider indreptatite, mi-ar parea rau ca fie si vreo mica indoiala sa puna in umbra un medic si un om de o calitate profesionala si umana atat de inalte.

Irina Balotescu

Nota 10 cu felicitari!
De Baicu NICOLETA pe 28 Ianuarie 2013

Eu am nascut cu D-na dr., 2 fetite minunate, prima nastere a fost in 2004 si a doua in 2009, am fost si sunt foarte multumita. Pot spune, nota 10. Multumesc pentru tot!

Om si medic extraordinar
De DUMITRESCU AURELIA pe 23 Mai 2012

Am nascut cu doamna doctor un baietel pe care l-am asteptat 13 ani. Domna doctor mi-a dat incredere si m-a urmarit pe toata perioada sarcinii. Este un medic pe care cred ca orice femeie si-ar dori sa-i fie aproape. Ii doresc multa sanatate si-i multumesc din suflet pentru ceea ce a facut pentru mine si familia mea.

Contact Dr. Costeschi Nicoleta

Adresa

Bulevardul Nicolae Grigorescu, 41, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Et. 2, Ap. 215
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.