• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Andrei Cristian
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Andrei Cristian

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Andrei Cristian - medic specialist obstetrica ginecologie, cercetator stiintific, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

Dr Cristian Andrei doresc nr de tel
De Maria pe 28 Aprilie 2017

Buna ziua,as dori si eu nr de telefon al dlui doctor Cristian Andrei ? Sunt însărcinată si am probleme si vreau sa ajung la dansul.mulțumesc!

nu recomand
De Karina pe 04 Ianuarie 2017

Am nascut in 2010 si a fost groaznic cu toate ca in timpul sarcinii a fost ok.se grabea la privat unde avea consultatii si eu nu nasteam precum planului .sa schimbat tot mi a zis ca nu stiu sa imping ca trebuia sa nasc in padure.ruptura perineu sfincter si cusatura ca la vite am fost la diversi dr dupa si mi au zis ca si a batut joc clar malpraxis.mentionez ca si a primit plicul la fel ca toata lumea de acum iar moasa total neprofesionala a luat 3oo ron si i spunea dr de fata cu mn ca i trebuie monitorul ca a venit pila nu stiu cui...adica eu puteam sa patesc orice sau copilul.la nastere a ajutat si mama lui la fel de aroganta si nesimtita

dr.bun
De Mihaela pe 26 Martie 2015

as doroi si eu va rog nr.personal al dr.dr.cristian Andrei,am incercat sa iau leg la spitalul elias,insa nimeni de acolo nu iti ofera nici o inf cand poate fi gasit sua un nr de tel,va multumesc

CEL MAI BUN MEDIC DIN LUME
De DEFTU ANDREEA pe 03 Martie 2015

AM NASCUT CU DANSUL AMBII COPII ,ESTE CEL MAI BUN MEDIC DIN LUME ,CEL MAI ATENT SI CEL MAI PERFECTIONIST UN OM DE NOTA 100.MULTUMESC MULT ANDREI CRISTIAN

Intrebare
De Aurelia pe 16 Ianuarie 2014

E si la un spital privat?

Il recomand!
De Lucia pe 25 Ianuarie 2012

Un medic atent, care comunica eficient, care iti inspira incredere si este un profesionist! Am nascut cu epidurala, nu cezariana, si cu toate acestea, a venit a doua zi dupa nastere, desi era duminica, sa ma consulte. Si raspunde intodeauna la telefon! Numai cuvinte de lauda pentru dumnealui! L-am recomandat prietenelor mele, multe au nascut cu el si a fost totul ok!

Dr. Andrei Cristian
De Ioana pe 06 Iulie 2011

Am nascut si eu cu dl.doctor in aprilie anul asta si nu am decat cuvinte de lauda la adresa dansului. Este un doctor care are mare grija de paciente, atat pe perioada sarcinii, cat si dupa nastere. E foarte important sa vezi ca omul care are grija de tine si de copilul tau isi face bine treaba. Eu personal am fost placut impresionata cand dl. doctor a sunat seara tarziu la spital sa vada cum ma simt dupa operatia din cursul diminetii, in conditiile in care altii nu trec in 3 zile de spitalizare pe la paciente decat 30 de secunde numarate.

Dr. Andrei Cristian
De Elena Dracea pe 17 Aprilie 2011

Il puteti gasi si la clinica Medical City, nr de tel:021.22.21.781 stiu ca miercurea are program acolo de la 12.00 - 19.00.

Dr. Andrei Cristian
De Elena Dracea pe 17 Aprilie 2011

Imi aduc si acum aminte cum o clienta de a mea mi-a recomandat medicul Andrei Cristian. Entuziasmul cu care vorbea despre el m-a "insetat" sa-l cunosc cat mai repede ptr ca eram insarcinata in 10 saptamani. De la prima intalnire mi-a inspirat multa pozitivitate si desigur am decis ca el sa-mi monitorizeze sarcina. Nu am cuvinte de lauda, genul acesta de om cred ca-l gasesti o data in viata! Tot respectul ptr acest profesionist exceptional! Inafara de faptul ca e si un bun psiholog dar nu in ultimul rand un adevarat om! Daca ar mai exista asa medici atat de dedicati muncii lor, cum e dr. Andrei Cristian, as fi cea mai bucuroasa din lume sa aflu ca inca mai exista in Romania si nu au plecat, inca, in strainatate! Asadar, sa nu uit sa precizez, ca sarcina mea fiind cu risc de avort, am dus-o pana la capat datorita acestui dr, cu un bun tratament si am nascut un baietel datorita dansului. A fost alaturi de mine pe toata perioada sarcinii, inclusiv la nastere si tin sa-i multumesc si va ramane medicul meu pe viata! Si nota 20 si personalului de la Elias!

Dr. Andrei Cristian
De Deea pe 02 Aprilie 2011

Lucreaza doar la spital sau il pot gasi si la vreun cabinet particular?

Contact Dr. Andrei Cristian

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.