• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cioflan Horia
34 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Cioflan Horia

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Hope Medical Center

programul de consultatii clinica:
luni - vineri: 14:00 - 20:00;

Opinii utilizatori

Nastere naturala la dr Cioflan
De Simona pe 12 Aprilie 2018

Am ajuns la dr Cioflan la Polizu in 2011 fiindca vroiam sa nasc natural, avand o sarcina normala si experienta unei nasteri naturale anterioare. In privat nu sunt foarte agreate nasterile naturale, medicii nu agreaza ideea de a fi disponibili in sarbatorile legale, noaptea, etc. Ultimele 2 luni am mers regulat la cabinetul particular din Primaverii achitand pretul piperat al tuturor investigatiilor.
Medicul stia cerinta mea de a naste natural si si-a aratat disponibilitatea.
Mi s-a rupt apa intr-o sambata la ora 5 dimineara dar nu l-am sunat pe medic decat la 7.30 cand i-am zis ca plec sore Polizu. A spus ca vine si el. A aparut la ora 9.00 in conditiile in care eu aveam deja dilatare 9 si dureri infernale. A stat cu mine 5 minute dupa care mi-a spus ca trebuie sa plece la cezarienele programate vis a vis la Sanador dar ca va reveni. Nu mi-a venit sa cred ca ma abandoneaza in aceasta situatie. Am nascut in dureri cumplite la 20 min dupa ce a plecat, cu medicul de garda, suferind si o ruptura partiala de perineu. Cioflan a revenit la o ora -doua dupa nastere, s-a scuzat oarecum si a zis ca ma asteapta la cabinet in 4 zile sa imi scoata firele.
Cel mai cumplit a fost acest ultim episod - cu toate ca a vazut ca nu eram vindecata mi-a scos firele, moment in care taietura s-a redeschis provocandu-mi o durere insuportabila.
Cioflan mi-a spus ca se va vindeca. Ce pot sa va spun eu la 5 ani de la nastere este ca am ramas cu acea ruptura partiala de perineu care imi provoaca disconfort si neplaceri.
Concluzia: este un nenorocit lipsit de orice etica profesionala, care urmareste doar banii si cezarienele programate, care sa nu ii strice programul.

un doctor ff bun ,
De Procopiu adriana pe 15 Octombrie 2017

Datorita dansului am astazi un baiat frumos si sanatos . Multa sananate !!!!

Palpitati
De Maria pe 09 Mai 2016

Buna fetita mea de 12 ani are palpitate foarte dureroase chiar si cand sta in pat ce sfaturi imi dati ? Iar ea nici nu prea mananca

Cel mai bun!
De Anca pe 17 Aprilie 2014

Este un medic foarte bine pregatit, comunica excelent cu pacientul, am incredere maxima in dansul. Ca pacient sunt foarte multumita.

Dezamagire totala
De Mamica suparata pe 17 Martie 2014

Am fost pacienta dlui dr,, nascand cu dumnealui. M-a deranjat ca pe tot parcursul sarcinii, m-a chemat la clinica, cu tarife maricele, si la fiecare programare, asteptam si cate doua ore, pe langa. Foarte aglomerat, face programari peste alte programari. Nu mi-a placut morfologia fetala pe care o face acolo, se vede ca nu este un aparat performant, nu mi-a placut nici ca totul a fost bine si frumos pana in momentul nasterii, cand n-a mai vrut sa imi faca anestezia epidurala. Nici macar nu mi-a facut un ecograf inainte cu o luna de nastere, nestiind greutatea probabila a copilului la nastere. Drept urmare, bebelusul a avut peste 4 kg, m-a lasat sa ma chinui, am tipat de durere, rupandu-mi corzile vocale. A trecut un an si abia am inceput sa vorbesc. Cand a fost chemat de acasa in toiul noptii, a fost tare deranjat, si foarte nervos,spunand ca daca isi aude feciorul ca se face medic ginecolog il..

Pare un bun profesionist, comunica foarte bine, dar, cred ca este mult prea ocupat si nu poate face fata. Imi pare rau, dle doctor, dar pacientele dumneavoastra nu vin la clinica sa stea de vorba, ci sa afle lucruri concrete despre starea sanatatii lor.

Exceptional
De Dana N pe 10 Februarie 2014

Cel mai bun! Sunt de mai bine de 8 ani pacienta dumnealui.

Despre Dr.Cioflan
De Bogdan pe 22 Octombrie 2013

Sotia mea a nascut azi cu domnul Doctor Cioflan prin cezariana. A avut un istoric medical ce o predispunea la complicatii si asa a fost. Dupa o operatie de 3 ore sunt tata din nou, iar sotia mea arata si se simte mai bine decat dupa prima cezariana (care a fost banala). Si nu am cui sa ii multumesc decat domnului Doctor Cioflan pentru asta. Stiu de la sotia mea cat s-a luptat pentru a fi bine si ii multumesc. L-am vazut dupa operatie cat de extenuat era si nu vreau sa spun decat: Va multumesc Domnule Doctor. Sper ca unul dintre cei doi baieti ai mei sa pretuiasca viata altora la fel de mult ca Dumneavoastra si sa fie un doctor uman ca Dumneavoastra.

Endometrioza rectovaginala
De Michaela pe 12 Iulie 2013

Buna Andreea,
Cu aceeasi probleme ma confrunt si eu, dar imi este tare frica de o eventuala fistula recto vaginala. Ai putea, te rog, sa imi dai mai multe detalii? La ce clinica te-ai operat? A participat doar dl. Doctor sau a participat si un medic chirurg la interventia chirurgicala? Cat te-a costat aceasta interventie in sistemul privat? Te rog sa ma ajuti, durerile sunt foarte mari din cauza acestui endometrium. Multumesc.

Un specialist in domeniu
De Andreea pe 01 Mai 2013

De curand am suferit o interventie care imi da speranta ca in urmatoarele 2 luni voi reusi sa raman insarcinata, in conditiile in care de 6 ani ma plimb pe drumuri la diversi medici, ultimul dintre ei spunandu-mi ca singura mea salvare este FIV-ul. La prima vizita la dl doctor, dansul mi-a sugerat o simpla laparoscopie, insa s-a dovedit a fi o operatie de peste 4 ore, gasindu-se in sfarsit problema care m-a tinut pe loc atata vreme. S-a dovedit a fi o endometrioza in stare f avansata localizata la nivel recto-vaginal, care in scurt timp ar fi putut agrava starea mea de sanatate si viata de cuplu. Am fost la o clinica privata unde am fost ingrijita corespunzator, iar dl doctor a venit chiar si in zilele de weekend sa se intereseze de starea mea de sanatate. De la bun inceput m-a ascultat, mi-a vb foarte frumos, cald si fara graba, glumet, fara sa te trateze cu superficialitate sau pe fuga. Si nu stiu de ce majoritatea medicilor trateaza problemele de fertilitate cu superficialitate! Insa cred ca dl doctor este foarte pasionat de ceea ce face! Mi-a recomandat sa am incredere in dansul si in experienta sa de 20 de ani. Si asa voi face!

Dr. Cioflan Horia
De Madalina pe 27 Martie 2013

Acelasi lucru am patit si eu, tot din partea Dl-ului Dr Cioflan. Mi-a monitorizat sarcina pana in luna a 9-a, cand trebuia sa ma programeze la cezariana, am fost trimisa sa ma internez si sa il astept la Polizu, in cele din urma am fost trimisa acasa, eram deja in saptamana 40 de sarcina, deja imi era teama si pemtru mine si pentru bebelus. M-am internat miercuri, m-a trimis acasa si mi-a spus sa il sun eu vineri ca poate imi face cezariana sambata, dar imi era teama pt mine si bebe sa mai astept atat, asa ca am avut noroc sa imi fie recomandat un dr. ginecolog f bun, care m-a luat direct in sala de nasteri, si am nascut un bebe sanatos de 3.450 kg si 51 cm. Am avut noroc, si ii multumesc din suflet Dl Dr. Ionescu Sorin.

Contact Dr. Cioflan Horia

Adresa

Alexandru Puskin, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Primaverii
Site www.hopemedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.