• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Costeschi Nicoleta
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Costeschi Nicoleta

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

Dr. Costeschi Nicoleta specializare obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Cabinet medical individual Costeschi Nicoleta

Opinii utilizatori

Doctora de nota 10
De Zissu Daniela pe 03 Aprilie 2012

Eu am nascut cu doamna doctor Costeschi si am de gand si la a doua sarcina tot la ea sa ma duc si sa nasc tot cu ea. Eu am avut o sarcina cu probleme si sunt sigura ca daca eram la alt doctor nu reuseam sa o duc la capat si sa am un copil sanatos ( 3,800 kg si 55 cm). De la prima consultatie pana la ultima a avut rabdare sa imi explice tot. Este intradevar foarte stricta in ce priveste medicamentatia si tot, dar tocmai prin asta am putut sa am un copil sanatos. La 3 luni de sarcina am avut un mic accident si cand i-am spus mi-a facut ecografie imediat fara bani sa vada daca copilul e ok. Eu abia astept sa raman gravida din nou si sa merg tot la ea pentru ca numai cu ea am siguranta ca daca zice ca totul este bine atunci asa este.

Profesionista
De CameliaN pe 28 Martie 2012

Desi nu merg la dansa de mult timp, faptul ca sunt cadru medical si o mama de doi copii, ma indreptateste sa-mi spun opinia. Va spun doar atat, cred ca este cel mai profesionist medic ginecolog care m-a consultat pana acum si eu percep altfel actul medical, credeti-ma, adica sunt mai "exigenta". Si explicatiile, si sfaturile, si medicamentele prescrise, totul ok. Iar taxele percepute la ecografiile speciale sunt cu mult sub tarifele de la clinicile laudate si sunt executate mai precis, cu tact, nu in graba ca pe banda rulanta. In concluzie, pentru d-na doctor, asa da!

Program Dr. Costeschi Nicoleta
De Anamaria pe 07 Martie 2012

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu programul doamnei doctor Costeschi din policlinica Titan?
Ma intereseaza in mod special ziua de vineri. Va multumesc.

Numar de telefon cabinet
De Alina pe 19 Ianuarie 2012

Daca mai esti interesata poti suna la nr. 0744.753.592

Cum sa te programezi cand la telefon nu raspunde nimeni
De Duduca pe 10 Ianuarie 2012

Sun de doua zile pentru o programare la numarul de pe site, dar fara succes.
La ultimul apel, centralista mi-a spus deschis ca-mi poate da legatura, dar asistenta nu vrea sa raspunda si nu raspunde nimanui. As avea trei intrebari: la ce se mai posteaza numarul pe site, cum se fac programarile daca in modul anuntat este imposibil si daca asistenta nu are scris in fisa postului ca trebuie sa raspunda la telefon. Si eventual ceva indicatori de evaluare ai activitatii in acest sens. Este absolut jenant sa fim tratati in acest mod. Ca doar nu suna nimeni de dragul de a deranja pe doamna asistenta! Pentru astfel de "servicii" platim taxe lunare, care nu sunt mici, dar sunt degeaba!
PS. Impresia generala este pentru doamna doctor Costeschi, nu pentru doamna asistent.

Nota 10!
De Alina pe 11 Septembrie 2011

Este intr-adevar un medic de exceptie. Eu ii sunt pacienta de aproape 4 ani de zile si sunt foarte multumita. Desi sunt foarte multi pacienti la dansa, are rabdare sa stea sa explice cu amanuntele necesare orice procedura sau problema. O recomand cu caldura pentru ca de fiecare data a dat dovada de profesionalism.

Asistenta nu are ce cauta in acel cabinet medical!
De Valentina pe 10 August 2011

Daca aceasta doamna doctor ar trebui sa schimbe ceva acest lucru este asistena. Locul ei nu mai este demult in acel cabinet.

Dr. Costeschi Nicoleta
De Cristina pe 25 Mai 2011

Eu am nascut cu doamna dr. Costeschi in 2010, dar ma socheaza unele afirmatii urate despre dansa. Pentru mine a fost o dr. super ok. Datorita ei am o minune de fetita.

Dr. Costeschi Nicoleta
De Andreea u pe 10 Mai 2011

Trebuie sa completez mesajul de mai inainte. Asistenta dnei doctor e horror. Eu inteleg ca vin si multi nebuni cu multe idei si trebuie sa le faca fata, dar mai sunt si oameni normali si dansa uita sa se poarte si normal. E o acritura. Trebuie sa ai rabdare si cu programarea , nu prea se respecta. Eu am continuat sa ma duc la doamana doctor pt ca aveam incredere in ea, altfel, cu siguranta ca as fi renuntat. Faceti ceva cu asistenta si programarile!

Dr. Costeschi Nicoleta
De Andreea u pe 10 Mai 2011

Eu am nascut cu dansa cu toate ca era sambata, ora 3 dimineata, si a fost foarte ok. E adevarat ca nu am avut probleme in timpul sarcinii si nasterea a fost usoara (dupa parerea celor de la spital ). Nu mi s-au cerut bani nici la consultatii nici la nastere. Evident, am dat de buna voie ca toata lumea, iar moasei i-am dat din toata inima. A stat toata noaptea si m-a tinut de mana si mi-a explicat cum sta treaba.

Contact Dr. Costeschi Nicoleta

Adresa

Bulevardul Nicolae Grigorescu, 41, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Et. 2, Ap. 215
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.