• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Capalna Mihai-Emil
54 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Capalna Mihai-Emil

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Capalna Mihai, Tg Mures;

Opinii utilizatori

Un adevarat profesionist
De SOPTEREAN LETITIA pe 28 Iunie 2011

Ma numesc Sopterean Letitia si sunt din Tg. Mures. Am fost diagnosticata cu tumoara de granuloasa de tip adult si am fost operata recent de catre domnul doctor Capilna Mihai. Datorita faptului ca rata recurentelor si recidivelor e de aproximativ 20% s-a facut operatia in scop profilactic recurgandu-se la histerectomie totala. In urma operatiei ma simt foarte bine si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc din suflet domnului doctor pentru tot ceea cea facut pentru mine. Nu este doar un mare ginecolog ci si un mare OM. M-a impresionat nu doar din punct de vedere profestional, ci si conduita de medic si atitudinea fata de pacienti. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate! Numai cuvinte de lauda si respect. Apelati cu incredere la domnul doctor Capilna Mihai.

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Varga magda pe 11 Mai 2011

Pe mine m-a operat domnul dr. Capalna cu multi ani in urma si ma simt foarte bine. Apelati cu mare increderela dansul. Este super din toate punctele de vedere.

un medic in adevaratul sens al cuvantului
De Munteanu ionela pe 19 Aprilie 2011

Un medic extraordinar cum rar intalnesti in zilele noastre,super in tot ceea ce face .Nota 10 din toata inima .

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Sarahh pe 22 Martie 2011

Ii multumesc lui si d-nei dr. Carmen Ciurca, fara de care nu ajungeam la dansul, doctorita de nota 200 din Sibiu, caci datorita lor eu azi sunt sanatoasa. Doi oameni deosebiti pentru care sunt prea infime cuvintele ca sa vi pot descrie. Dar cu toata increderea vi pot recomnada. Sa va tina D-zeu si sa va dea multa multa sanatate pentru tot binele care il faceti pentru noi!

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Andreea pe 19 Martie 2011

Multumesc ca mi-ati fost alaturi si multa sanatate va doresc.

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Ildiko pe 24 Februarie 2011

Nota *10 pentru Domnul Doctor Capalna! Si mii de multumiri!

Dr. Capalna Mihai-Emil
De SarosiTimea pe 19 Februarie 2011

Un om minunat si demn de incredere,un medic de nota zece. Ii doresc domnului doctor multa sanatate si numai bine, succes in cariera.

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Koblos carmen-claudia pe 13 Februarie 2011

100% cel mai bun. Ii doresc doctorului Capalna sanatate multa ca avem nevoie de un om atat de bun in meseria lui. Mi-a redat increderea in mine si acum sunt bine chiar daca cancerul meu nu se mai poate opera. Sunt plina de viata in momentul acesta datorita acestui om care m-a incurajat sa lupt cu boala si cine stie poate chiar am invins-o, ca eu tare bine ma simt.

Dr.Capalna Mihai
De Claudia pe 31 Ianuarie 2011

Nota zece pentru Dr.Capalna..si tot zece pentru caracter si coloana vertebrala..Toate cele bune Mihai

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Sulamit pe 17 Ianuarie 2011

Medic foarte bun.

Contact Dr. Capalna Mihai-Emil

Adresa

22 decembrie 1989, 24, Mures, Tirgu Mures

Reper Ap. 1
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.