• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Capalna Mihai-Emil
54 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Capalna Mihai-Emil

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Dr. Capalna Mihai-Emil, medic primar obstetrica-ginecologie, Targu Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Capalna Mihai, Tg Mures;

Opinii utilizatori

Dr. Capalna Mihai-Emil
De Alina pe 08 Mai 2013

Am fost de doua ori la dl. dr. Capalna si am fost placut impresionata de modul in care isi trateaza pacientele. Insa, din punct de vedere al diagnosticului si al tratamentului nu a reusit sa rezolve problema de sanatate pe care o aveam, problema pe care am rezolvat-o cu succes la Cluj.

Mult profesionalism
De BALAZS SANDA-MARIA pe 09 Aprilie 2013

Mergeti cu multa incredere la domnul doctor Capalna Mihai pentru ca veti fi placut surprinse sa descoperiti servicii medicale calitative din toate punctele de vedere. Pe langa amabilitatea si profesionalismul de care da dovada, iti da un sentiment de siguranta si curaj prin comunicarea cu el. De asemenea, preturile servicilor medicare sunt foarte bune!

Felicitari!
De Serban feliciea pe 23 Februarie 2013

Am toata stima si respectul pentru modul de comunicare cat si profesional! Aproape ca nu sunt cuvinte care sa exprime multumirea mea pentru modul cum am fost tratata. Ani multi si buni doctore! Sa bucuri suflete disperate!

Un medic deosebit, un om echilibrat ("Mana de aur")
De Spirchez Raluca pe 22 Februarie 2013

Am incercat in Decembrie 2012 sa-mi fac o programare la cabinetul dansului. Am sunat zile la rand fara sa mi se raspunda (suna sau suna ocupat, semn ca cineva intre timp mai incerca sa se programeze). Am auzit dupa aceea ca nu mai avea posibilitatea sa primeasca pe nimeni in 2012, avand deja toate locurile ocupate.

In ianuarie 2013 am revenit cu un telefon si am reusit sa ma programez destul de repede. In cele 20 de minute cat a durat consultatia a reusit sa-mi inspire foarte multa incredere si ptr. ca aveam o problema ce nu mai putea fi amanata am stabilit operatia cu dansul.
Pe 15 febr. 2013 am fost operata de dr. Capilna la clinica Nova Vita.

Din experienta mea cu dansul pot spune ca e un medic deosebit, un om echilibrat, care mi-a acordat multa atentie, timp si rabdare, asa cum fiecare femeie aflata pe patul de spital are nevoie.

Una dintre asistentele de la Nova Vita ii spune "Mana de aur". Eu il cunosc doar de la aceasta operatie, dar toata lumea din Tg. Mures cu care am vorbit mi-a zis ca e cel mai bun medic ginecolog din oras. Il recomand din suflet, chiar daca e ceva mai greu de ajuns la dansul. Dumnezeu sa-i dea sanatate sa poata face cat mai mult bine pe lumea asta!

Multumiri
De Amalia pe 28 Noiembrie 2012

Pe 23 octombrie 2012 am nascut prin cezariana si am fost operata de d-nul doctor. Tot dumnealui mi-a urmarit sarcina care era oarecum cu probleme din cauza varstei mele ( 42 ani).
Este un om deosebit, cum rar vezi, si un profesionist de mare clasa. Multumim mult!

Medic deosebit
De Andresesc estera pe 14 Noiembrie 2012

Domnul doctor este un model pozitiv pentru toti medicii din Romania si numai. Dumnezeu sa-l binecuvanteze cu tot ce e mai bun si aici si dincolo cu viata vesnica.

Programare Dr. Capalna Mihai-Emil
De Iulia pe 05 Septembrie 2012

Astazi am si eu programare la dl Capalna. Si eu am sunat de foarte multe ori pana am reusit sa ma programez si asta a fost acum 3 saptamani. Stiu ca a fost in concediu pana astazi. Incercati sa sunati dupa ora 15:00 deoarece de dimineata este la spital. Toate cele bune!

P.S. o sa revin si cu feedback in urmarirea consultatiei.

Am reusit sa ma programez
De Roxana J pe 05 Septembrie 2012

Am reusit sa ma programez la domnul Capalna! Se pare ca nu e in concediu, sunt foarte fericita ca am reusit deoarece este un doctor care imi inspira incredere si curaj sa merg mai departe cu toate problemele! Multa sanatate tuturor si numai bine!

Nu reusesc sa ma programez
De Jeleru Roxana pe 03 Septembrie 2012

Incerc sa ma programez la domnul dr. Capalna si nu reusesc. Suna mereu ocupat, iar cand nu e ocupat nu raspunde nimeni! Oare o fi in concediu? Habar nu am cum as putea sa-mi fac o programare avand in vedere ca nu sunt din Tg Mures!

Foarte bun doctor
De Cristina pe 21 August 2012

Este un doctor super bun si foarte atent. Acum, eu am o problema, am deja o fetita de 2 ani si imi doresc foarte mult si pe al doilea, dar am rh negativ si nu am facut injectia pentru rh pentru ca nu am stiut ca il am negativ La analize mi-a iesit tot pozitiv. Sper ca domnul doctor sa ma poate ajuta cumva, ca la noi in Medias e dezastru, nu poti sa ai incredere in ei deloc.Am fost de foarte multe ori la domnul doctor la controale normale si am fost foarte multumita. Sper ca ma va ajuta si de data aceasta.

Contact Dr. Capalna Mihai-Emil

Adresa

22 decembrie 1989, 24, Mures, Tirgu Mures

Reper Ap. 1
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.