• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Cioflan Horia
34 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Cioflan Horia

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Hope Medical Center

programul de consultatii clinica:
luni - vineri: 14:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.310.39.38 / 0736.036.036

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Petro poenaru pe 26 Iulie 2011

Va rog foarte mult daca puteti sa imi dati si mie un numar de telefon unde as putea sa imi fac o programare la dr. Cioflan. Are si cabinet sau daca il gasesc doar in spital? Ca nu mai lucreaza la Top Medical Center. Va multumesc foarte mult celor care ma veti ajuta cu informatii.

Dr. Cioflan Horia
De Andreea enache pe 18 Martie 2011

Sunt pacienta dr. Horia Cioflan de 6 ani si va pot spune ca este extraordinar atat din punct de vedere profesional cat si ca om. Sa va spun pe scurt, sunt fosta sportiva care in 5 ani am suportat 10 operatii la picior, implicit acest lucru mi-a dereglat organismul atat de mult incat mi s-a spus ca nu pot sa mai fac copii decat cu tratament. Datorita acestui dr. nu am facut nici un tratament, acum avand si o fetita de un anisor.

Dr. Cioflan Horia
De Ance pe 04 Martie 2011

Este catalogat ca fiind unul dintre cei mai buni medici din Romania. Si sincer eu va pot confirma aceasta parere.

Raspuns
De Iordy pe 11 Ianuarie 2011

La Polizu.

Dr. Cioflan Horia
De Bianca pe 10 Decembrie 2010

Unde il gasesc?

Dr. Cioflan Horia
De Loredana pe 08 Septembrie 2010

Este un profesionist, un medic extraordinar si un om deosebit. M-a ajutat sa nasc o fetita sanatoasa. Am stat sub observatia dansului o luna in spital si nu va pot spune cat de mult m-a incurajat, cat calm si cata incredere mi-a inspirat. Tot respectul pentru dumnealui.

Dr. Cioflan Horia
De Cami pe 28 Iulie 2010

E loc de mai bine.

Dr. Cioflan Horia
De Mara Voinea pe 02 Iulie 2010

Dr. Horia Cioflan a operat-o pe mama mea in martie 2010 si a reusit sa imi inspire foarte mare incredere. In cazul mamei mele a fost profesionist, uman, atent, pozitiv cu siguranta in timpul interventiei chirurgicale insa mai ales postoperator. Pacat ca in Spitalul Polizu, inainte de operatie, se sta zile intregi (mama mea a stat 10 zile internata inainte de operatie) intr-o stare de nestiinta si necomunicare totala din partea asistentelor si medicilor. De aici sentimentul de nesiguranta si panica. In ziua operatiei, un bloc operator fusese inchis, motiv pentru care operatia mamei a fost mult intarziata insa Dl. Dr. Cioflan care era pe garda de 24 de ore a fost profesionist, rabdator si pozitiv. Toate multumirile mele Dlui Dr.Cioflan care sper sa nu dezamageasca pe nimeni niciodata.

Dr. Cioflan Horia
De Marina cojocariu pe 27 Iunie 2010

Un medic de nota 10, nu mai aveam nici o speranta ca voi duce sarcina la termen, am 36 sapt si totul merge bine datorita lui.

Dr. Cioflan Horia
De Mariea pe 21 Aprilie 2010

Se poate si mai bine.

Contact Dr. Cioflan Horia

Adresa

Alexandru Puskin, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Primaverii
Telefon 021.310.39.38 / 0736.036.036
Site www.hopemedical.ro
Email contact@hopemedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.