• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Butuc Silviu
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; cabinet individual; centru medical; maternitate

Dr. Butuc Silviu

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino;
Regina Maria;
Cabinet medical individual;

Opinii utilizatori

Dr. Butuc Silviu
De Diana m. pe 02 Iunie 2011

De departe cel mai bun medic la care am fost in cei 6 ani de cand incerc sa raman insarcinata. Am facut analize si tratament pentru stimularea ovulatiei pe care mi-a monitorizat-o la ecograf iar acum s-a produs in sfarsit minunea de a avea testul de sarcina pozitiv. Ii multumesc din suflet pentru tot.

Dr. Butuc Silviu
De Frosina pe 04 Mai 2011

Fetelor apelati cu incredere la dumnealui in orice problema. Va rezolva imediat. Si eu am trecut si pe la cabinet cat si pe la spital. Pacat ca acum a ales zona particulara a medicinei si prin asta se pierde unul din cei ce poti sa ii numesti prieteni, nu doctori din sistemul sanitar de stat. Oricand a fost disponibil la problemele aparute in timpul sarcinii cat si la intrebarile si nelamuririle mele. Pana una alta un medic dragut atat la aspect cat si la suflet. De cum il vezi nu il mai uiti.

Dr. Butuc Silviu
De Teo pe 15 Aprilie 2011

Super medic!

Dr. Butuc Silviu
De Ioana pe 07 Ianuarie 2011

Domnul doctor Butuc este un om si un medic cum rar mai gasesti pe la noi, fetelor daca aveti vreo problema mergeti ma domnul doctor cu toata increderea.

Dr. Butuc Silviu
De Candeluta pe 28 Decembrie 2010

Stiu ca e atent si super ok cu pacientele, stii ceva de tariful de nastere? Urmeaza sa nasc si nu stiu cat sa ii dau sa fie ok si pt mine si pt dansul.

Dr. Butuc Silviu
De Cami pe 27 Decembrie 2010

Am nascut luna aceasta prin cezariana cu d-nul doctor Butuc Silviu, un medic pe care il recomand din toata inima si in acelasi timp o persoana speciala.

Dr. Butuc Silviu
De Steluta pe 15 Septembrie 2010

Vreau sa stiu si eu mai multe despre dr. Butuc Silviu daca se poate, te rog.

Dr.Butuc Silviu
De Badea Claudia pe 03 Septembrie 2010

Eu am nascut in septembrie 2007 la Cantacuzino cu domnul doctor Butuc Silviu, un om minunat cu care poti discuta orice problema,un doctor de nota 10 extrem de rabdator, amabil si grijuliu. Mi-a fost atat de simpatic incat fiului meu i-am pus numele de Silviu. Il recomand ca profesionist, ca om care sa te indrume la prima nastere si poate mai departe.

Dr. Butuc Silviu
De Vio pe 27 Iulie 2010

Mi-a supravegheat sarcina, am nascut cu dansul si nu am decat cuvinte de lauda. Este un medic si un om deosebit.

Dr. Butuc Silviu
De Anonim pe 07 Iulie 2010

Cel mai bun medic pe care l-am putut intalni, profesionist si un adevarat om.

Contact Dr. Butuc Silviu

Adresa

Bulevardul Constantin Brancoveanu, 4 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper Bl. 12A, sc. 3, et. 1, ap. 71;
Statie Metrou Brancoveanu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.