• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Andrei Cristian
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Andrei Cristian

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

Dr. Andrei Cristian contact
De Michela pe 25 Martie 2011

Il poti contacta la sp. elias nr. telefon: 021.316.16.00, raspunde centrala si ceri la int 332 sau 133. Succes!

Dr. Andrei Cristian
De Michela pe 25 Martie 2011

Un om si un medic deosebit!

Dr. Andrei Cristian
De Chiricioiu Simona Laura pe 05 Februarie 2011

Am nasccut prin cezariana cu domnul doctor si cu mama dansului pe 31.01.2011 si totul a mers foarte bine. Dansul mi-a urmarit sarcina din saptamana a 6a, i-am urmat toate sfaturile si bebelusul meu este asa cum trebuie. Este un om de o totala incredere si eficienta. Il recomand tuturor. Mi-a raspuns intotdeauna la telefon si nu a amanat niciodata vreo programare.

Dr. Andrei Cristian
De Mihaela pe 20 Decembrie 2010

E super! Vi-l recomand!

Dr. Andrei Cristian
De Nicolae Geanina pe 25 Noiembrie 2010

Foarte ok.

Dr. Andrei Cristian
De Valentina pe 23 Noiembrie 2010

Buna, anul acesta am facut o eco morfologie de tr. I la d-nul dr si a stiut sa-mi explice pe intelese ce se petrece si felul sau de a intampina pacienta este cald si primitor nu te jenezi sa pui nici o intrebare. Un medic super. As dori sa existe mai multi ca dansul.

Dr. Andrei Cristian
De Gabriela pe 03 Septembrie 2010

O sa nasc luna viitoare cu dl. dr. Cristian Andrei, un dr. de nota 10, cel putin pana acum.

Dr. Andrei Cristian
De SAFTA DANIELA pe 17 August 2010

Nu cred ca voi avea suficiente cuvinte de lauda pentru dl. doctor. Am pierdut o sarcina (dupa ce am asteptat foarte mult sa ramin gravida cu toate ca toate analizele erau bune ) cu cerclaj si datorita dumnealui am avut taria sa continui si sa stau iar la pat non stop timp de 6 luni. La a doua sarcina am fost mult mai constienta si am urmat intocmai orice cuvintel care venea din partea dansului. Intr-adevar este un doctor tanar dar profesionalismul, bunatatea, rabdarea si caracterul sunt ale unui medic de nota 10 plus. Il recomand din tot sufletul oricarei viitoare mamici. La orice ora si la fiecare apel a raspuns, chiar si atunci cind era plecat din tara si tot timpul l-am simtit apoape de noi. Multumesc inca o data domnule doctor pentru ajutorul dumneavoastra.

Dr. Andrei Cristian
De Mihaela pe 07 Iulie 2010

Am nascut in iulie 2010 cu dr. Cristian Andrei si totul a fost perfect. Normal cu epidurala. Nasterea a decurs ok, medicul a venit la spital cand trebuia, desi era sambata, a venit si a doua zi sa vada cum sunt. Pe parcursul sarcinii, asa cum spunea si Geanina, mi-a raspuns la orice intrebare. Inca un punct in plus e ca daca in timpul sarcinii au fost analize neclare, m-a trimis la un specialist, pentru a fi siguri ca totul e in regula. Este o persoana care iti inspira incredere, asta e clar.

Dr. Andrei Cristian
De Olivian pe 31 Mai 2010

Sotia mea a nascut ieri prin cezariana o fetita asistata de dr. Andrei Cristian. Mii de multumiri bunului meu coleg si prieten. Vi-l recomand tuturor cu multa caldura. Multumesc Cristi!

Contact Dr. Andrei Cristian

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.