• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
43 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh medic specialist obstetrica ginecologie, in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh din Arges, Pitesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Opinii utilizatori

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Lory pe 25 Septembrie 2012

In iulie 2009 am nascut cu Dr. Ali, un dr ireprosabil - d.p.m.d.v in ceea ce priveste operatia - insa eu imi doresc un medic cu care sa pot comunica destul de mult - sa pun intrebari si sa mi se raspunda! Prefer sa dau un tarif mai mare la consultatie, dar sa stau atat cat este necesar sa ma lamuresc, nu in 5 min sa se termine toata treaba adica consult, eco, prescriptie si stabilirea urmatoarei vizite! Aveti vreo sugestie?? Cat despre spitalul de la C de Arges - este modest, dar cu siguranta esti tratat bine fata de tot ce se intampla in Judetean!

Parea mea vis a vis de doctorul Ali
De Ciocioiu Clarissa pe 23 Iulie 2012

Fetelor, eu am aproape 9 luni, merg la domnul doctor inca din prima luna, sunt foarte multumita de dansul, are un comportament ireprosabil, astazi merg la ultimul control pentru a ma programa de nastere care cred ca se va face prin cezariana, sper ca totul sa fie in regula. Sincera sa fiu, nu stiu spitalul de la Arges, am auzit si pareri bune si pareri mai putin bune privind dotarea lui, insa ma rog la Dumnezeu ca totul sa decurga cu bine. A mai nascut cineva recent acolo? Revin cu amanunte dupa nastere.

Doctor foarte bun
De IULIANA pe 12 Iulie 2012

Buna ziua, doresc sa imi scriu opinia deoarece in urma cu doi ani am fost diagnosticata de un dr. ginecolog cu sterilitate. Dl dr.Ali mi-a fost recomandat de o ruda, iar acum sunt insarcinata in 7 saptamani, atat eu cat si bebe suntem foarte bine si foarte fericiti si doresc sa ii multumesc pentru ajutorul dat.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Katalina91 pe 27 Mai 2012

Si sunt pacienta tot la dr. Ali si sunt foarte multumita de el. Sunt insarcinata si cu el voi naste. Am si eu o intrebare, cat costa o nastere la curtea de arges cu el ca sa stiu la ce suma sa ma astept.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Maria pe 09 Noiembrie 2011

Este un dr. foarte multa rabdare, eu merg de doi ani la dumnealui si sunt foarte multumita.

Om si doctor adevarat!
De Cristiana Bunescu pe 28 Iulie 2011

In urma cu 9 ani, dupa 7 ani de la casatorie s-a produs "minunea": eram insarcinata. Dr.Ali era rezident, era ca si acum revelatia lumii medicale din Arges: atent, uman, informat, profesionist, disponibil. Cezariana mea realizata de Domnia sa, nu mi-a ridicat niciun fel de dificultati, ba dimpotriva, este extraordinar de estetica. La acel moment il intrebam tot timpul de ce toate colegele de salon, care au nascut prin cezariana primesc antibiotic si eu nu. Am aflat raspunsul in timp: eu eram operata de un SPECIALIST si nu de un carpaci. Pacat ca din cauza avaritiei, a rautatii si implicit a ignorantei si nestiintei de carte a "colegilor de breasla" a fost nevoit sa plece la Curtea de Arges. Multumim lui Dumnezeu ca exista si astfel de doctori si nu numai macelari si oportunisti care te trateaza in raport de marimea contului. Dr. Ali m-a tratat la fel si pe mine si cazurile sociale pe care le avea in ingrijire. Dumnezeu sa-i dea sanatate.

Un doctor extraordinar
De Irina pe 25 Iunie 2011

Nu stiu ce parere au alte fete, dar eu am fost foarte multumita de doctor Ali. A fost extraordinar de atent cu sarcina, cu bebe si cu mine la spital,am o operatie cezariana facuta ca la carte, nici nu se cunoaste. Am nascut pe 1 martie 2011. Dupa operatie m-am ridicat si m-am dus sa-mi vad bebelusul, nu am avut nici o problema. A fost alaturi de mine in fiecare moment la spital si m-a indrumat ce sa fac. Si acum tot la el merg pentru control si nu am nimic sa ii reprosez.Eu l-am sunat noaptea tarziu si a venit, fara nici un comentariu.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Ionela pe 10 Aprilie 2011

Ma numesc Ionela si am avut doua experiente nu tocmai placute cu acest medic. Acum parerile sunt impartite. Am fost la acest "medic" in anul 2008 cu probleme la ovare (micropolichistice), dupa ce m-a controlat mi-a facut transvaginala si mi-a spus ca eu sunt racita si ca nu am nimic, mi-a dat tratament de cistita, dragele mele credeti-ma ca dupa ce am plecat de la cabinet m-au apucat niste dureri ingrozitoare incat nu am mai putut ajunge singura acasa, mi-am sunat sotul sa vina sa ma ia ca eu nu mai puteam conduce, asta se intampla intr-o sambata. Luni am plecat la Bucuresti, iar medicul de acolo mi-a gasit ovarele pline de chiste, mi-a dat anticonceptionale si am scapat, dar in urma controlului de la Bucuresti nu am avut nici o durere, ce mi-a facut "dl. dr. Ali " Nu stiu de unde am avut durerile acelea. Cumnata mea era deja pacienta acestui "medic vestit" insarcinata fiind a urmarit-o timp de 37 de saptamani, iar cand au apucat-o durerile in jurul orei 23:00 l-a sunat sa-i spuna ca i s-au rupt membranele si ca se indreapta spre curtea de ag.la spital, ajungand acolo dr. Ali i-a dat vestea ca ea sigur nu naste in noaptea aceea si ca nu are nici un rost sa vina la spital, drept urmare a nascut cu dr. Vele, medicul de garda. Pe la ora 5 de dimineata apare si "vestitul medic Ali "spunandu-i ca nu e vina lui ca a nascut cu dr. Vele. Dar acum va intreb d-le dr: a cui a fost vina a copilului ca a iesit cand d-voastra erati acasa? Trebuia oare sa va astepte? Imi pare rau ca mi-ati lasat un gust amar in urma experientelor acestora. Asa ca dragilor mamici aveti grija cand va iese pruncul, sau asteptati pana vine dl dr.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Luminita pe 05 Aprilie 2011

Este un medic foarte bun. Domnul doctor are in sange meseria pe care o practica. Dupa parerea mea este demn de toata increderea.

Dr. Ali-Reza Zarbakhsh
De Petryy pe 18 Martie 2011

Tot respectul domnului doctor.

Contact Dr. Ali-Reza Zarbakhsh

Adresa

Paltinului, Arges, Pitesti

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.