• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Antonya Livia

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica -...

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia.

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Cabinetul medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Ancuta pe 23 Decembrie 2017

Am avut parte de o experienta neplacuta cu Doamna doctor. Cu siguranta daca sarcina nu ar fi fost complicata nu ar fi avut nici o problema (asa cum au fost prietenele mele care au nascut cu ea), insa in contextul unei sarcini cu complicatii nu o recomand.

Nu recomand
De Alexandra pe 27 Octombrie 2016

Cu siguranta spun " NU " acestui doctor !!!!!

Recomand
De Cristina pe 25 Octombrie 2016

Un medic de nota 10, foarte primitoare si de incredere, nu bruscheaza si nu vorbeste taios sau "de sus", o recomand.

Consultatie
De Ioana pe 22 Octombrie 2016

Un doctor extraordinar. O persoană care mi-a redat încrederea de cum am intrat în cabinet. Clarifica orice nedumerire ai. Recomand.

NU RECOOMAAAND!!! nici macar o steluta nu merita!
De Olgu pe 14 Ianuarie 2016

mi a supravegheat sarcina atent, nu am ce comenta. aveam termenul intr o zi pe 24. in sapt 38 de sarcina am fost la ea la control, la cabinet si mi a spus ca bebe este foarte bine, pregatit sa se nasca! daca cumva nu nasc pana in 24, m a programat in 27 la control sa vedem ce facem... m am dus pe 27 si mi a zis ca ma baga in 30 la cezariana. si punct! mi a zis asa : " daca vrei sa nasti cu mine nasti cand iti spun eu, pe 30!! daca nu, treaba ta, faci ce vrei!!" asta in 2013. nu am vrut sa fac cezariana. nici nu a vrut sa ma asculte si sa mi provoace nasterea... nu a avut chef de mine.. un zambet fals, ca intotdeauna!! am ramas cu un gust amar!!! nu o recomand pt supravegherea sarcinilor si pt nasteri!! nu am avut nici o problema in timpul sarcinii, bebe era intors, coborat, tooata lumea ma intreba daca nu cumva imi cade burta... eram pregatita, dopul intr adevar nu l am pierdut... dar ma putea ajuta sa nasc natural! am suferit o depresie din cauza ei!! la a doua sarcina mi am ales alt medic!

Incredere
De Gabriela pe 13 Octombrie 2014

Este medicul care mi-a dat speranta si increderea ca pot deveni mamica, sunt insarcinata in luna a 4-a si merg inainte cu Doamna Dr. este ok, multumesc.

Consult ginecologie
De Cazan Nadia pe 28 Aprilie 2014

Un om extraordinar isi face meseria cu placere inainte de toate si-a pus meseria pe primul loc. Putini medici sunt asa, sunt pe cale de disparitie. Mult succes doamna doctor, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca. Cu respect, Nadia Cazan.

Intrebare
De Emese pe 04 Februarie 2014

Buna. Am si eu o intrebare referitor la domna dr. Eu am card la medlife, prin care consultatile sunt gratuite. Stie cineva daca domna dr. primeste si gravidute la clinica Eva?Cunosc medici care pe gravidute le primesc doar la cabinetele particulare. Multumesc anticipat de raspuns.

Un medic neprofesionist
De Irina pe 28 Ianuarie 2014

Imi pare foarte rau ca am ajuns pe mana acestui doctor. Odata cu descoperirea sarcinii, mi-a spus ca am si un nodul fibromatos pe uter si ca va trebui sa iau Duphaston pe toata perioada sarcinii, desi se stie efectele nocive a medicamentului asupra fatului. Am nascut la clinica Eva inainte cu cateva zile, poate chiar o saptamanii pentru ca dumneaiei trebuia sa plece in concediu. Desi, nu eram in travaliu, mi-a dat medicamente care sa-l induca, m-am chinuit 12 ore sa nasc deoarece nu aveam contractii si nici sa-mi faca cezariana.

Copilul a iesit dupa ce medicul anestezist s-a lasat cu toata greutatea pe mine de mi-au parasit coastele. Copilul a iesit alb ca o coala de hartie si lesinat din cauza efortului si lipsei de apa, pe care o rupsese cu 12 ore mai devreme. Au durat minute bune pana a reusit sa-l trezeasca la viata si pana am auzit scancetul foarte dab al bebelusului.

Intrebam ingrijorati in continuu daca e viu si nimeni nu imi raspundea. A fost o experienta foarte traumatizanta si chiar si acum dupa 7 ani nu am curajul sa mai raman insarcinata.

Dupa aceasta am fost la trei doctori in Brasov si doi aici in Canada care au infirmat diagnosticul de nodul fibromatos, niciodata nu am avut asa ceva. Soc total sa aflu ca am fost tratata trei ani pentru ceva ce niciodata nu am avut. Eram asa convinsa ca am aceea boala si doctori imi spuneau ca e imposibil, chiar daca se resorbea se vedea cicatrice pe uter.

De fapt, aveam o endometrioza destul de avansata, de care m-am operat cu succes, aici in Canada. Un mare nu pentru asa zisa doctor Antonya. Informati-va cu atentia inainte de a alege doctorul, acest doctor are numeroase cazuri de diagnostice credite. Aveti grija de voi.

Un om excelent
De Georgiaba pe 19 Ianuarie 2014

Buna ziua! Eu sunt "inscrisa" la doamna doctor de 3 ani, anul acesta asteptam si un bebel. Sunt foarte multumita de dansa, pana in acest moment a fost foarte atenta si grijulie. O recomand deoarece nu trebuie sa stai in primul rand la cozi cu orele ( pentru o femeie insarcinata, nu e chiar comod ), este intelegatoare si iti raspunde la orice intrebare. O sa mai revin cu pareri si dupa nastere.

Contact Dr. Antonya Livia

Adresa

Braduselor, 60, Brasov, Brasov

Site www.ginecologie-antonya.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.