• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Antonya Livia

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica -...

Dr. Antonya Livia - medic specialist obstetrica-ginecologie, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, promotia 1997. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, endoscopie (chirurgie laparoscopica), management sanitar. Dr. Antonya Livia activeaza in cadrul Cabinetului medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia.

obstetrica - ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Cabinetul medical de Obstetrica - Ginecologie Dr. Antonya Livia

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie!
De Grigorescu Ilinca pe 12 Septembrie 2013

Un medic ginecolog exceptional!

Un medic cu reala vocatie
De Roxana Minzatu pe 08 Aprilie 2013

Un doctor care cred ca are vocatie pentru aceasta meserie, cum nu prea mai vad in Brasov. De nota 10. Si ii dau 20 pentru modul cum comunica cu pacientul!

Dr. Antonya Livia
De DAINA MARIANA pe 15 Februarie 2013

Si eu am nascut in 21.02.2012 la Clinica Eva, de servicii si personalul auxiliar am fost foarte multumita, dar am trait o drama la nastrea asistata de Dr.Antonya Livia, acesta ma lasat in travalui 13 ore, copilul nu putea sa iesa pentru ca avea cordonul omboilical in jurul gatului, era constienta ca nu pot sa nasc si m-a fortat pana eram in pragul lesinului pe masa de nasteri, m-a taiat si jos si in cele din urma cand asistentele si moasele ii spuneau mereu sa faca cezariana, a facut-o. Pe fetita mea a zgariat-o cand a scos-o din burtica pe antebratul stang cu o pensa, si luna acesta face un anisor, dar are semn pe mana. Nu o mai recomand nimanui.

Un medic excelent
De Mari pe 08 Februarie 2013

Eu am nascut in 2007 un baietel cu ajutorul dansei, prima nastere a mea. Am nascut la maternitate, dansa a fost foarte atenta, a fost langa mine, venea cam la 15 minute sa vada cum ma simt, a pus o moasa sa stea permanent langa mine, am nascut normal dupa un travaliu indus de 17 ore, cu anestezie epidurala. In zilele urmatoare nasterii a venit in fiecare zi sa ma vada, sa ma intrebe cum ma simt. Eu credeam ca toti medicii sunt asa, dar am avut neplacerea sa cunosc alt medic, la care m-am dus pentry ca dr. Antonya nu mai asista la nastere la maternitate, asa ca m-am dus la alt medic foarte bine cotat aici pe site si pe altele, cu a doua sarcina. Pe langa faptul ca o consultatie era mult mai scumpa la acesta, nici macar nu a venit la nastere si nici in urmatoarele 2 zile, a venit doar in a 3-a zi si m-a intrebat daca e bine bebele si atat. Nici nu se compara ca om, ma refer, cu dr. Antonya, si pentru mine factorul emotional a fost foarte important, daca la prima sarcina am fost foarte relaxata, sigura ca am in jurul meu persoane care ma pot ajuta in orice moment, cu toate ca era prima sarcina si nu stiam ce urmeaza, la a doua sarcina am fost foarte speriata, dr. nu a venit, medicii care erau de garda erau in operatie si am nascut cu rezidenta, nasteam cu asistenta daca mai intarzia rezidenta 2 minute (ca statea pe facebook si probabil ca erau niste postari mai interesante decat faptul ca eu nasteam). Daca as mai avea un copil, sigur m-as intoarce la dr. Antonya, as face cumva sa nu mai nasc la maternitate ca a fost horror a doua oara.

Multumesc
De Monica pe 21 Noiembrie 2012

Iti multumesc mult Andreea pentru sfat, inca nu mi-am facut curaj sa ma duc, dar am sa o fac cat de curand pentru ca trebuie! Iti doresc toate cele bune!

Super profi
De Andreea pe 19 Noiembrie 2012

Chiar cred ca e medicul la care te pot prezenta plina de incredere si fara nicio jena. Este deosebita!

Intrebare
De Monica pe 02 Noiembrie 2012

Doresc sa merg la un consult ginecologic de rutina si as vrea sa stiu cum este doamna doctor Antonya deoarece nu am mai fost pana acum la un medic ginecolog si sincer din ce am auzit de la alte prietene experienta nu este tocmai placuta si se mai comporta si medicul urat cu tine! Doresc un medic cu bun simt si care sa te trateze ca pe oricare alt pacient pentru ca oricum la medic niciodata nu mergi cu placere! Orice sfat este binevenit! Va multumesc!

Super doctor
De Laura pe 24 August 2012

Am nascut anul acesta la clinica Eva cu dna Antonya Livia. Este medicul meu de 5 ani, pe toata perioada sarcinii a fost un medic caruia nu am absolut nimic sa-i reprosez, o femeie admirabila, care mi-a dat tratamentul adecvat pentru ca bebe sa se dezvolte bine in burtica tinand cont ca am avut ceva pb. De fiecare data ma intampinat cu zambetul pe buze, si fiecare intalnire cu ea era un motiv de bucurie, plecam entuziasmata din cabinet si abia asteptam sa vina urmatoarea programare. Nasterea a fost super, incepand cu dna doctor, conditiile din clinica, personalul, atentia care iti este acordata, modul in care sunt ingrijiti bebelusii, totul este excelent. Abia astept sa raman din nou insarcinata, sa o am pe dna doctor langa mine si sa nasc la Eva. Este o femeie super super, nu am cuvinte sa o descriu, si sa va spun cat e de umana, de calda, de intelegatoare, pentru mine este numarul unu cu mult inaintea faimosilor doctori care se rup in figuri ca sunt cei mai buni.

Un medic de exceptie
De Dianabratucu pe 15 Mai 2012

Eu am nascut in ianuarie 2012 la Clinica Eva cu dna dr. Antonya si am fost foarte, foarte multumita! Clinica nu se compara cu maternitatile de stat, cel putin nu cu cele din Craiova. A meritat tot efortul de a face un drum destul de lung intre Craiova si Brasov si, cu ajutorul dr. Antonya am nascut un bebelus de 4,460 kg prin cezariana, perfect sanatos. Dna este un un om si medic minunat! Am ales-o bazandu-ma pe parerile altor mamici de pe net si am facut o alegere excelenta. Va multumesc tuturor celor care ati recomandat-o. Este o profesionista, bine pregatita, atenta, calma, un medic deosebit! Atat inainte de operatie, cat si in fiecare dimineata in zilele de spitalizare a venit la mine pentru a se asigura ca totul este in regula, chiar daca ea lucreaza la clinica doar o zi pe saptamana. Medicul anestezist, super! Si ea m-a vizitat in fiecare zi pentru a se asigura ca ma simt bine, ca ma doare cat mai putin operatia. De fapt, tot personalul din clinica este foarte atent si se asigura ca treci cat mai usor peste zilele de dupa operatie. Eu chiar am mai cerut sa stau o zi in plus in clinica pentru ca ma simteam in foarte mare siguranta. Recomand tuturor aceasta clinica! La fel si pe dr. Antonya. Mergeti cu mare incredere!

Sarcina
De Vale pe 13 Mai 2012

Buna, sunt in prima luna de sarcina, am aflat de curand, si as vrea sa merg la un consult, am nevoie de un medic pentru 2 luni, pentru ca in 2 luni plec din tara, credeti ca doamna doctor e ok? Pentru ca am avut si o infectie care nu sunt sigura ca s-a tratat si am nevoie de un doctor cu maxim de atentie! Vreau sa stiu daca sa merg la doamna doctor sau sa caut un altul, si va rog sa mi recomandati si alti doctori buni! Multumesc!

Contact Dr. Antonya Livia

Adresa

Braduselor, 60, Brasov, Brasov

Site www.ginecologie-antonya.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.