• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Antonya Livia

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica -...

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia.

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Cabinetul medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia

Opinii utilizatori

Dr. Antonya Livia
De Nicoleta pe 08 Martie 2012

Este un medic foarte bun. Stie sa te asculte si sa te indrume. Nu da tratamente si analize inutile. Ii doresc multa sanatate si putere de munca in continuare! Multa stima!

Sunteti un om deosebit
De Teodorescu Mihaela pe 22 Februarie 2012

Buna ziua, am nascut in 2007 un baietel sanatos si frumos cu aceasta distinsa doamna, de cand am vazut-o mi-a castigat increderea imediat, mi-a fost doctor, m-a asistat pe tot parcursul sarcinii, am nascut cu dansa. Am avut o nastere usoara datorita faptului ca stia cum sa vb, cum sa se comporte cu mine. Ii multumesc din tot sufletul meu pentru tot, D-zeu sa-i dea putere si multa sanatate. Imi pare rau ca acum nu sunt in tara, am plecat din 2008, am intampinat multe probleme cu alte sarcini pe care le-am pierdut, acum ultima mi-a murit copilul in mine, si mereu ma gandesc la dansa as vrea sa pot veni acasa sa vorbesc cu dansa. Este un om de AUR. Multa sanatate si apelati cu incredere la doamna doctor ca este foarte buna.

Un om si un medic special
De Dana pe 09 Ianuarie 2012

Sunt pacienta doamnei doctor de aproximativ 10 ani si pot certifica faptul ca este un medic si un om deosebit. Am nascut un baietel acum 2 ani cu dumneai si acum sunt la a doua sarcina, tot sub supravegherea doamnei doctor, voi naste tot cu dumneaei. Am nascut cu cezariana deoarece am dorit acest lucru, m-a urmarit cu profesionalism pe tot parcursul sarcinii si dupa. Este intotdeauna dispusa a raspunde la orice intrebare legata de sarcina, calma si extrem de amabila. De asemenea, am avut si alte probleme pentru care tratamentul prescris a fost eficient 100%. O recomand cu caldura.

Dr. Antonya Livia
De Sid pe 12 Noiembrie 2011

Eu am ajuns la dansa dupa ce am avut o experienta urata cu dr.Podasca la prima nastere, acum 4 ani.Cu ajutorul ei m-am recuperat dupa nastere si tot datorita ei am reusit sa nasc pe cel de-al doilea copil, in conditiile in care am avut o sarcina cu probleme.Intotdeauna a fost disponibila,mi-a dat tratamentul adecvat si s-a purtat foarte frumos cu mine.
Am doar cuvinte de lauda pentru doamna doctor si imi pare rau pentru acele femei care au avut o experieta neplacuta cu dansa.
O recomand din toata inima!

Super doctorita
De Eu pe 15 Iulie 2011

Eu va spun ca merg la dansa de 8 luni si sunt foarte multumita!

Dr. Antonya Livia
De Grigorescu Ilinca pe 17 Mai 2011

Am nascut in urma cu 6 ani, iar pe toata durata sarcinii o singura data am fost la ea la control! Nu ma cunostea, ma vazuse doar o singura data si pot spune ca este un medic de nota 10! La nastere a fost tot timpul langa mine, s-a purtat foarte frumos(ca de altfel si acum, cand merg la control) si ori de cate ori am mers la control nu am avut nici un fel de probleme! S-a purtat excelent, este mereu vesela si isi da interesul din plin pentru meseria pe care o are! Felicitari!

Dr. Antonya Livia
De Andreea pe 28 Iulie 2010

Este o super femeie, tocmai ma despartisem de prietenul cu care ramasesem insarcinata, eram mereu trista, dar de fiecare data cand ieseam din cabinetul ei aveam zambetul pe buze, este calma, iti explica tot ce vrei si la nastere a stat permanent langa mine, de cand am ajuns in spital pana am nascut. Am avut cea mai frumoasa experienta, multumesc mult dr. Antonya.

Dr. Antonya Livia
De Denisa pe 11 Iulie 2010

Am nascut cu dr. Antonya Livia acum 2 ani si am un baietel superb.

Dr. Antonya Livia
De A pe 30 Iunie 2010

La fel si cu mine.. doar ca am fost o proasta si ma avut incredere in ea. Operatie de cezariana...ca sa plece in concediu.

Dr. Antonya Livia
De Yonaindra pe 15 Mai 2010

Pentru mine a fost si este de nota 10, un om si un un profesionist, care m-a asistat aproape pe toata perioada sarcinii si la nastere la Eva. Nu mi s-a parut o clipa ca e interesata doar de bani pentru ca sincer are intotdeauna cabinetul plin si pentru ca m-a sustinunt sa nasc normal desi cu circulara de cordon cum a avut fetita mea ceilalti medici la care am fost m-au sfatuit sa fac cezariana,care evident e mai scumpa, de la mine are nota 10.

Contact Dr. Antonya Livia

Adresa

Braduselor, 60, Brasov, Brasov

Site www.ginecologie-antonya.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.