• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Andrei Cristian
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Andrei Cristian

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Intrebare
De Anadeea pe 27 Mai 2010

Poti sa imi spui, te rog, cum arata acest doctor?

Dr. Andrei Cristian
De Daniela pe 23 Aprilie 2010

Eu mi-am adus puiutza pe lume cu acest minunant doctor in martie 2008. Cat de stresata eram, cat de emotionata eram, prin cate stari trece o femeie insarcinata. Domnul dr. Andrei Cristian a fost alaturi de mine oricand, la orice ora sunam, a fost acolo langa o viitoare mamica zapacita si fricoasa, mi-a transmis optimismul dumnealui. Imi spunea doar sa am incredere ca totul va fi bine daca voi avea incredere si voi face cum va spune si asa a fost! Intr-o dupa amiaza de martie am nascut prin cezariana o printesuca de 5kg si 160g. Sa ii dea Dumnezeu sanatate dansului si mamei, dna doctor Andrei Aneta si sa ii tina la fel de optimisti si la fel de empatici fata de pacienti!
Il recomand din tot sufletul! Un om cu o mare inima, un bun specialist.

Un adevarat om
De Geanina Nicolae pe 07 Martie 2010

Am nascut cu dr. Andrei Cristian,in mai 2009, un baietel sanatos dupa o sarcina cu varii probleme. Mi-a fost un real sprijin, mi-a raspuns intotdeauna cu rabdare la toate intrebarile, stupide sau nu, m-a tratat cu respect, nu m-am simtit niciodata aiurea in prezenta lui, si cu toate ca este un medic foarte tanar, din punctul meu de vedere e super profi si cel mai important, inca e pasionat de ceea ce face, e foarte constiincios si nu s-a blazat. Consider ca e foarte important ca in timpul sarcinii, cand sa recunoastem, fetelor, esti super irascibila si de multe ori te comporti ciudat, sa ai un medic cu care sa poti discuta oricand si care sa reuseasca sa te linisteasca, iar dumnealui este exact persoana potrivita. L-am recomandat tuturor prietenelor care au ramas insarcinate, toate mi-au multumit, deci il recomand cu caldura oricarei femei care vrea un medic caruia sa i pese.

Contact Dr. Andrei Cristian

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.