• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Cioflan Horia
34 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Cioflan Horia

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

Dr. Cioflan Horia - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in medicina, asistent universitar UMF Carol Davila, Clinica Hope Medical Center, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Hope Medical Center

programul de consultatii clinica:
luni - vineri: 14:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.310.39.38 / 0736.036.036

Opinii utilizatori

Dr. Cioflan Horia
De Ioana pe 09 Februarie 2013

Perfect adevarat. Dansul opereaza prin cezariana doar la privat.

Experienta personala
De Maria pe 14 Octombrie 2012

Buna ziua! Dr. Cioflan mi-a monitorizat sarcina pe parcursul celor 9 luni. Am facut, la Hope Medical Center, tot ceea ce mi-a spus ca ar fi bine sa fac: analize de tot felul, dublu test, triplu test, ecografii lunare sau bilunare, morfologia fetala....etc. Niciodata nu mi-a dat numarul dumnealui de telefon, spunea ca oricum nu raspunde la numere necunoscute. In timpul sarcinii, am facut o hidronefroza, m-am internat la nefrologie pentru 10 zile si n-am putut sa-l contactez pentru a-i spune ce tratament mi se face, daca e in regula sau nu. Noroc cu medicii care m-au ingrijit si au fost destul de intelegatori. Am ajuns la sfarsitul sarcinii si am abordat problema nasterii cu d-lui. Mi-a spus ca cezariana la cerere nu se face intr-un spital de stat, recomandat fiind sa nasc natural. In caz de complicatii o sa fie langa mine si va interveni prin cezariana. Ok, l-am ascultat si de data asta. In ultimele patru saptamani de sarcina m-a chemat la cabinet de vreo 7 ori, pentru diverse monitorizari. Vazand si d-lui ca travaliul nu se declanseaza, apropiindu-se deja 42 de saptamani, mi-a spus sa ma internez la Polizu pentru a-mi face cezariana. M-am internat, m-am dus pregatita, n-am mancat vreo 15 ore pentru a fi totul in regula. Am asteptat toata ziua sa-mi faca cezariana si mi-a spus, seara, tarziu, ca a fost ocupat si este prea obosit in momentul ala, dar imi va face dimineata urmatoare. Am continuat cu nemancarea pentru ca o doamna asistenta, vazandu-ma ca mananc doi biscuiti, mi-a zis: dimineata iti face cezariana si tu mananci? Ok, n-am mai mancat. A doua zi, dimineata, dr Cioflan doar m-a consultat si a zis sa ma asteptam pentru ca nu are personal in sala. Astfel, a sosit ora 15 si dl. dr. a plecat acasa. Nu stiam ce sa mai fac, credeti-ma. Seara s-a declansat travaliul, eram terminata fizic, din cauza lipsei de hrana, dar si psihic. Dl. dr. a fost chemat la nastere de catre medicul de garda, dar nu a venit, a spus ca-i prea obosit. Astfel, am nascut cu medicul de garda, a fost totul bine, dar am ramas cu o mare dezamagire la adresa dr. Cioflan. Nu pomenesc nimic de partea financiara pentru ca, daca am fost la cabinetul d-lui atata timp, inseamna ca aveam cu ce sa-l recompensez. Concluziile, le puteti trage singure. O zi minunata va doresc!

Parere
De Ina Dadovici pe 24 Iulie 2012

Buna seara. Catalina, la cat timp de la operatie ai putut incerca sa ai un bebe? Trebuie sa fac si eu acesta interventie. Multumesc!

Un medic extraordinar
De Catalina Stanciu pe 23 Mai 2012

D-ul doctor Cioflan Horia este atat un medic extraordinar cat si un om deosebit, iti acorda toata atentia si tot interesul in orice problema asa cum ar merita fiecare femeie, iti da incredere si speranta atunci cand ai cel mai mare nevoie de ea, o calitate destul de rar intalnita printre medicii din Romania. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine, am avut o malformatie uterina si am fost operata prin histeroscopie asistata laparoscopic, o operatie reusita care mi-a dat posibilitatea sa am un bebe. Acum sunt in 37 de saptamani si abia astept sa-mi tin fetita in brate si toate astea datorita dansului, ii multumesc din suflet, sa ii dea Dumnezeu sanatate!

Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului !
De Iulia pe 21 Martie 2012

Sunt multi doctori buni in Bucuresti si in tara, sunt cativa insa care sunt foarte buni. Printre acestia se numara si domnul doctor Horia Cioflan, un doctor si un om cum rar mai intalnesti. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si dansului si familiei!

Salvare
De Gabriela Fota pe 07 Decembrie 2011

Dr. Cioflan mi-a salvat viata, in urma unei proceduri de vitro un embrion s-a instalat in uter si celalalt pe trompa, nimeni nu si-a dat seama ca este extrauterina, am ajuns in stare grava la Polizu cu hemoglobina 6. Datorita lui azi traiesc si sarcina din uter cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a d-nului dr. este bine si bebe traieste . Multumesc d-nule dr. Horia Cioflan si mult succes pe mai departe.

Cel mai bun medic ginecolog din Romania
De Raluca moise pe 19 Noiembrie 2011

Dr. Cioflan Horia e dupa parerea mea cel mai bun medic ginecolog din RO. Si eu sunt medic, specialitatea ATI. Am umblat ani de zile pe la foarte multi medici sa descopar de ce nu ramaneam insarcinata. Mi s-au parut foarte superficiali toti cei la care m-am dus. Alesesem desigur numai doctori cunoscuti, profesori. Dr. Cioflan m-a diagnosticat foarte repede prin histeroscopie exploratorie, m-a operat pentru ca aveam uter septat si am ramas gravida la scurt timp dupa operatia histeroscopica. Vi-l recomand fiindca este altfel, te trateaza ca in afara. A facut foarte multe specializari si supraspecializari in Anglia si Franta, are o experienta extrem de bogata, toate astea cuplate cu un caracter deosebit! Lucreaza la Sp.Polizu unde e si cadru didactic, dar eu m-am dus la cabinetul privat. Gasiti pe www.hopemedical.ro

Acest om este un inger pt mii de mamici!
De MOVILA SANDICA pe 05 Octombrie 2011

Horia nu este doar un doctor foarte bun, este si un bun prieten pt toate femeile care nasc cu el, eu asa ceva nu am intalnit pana acum, este un inger pt femeile care se pregatesc sa aduca pe lume un prunc, sa-l ajute Dumnezeu sa fie sanatos si sa-i vindece pacientele cu drag.

Super doctor, super om
De Cami ciculescu pe 24 August 2011

Este cel mai tare doctor pe care l-am intalnit. Datorita lui eu am o fetita sanatoasa si sora mea nu mai are un fibrom de toata frumusetea scos prin histeroscopie cu recuperare imediata.

Telefon contact Cioflan Horia
De Claudia pe 04 August 2011

021.310.3918 - Hope Medical, il gasesti aici.

Contact Dr. Cioflan Horia

Adresa

Alexandru Puskin, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Primaverii
Telefon 021.310.39.38 / 0736.036.036
Site www.hopemedical.ro
Email contact@hopemedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.