• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Butuc Silviu
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; cabinet individual; centru medical; maternitate

Dr. Butuc Silviu

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino;
Regina Maria;
Cabinet medical individual;

Opinii utilizatori

Recomand cu caldura
De Andreea pe 10 Mai 2018

Un doctor extrem de profesionist. Mi-a urmărit sarcina de la 12 săptămâni și piticul meu s-a născut la 39 de sapt la indicațiile dansului prin cezariana. In timpul sarcinii toate indicațiile dansului s-au dovedit benefice, operația a decurs bine, domnul doctor împreuna cu echipa M-au ajutat sa depășesc emoțiile, iar ulterior M-a vizitat zilnic sa observe evoluția. Recomand serviciile domnului doctor.

Foarte profesionist
De Valentina pe 10 Noiembrie 2016

L-am cunoscut pe domnul doctor cand am aflat ca sunt însărcinată.A fost pur și simplu mâna destinului sa ne întâlnim.De cand am fost la prima ecografie,mi-a inspirat încredere și am decis sa fie medicul meu.Am vrut sa nasc natural,dansul m-a susținut insa piticul meu in săptămâna 38 și-a pus cordonul ombilical in jurul gâtului.Domnul doctor mi-a prezentat toate opțiunile fără a ma îngrădi sa fac cezariana dar in urma posibilităților,am decis sa nu îmi asum
Niciun risc pentru micuțul meu.Eu am născut la regina Maria,unde totul a fost impecabil inclusiv domnul doctor care a venit in fiecare zi la mine pe perioada spitalizării,incizia este extrem de mică și ușor vizibila.Am lăsat acest comentariu deoarece nașterea și alegerea unui doctor este extrem de importantă și contează orice aspect.Il recomand din suflet pe domnul doctor care este un profesionist,un om bun și foarte pasionat de meseria lui.

Numar de telefon
De Elena pe 23 Martie 2016

Buna ziua,
Mai este de actualitate numarul de telefon al domnului doctor Silviu Butuc afisat pe aceasta pagina?
Multumesc!

milioane de felicitari
De Teodora bunescu pe 09 Ianuarie 2016

Un medic extraordinar.multumiri infinite pentru profesionalism si latura umana.

Doctor Excelent
De Simona Ursu pe 27 Aprilie 2015

Recomand cu drag pe Dl. Dr. Butuc Silviu. Un medic excelent, calm care are solutie pentru orice situatie. Ii urez succes!

Nastere naturala
De Dana pe 23 Ianuarie 2015

Am nascut natural cu dansul acum 2 ani si nu am ce sa-i reprosez, desi am nascut la Cantacuzino, nu la Regina Maria. Dansul sprijina foarte mult mamicile care vor sa nasca natural. Daca as mai face un copil tot pe el l-as alege. Stiu ca are si dansul o fetita de o seama cu a mea. Dansul a facut tot posibilul sa-mi asigure maxim din cat s-a putut. Nu am simtit ca am nascut la stat, in afara de asistentele de la copii care sunt foarte rele, in rest nasterea a fost foarte ok, moasa mea a fost super femeie si foarte atenta la toate pacientele desi am dat la final. Toate cele bune!

Tarife
De Natalia pe 30 August 2014

Eu am nascut la Regina Maria si am platit 5900 pentru cezariana. Nu stiu daca mai poti naste la stat cu dl dr.

Tarife
De Corina pe 29 August 2014

Buna Natalia,

Care sent tarifele domnului doctor?

Excelent
De Natalia pe 18 Martie 2014

Sunt pacienta dlui doctor Butuc si pot sa confirm ca este un medic excelent. Mereu m-am simtit ascultata si am primit sfaturile/informatiile necesare, fara sa imi fac griji ca nu are avea timp sau ca intrebarile mele ar fi inutile, stupide etc. Se comporta ca si cum ar fi prima data cand aude fiecare intrebare si nu a 1000-a oara cand da informatia. Voi naste anul acesta (natural daca ar fi dupa cum vreau eu, cezariana probabil avand in vedere istoricul medical) si va tin la curent. Oricum, am incredere 100% ca va fi totul ok.

Nastere naturala?
De Liliana lazar pe 22 Noiembrie 2013

Am vazut ca exista opinii foarte bune, dar numai la nasterea prin cezariana. E cineva care a nascut natural cu dl doctor?

Contact Dr. Butuc Silviu

Adresa

Bulevardul Constantin Brancoveanu, 4 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper Bl. 12A, sc. 3, et. 1, ap. 71;
Statie Metrou Brancoveanu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.