• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Butuc Silviu
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; cabinet individual; centru medical; maternitate

Dr. Butuc Silviu

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

Dr. Butuc Silviu medic specialist obstetrica - ginecologie.
Competenta chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie, histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino;
Regina Maria;
Cabinet medical individual;

Opinii utilizatori

Tarife dr. Butuc Silviu
De Dana pe 20 Iunie 2013

Ref la tarife, daca urmeaza sa nasteti la Cantacuzino cu dansul, nu va faceti probleme pentru ca un adevarat medic si om cum este dansul nu va fi niciodata nemultumit din acest motiv. Asta trebuie sa fie cea mai putin importanta grija inainte de nastere. Am nascut cu dansul si va spun din experienta ca nu veti avea probleme pe partea asta. Copii sanatosi si nastere usoara le doresc gravidutelor!

Un medic dedicat
De Nicoleta pe 13 Iunie 2013

Nota 10 + fara alte cuvinte, totul a fost frumos, perfect si bine. Mi-a supravegheat sarcina si am nascut cu dansul, ma bucur mult ca l-am intalnit si il recomand tuturor.

Un doctor foarte dedicat profesiei.
De Cristiana pe 05 Februarie 2013

L-am cunoscut pe acest doctor - Silviu Butuc, intr-o dimineata la ora 5, cand am ajuns cu Ambulanta la Camera de garda a Spitalului I . Cantacuzino, acum vreo 4 ani. Mergeam cu o cunostinta care era in regim de urgenta, sa zic asa. Avea sarcina extrauterina. Am fost alaturi de ea. intre timp, a devenit si medicul meu. Am observat din mers ca este un doctor foarte bun si foarte atent cu oamenii. (Nu ii trateaza ca pe animale, nu se comporta ca un macelar.) Provine din familie de medici, tatal lui fiind medic primar, tot pe parte ginecologica. il recomand tuturor celor care au nevoie de el.

Dr. Butuc Silviu
De Nicoleta pe 02 Noiembrie 2012

Un om extraordinar, dedicat si atent. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa-l cunosc si sa-i fiu pacienta, atat sarcina cat si nasterea au decurs perfect sub supravegherea dansului. Nu exista cuvinte suficiente sa il pot lauda, mulltumesc domnule doctor si va urez tot ce este mai bun si frumos.

Dr. Silviu Butuc
De Midik Denisa pe 09 Octombrie 2012

Buna, si eu sunt una din fericitele mamici care a nascut cu d-nul doctor Silviu Butuc. Am nascut acum 9 luni si jumatate in data de 24 decembrie 2011 prin cezariana la spitalul Cantacuzino. Un doctor putin spus extraordinar, la toate cunostintele mele il recomand cu cea mai mare caldura. Merita toate laudele noastre si ma bucur tare mult pentru ca are si dansul parte de minunatele sentimente de a fi parinte. Si 10 copii daca as mai face tot cu dansul as naste. S-a interesat in fiecare zi de starea mea in spital, am avut cea mai mare incredere in dansul si discutiile purtate cu dansul ulterior nasterii ma imbarbatau. Un doctor extraordinar si ma bucur tare mult ca mi-a adus pe lume minunatia mea de baiat care a avut 2,300kg si 44 cm si acum este un nazdravan. Numai bine si sa aveti toata increderea in acest doctor, este minunat!

Dr. Butuc Silviu
De M. Adriana nicoleta pe 01 Octombrie 2012

Eu am nascut cu Domnul Doctor Butuc Silviu si am numai cuvinte de lauda,sincer va spun ca eu nu pot gasi cuvintele care intadevar merita sa ii multumesc. Am nascut la Sf Pantelimon o fetita tare frumoasa si sanatoasa prin cezariana, iar acum are patru luni. Am fost foarte multumita de cum a decurs operatie, recuperarea si atentia dumnealui. Este un om bun, foarte bine pregatit in ceea ce face, modest si cu care poti vorbi orice fara a simti, ca de fapt iti este medic si nu prieten. Un om si medic cum rar mai gasesti.

Coagulare, sarcina , Dr. Silviu Butuc
De Catalina Calinescu pe 30 Iulie 2012

Buna rinn, Trombofilie congenitala - asa se numea problema mea de sanatate si de aici si problema cu hipercoagulabilitatea sangelui si pierderea sarcinilor. Mergi cu toata increderea la dumnealui. Eu am o fetita de 6 luni si bineinteles ca nasterea a decurs perfect ( cu cezariana si la Regina Maria). Numai bine! Catalina Calinescu

Nastere dr. Butuc Silviu
De Soniq20 pe 19 Iunie 2012

Eu am nascut acum cu domnul doctor Butuc Silviu. Desi poate suna ca un cliseu, nu am decat cuvinte de lauda. Am nascut la Regina Maria si desi mi-am dorit sa nasc natural nu s-a putut. Din motive medicale am nascut prin operatie de cezariana. Totul a decurs perfect, atat d-l dr cat si restul personalului s-au purtat impecabil. La 8.30 s-a nascut fetita mea, la 17.00 eram in salon, iar doua zi dimineata ma plimbam fara ajutor prin salon. M-am recuperat extrem de repede, iar d-l doctor a venit sa ma vada in fiecare zi. Nu mai trebuie sa mentionez ca stie tot ce se intampla in absenta dansului, ca isi da interesul pentru paciente si poate fi contactat la orice ora, oricand. Puteti apela la dansul cu incredere. Este un om si un medic foarte bun.

Dr. Butuc SIlviu
De Mara pe 08 Mai 2012

Eu am nascut la Regina Maria cu dl doctor Butuc si a decurs totul impecabil. Toata stima pentru dansul si echipa de-acolo!

Informatii
De Ana pe 06 Mai 2012

Cine imi poate spune cat a costat nasterea, daca este disponibil si vine la Cantacuzino cand trebuie sa nasti?

Contact Dr. Butuc Silviu

Adresa

Bulevardul Constantin Brancoveanu, 4 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper Bl. 12A, sc. 3, et. 1, ap. 71;
Statie Metrou Brancoveanu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.