• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Capalna Mihai-Emil
54 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Capalna Mihai-Emil

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Capalna Mihai, Tg Mures;

Opinii utilizatori

multumiri
De Elena pe 31 August 2016

Acum 3 ani am fost diagnosticata cu o boala foarte grava. Nu credeam ca voi scapa. Am aflat de domnul doctor si pot spune cu mina pe inima ca mi-a salvat viata. Un om de o calitate deosebita. Un sfant in viata. Se dedica in totalitate vocatiei de medic. Cuvintele muritorilor sunt insuficiente pentru a-i multumi. Dumnezeu ne mai da o sansa la viata prin domnul doctor

erata
De Fiordean Maria pe 07 Mai 2016

Pentru cititorii de pe forum: Imi cer scuze pentru greselile aparute involuntar.
"profesionalismul","sa-mi"

multumiri
De Fiordean Maria pe 07 Mai 2016

Multumesc Bunului Dumnezeu ca l-am descoperit si l-am cunoscut pe dl doctor Capalna Mihai .L-am cunoscut ,tot ca pacienta, si pe tatal d-lui doctor
Este minunat !Are un suflet de OM minunat .Iti poate lumina ziua cu ochii negri patrunzatori,cu un zambet discret,cu un glas cald si bland si un gand care-ti ia greutatea de pe umeri vrand parca sa o poarte dansul.Modestia,profesio-nalismul,dragostea si respectul fata de paciente (indiferent de mediul social din care provin sau pregatirea profesionala),daruirea, sunt doar cateva din multele calitati ale d-lui doctor.
Onestitatea si respectul fata de intimitatea pacientelor sunt testul constiintei d-lui doctor Mihai Capalna.
La controlul de dupa operatie dl doctor mi-a spus ca m-am vindecat de nota 10 si sami iau ADIO de la masa ginecologica Eu azi ii dau d-lui doctor 10 cu*****. ,dar masa ginecologica sa nu o paraseasca atat timp cat Dumnezeu ii da putere si sanatate.
Aveti incredere in domnul doctor.Nu va puneti nici un fel de intrebare sau indoiala..Sa tot avem asemenea medici.Felicitari DOMNULE DOCTOR! Sanatate multa si succes in activitatea profesionala si familiala.!
Pentru studenti! Un profesor model care sa va fie ghid in viata !

RAY
De Varga emoke pe 15 Decembrie 2015

Eu am o parere foarte-foarte buna.eu stu ca e un doctor cum se cade,omenesti ,cu un suflet mare.

Respect si recunostinta
De Evoiu Marioara pe 11 Decembrie 2014

Cuvantul omului- icoana gandului, Faptele lui - icoana sufletului"

Domnul doctor Capalna este un dar facut de D-zeu, oamenilor! Un profesionist desavarsit, responsabil si dedicat. Un suflet mare, generos si bun! Un OM de o modestie rara!

Comunica cu pacientul, ii transmite siguranta si incredere.

As putea continua la infinit cu aprecierile, care nu sunt doar personale ,ci ale tuturor pacientelor cu care am venit in contact.

Il recomand la tot globul pamantesc!

Medic foarte bun
De Roxana pe 08 Octombrie 2014

Pe 1 septembrie 2014 am fost operata de catre domnul doctor si totul a decurs foarte bine. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru toata amabilitatea, blandetea, rabdarea si nu in ultimul rand profesionalismul cu care m-a tratat. Este un medic excelent! Sa ii dea Dumnezeu sanatate! Recomand!

Capalna Monica
De MIOARA pe 07 Aprilie 2014

Buna!

Am o problema dermatologica si as vrea sa merg la doamna doctor Capalna Monica. Am inteles ca au amandoi doctori acelasi cabine. Puteti sa imi dati adresa exacta a cabinetului.
V-as fi recunoscatoare.

Va multumesc!

Un medic excelent
De Rozsa ibolya pe 03 Martie 2014

De 15 ani cunosc pe domnul doctor este un om de minune si specialist foarte bun, cred ca el este cel mai bun ginecolog din Tg-Mures. Multumita lui am un nepot de un an, eu nu am avut probleme serioasa, numai controale de rutina pe care fiecare femeie ar trebui sa le faca cel putin anual. Totdeauna, s-a comportat foarte frumos si ne-a consultat cu multa atentie. Il recomand. Este un om si specialist de nota 10.

Mii de multumiri
De Doina pe 24 Octombrie 2013

Am fost si eu pacienta domnului dr. Capalna, acum cativa ani. Am fost placut impresionata de felul in care vorbeste cu pacientele si de personalul cu care lucreaza. Cu ajutorul dansului am dat nastere unui baiat si nu pot vreodata sa ii multumesc pentru felul in care m-a tratat.

Medic extraordinar
De Lavinia pe 01 Iunie 2013

Datorita domnului dr. am reusit sa-mi tratez problema de infertilitate sa am o fetita minunata, iar pe urma sa scap de o boala groaznica tumoare borderline ovariana stanga. Acum sper din tot sufletul sa raman iarasi insarcinata. Datorita domnului dr. am scapat de multe probleme. Va multumesc.

Contact Dr. Capalna Mihai-Emil

Adresa

22 decembrie 1989, 24, Mures, Tirgu Mures

Reper Ap. 1
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.